עבור לתוכן

האם מהירות הזכרון משפיעה במשחקים??

Featured Replies

פורסם

שאלתי היא - האם אני ארגיש הבדל במשחקים אם אני אשתמש בזכרוDDR2100 או DDR2700 ??

או שההבדל מורגש רק בעבודה מול חלונות ותוכנות בעיקר.. ?

תודה מראש.

פורסם

את ההפרש תרגיש בביצועים של המחשב שהם כוללים גם את המשחקים!

פורסם

את ההפרש אתה לא תרגיש בכלל, לא במשחקים, ולא בחלונות.

יש הבדל בביצועים, הוא פשוט כל כך מינימלי שאתה לא תהיה מסוגל לשים לב אליו, לא עכשיו, ולא בכמה שנים הקרובות.

פורסם

בהנחה שהצ'יפסט אכן תומך בזיכרונות אילו והבאס של המעבד גדול או שווה לרוחב הפס של הזיכרון יהיה הבדל מורגש.

עם מעבד AMD בעל באס של 266 מה"ז לא יהיה הבדל מורגש כי המעבד לא יכול לנצל יותר מהמהירות של PC2100 (יש שיפור מסויים אבל הוא די זניח).

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה!

אז כנראה אחסוך ואקנה 266 8)

פורסם

אוקיי תודה!

אז כנראה אחסוך ואקנה 266 8)

2 חסרונות של זכרונות 266:

1) הOC מוגבל (תלוח אם זו חברה איכותית)

2)אי תמיך במעבדים החדשים של AMD

יאיר

פורסם

יאיר

ומה זה יתן לו אם זה יתמוך במעבדים החדשים.....והלוח לדעתך תומך????? לא נראה לי.....בקיצור עד שהוא ירצה לשדרג יצאו דברים הרבה יותר טובים ולכן חבל על הכסף.

פורסם

תיקנה 2700 ואפילו 3000-3500

שתרצה לשדרג מעבד לא תצטרך לקנות זיכרון חדש! ותוכל לעלות את הFSB ל190 ואפילו יותר וככה להנות ממחשב יותר חזק!

תשקיע לעתיד כי לוחות KT333 עדיין לא מנוצלים כי המעבדים של AMD עובדים על FSB 266.

או שתעשה מה שאני עושה פשוט פורץ את המעבד AMD XP 1800 מוריד את המכפלה של המעבד מעלה את הFSB וככה אני מנצל את הלוח!

פורסם

2700 זה המומלץ היום מבחינת שדרוג. אני לא רואה את AMD בבאס של 200 בX זמן הקרוב.

פורסם

2700 זה המומלץ היום מבחינת שדרוג. אני לא רואה את AMD בבאס של 200 בX זמן הקרוב.

כשזה יקרה זה כנראה יהיה ההאמר עם DDRII אז זה כבר לא רלוונטי...

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל דואל צ'אנל DDR לבאס 200 יכול להשתמש בזכרון 2100, וזה גם יותר מדי. לא?

פורסם

אני בטוח שאתה יודע שאתה לא טועה, צריל בדיוק שני ערוצים של DDR200 - PC1600 בשביל באס של DDR400 אבל ערוץ אחד זול יותר לייצור משניים בגלל שיש פחות חוטים ורגליים.

אם ניתן להשתמש בערוץ אחד זה לרוב עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים