פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים ברור, אבודים.לדעתי אבודים היא גם סדרה טובה יותר מנמלטים, אבל זה יגרור ויכוח של LOST VS PB אז עזוב.פשוט תוריד את אבודים, לא תצטער על זה ואל תפסיק אחרי 3-4 פרקים כי אחרי 9 פרקים ככה זה מתחיל להיות ממש טוב.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים vהסדרה הכי מעניינת זה THE DEAD ZONEוגם 4400 סדרה יפה במיוחד עונה 2 שלהם פיצוץ(גם הפרק האחרון שלהם היה חבל"ז)
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים ברור, אבודים. לדעתי אבודים היא גם סדרה טובה יותר מLOST, אבל זה יגרור ויכוח של LOST VS PB אז עזוב. פשוט תוריד את אבודים, לא תצטער על זה ואל תפסיק אחרי 3-4 פרקים כי אחרי 9 פרקים ככה זה מתחיל להיות ממש טוב. לפי הידע המועט שלי, לוסט זה אבודים :
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר חחחחח כן ,הוא התבלבלטוב אני מוריד תעונה הראשונה של אבודים נראה מה יהיהתנו לי הסבר על 4400 ועל THE DEAD ZONE*מה שיפה בPB זה שהיא מעניינת מההתחלה , היה רק פרק אחד משעמם ,על מה שקרה לפני 3 שנים...*
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים היה רק פרק אחד משעמםפילרים.ממ הסבר על 4400?אם אני לא טועה מטאוריט (או משהו) התנגש בעיירה ולחלק מהעיירה צמחו כוחות מוזרים ומגוונים.לא?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים דברים שאני אוהבסאותפארקסיינפלדתרגיענשואים פלוסאריזה משפחתיתמשפחת סימפסוןנדודי שינהאפקט הפחדמלקולם באמצעתהרוג אותי וזהוCSI CSI מיאמיתאמינו או לאאביר על גלגליםטופ גירפיפט גירתעופה בחקירה
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים פילרים.ממ הסבר על 4400?אם אני לא טועה מטאוריט (או משהו) התנגש בעיירה ולחלק מהעיירה צמחו כוחות מוזרים ומגוונים.לא?לא לא ממש ככה אלא מטאוריט שהיו בתוכו אנשים שנחתפו במהלך כמה עשורים ונתנו להם כוחות מיוחדים(כל אחד כח שונה)בעונה השלישית מפתחים כוחות של 4400 גם אנשים רגילים(לקראת הסוף של העונה)
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים על טבעי אם עדיין לא ראית, דיי אהבתי ת'סדרה.ממעמקים. כל העלילה בערך צפוייה מראש (ילד אמריקאי מפגר יצא כמו מפגר בחצות לשוט ומצא ביצה דביקה של איזה יצור וכמו כל אמריקאי מפגר הוא לקח אותה הבייתה וניסה לגדל אותם, אוף אני לא סובל את התמימות הזאת של האמריקאים). אבל האחות של הילד כוסית. אז שווה לראות.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים אני אוהב את הסדרות הבאות Stargate SG1 Stargate.AtlantisSmallvilleCharmedSupernaturalזהו בקצרה
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים לפי הידע המועט שלי, לוסט זה אבודים התבלבלתי...כמובן שהתכוונתי שלדעתי אבודים יותר טובה מנמלטים, אבל אני לא רוצה לערוך פה דיון על זה כי זה ויכוח שלא ייגמר וזה גם חוות דעת אישית של כל אחד ולא נושא הדיון.נערוך את ההודעה המקורית.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים דברים שאני אוהבסאותפארקסיינפלדתרגיענשואים פלוסאריזה משפחתיתמשפחת סימפסוןנדודי שינהאפקט הפחדמלקולם באמצעתהרוג אותי וזהוCSI CSI מיאמיתאמינו או לאאביר על גלגליםטופ גירפיפט גירתעופה בחקירהסוף סוף משיהוא הבאי את הסדרה המעולה הזו!אין עליה, לא משנה כמה היא ישנה, שום דבר היום לא מצליח להצחיק אותי כמו הסדרה הזו, אפילו שחרשתי אותה הרבה פעמים ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.