פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים כל פעם עד (זתומרת כשאני מכיר) בנות יפות/ כוסיותאני חייב להרוסולוא דווקא בקשר לאהבההקטע שתמיד נפלטת לי מילה (למרות שזה באיסייקיו רבאק ) שאחר כך אני מצטער ששלחתי את ההודעה ..
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אם זה באייסיקיו אז תכתוב תמחק ותכתוב שוב, אם זה בחיים האמיתיים אז אם נפלט לך משהו דפוק תכניס את זה לקונטקסט, אף פעם אל תנסה לצאת מצחיק אחרי שיצאת דפוק, אתה רק תצאה דפוק כפליים .
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר אם זה באייסיקיו אז תכתוב תמחק ותכתוב שוב, אם זה בחיים האמיתיים אז אם נפלט לך משהו דפוק תכניס את זה לקונטקסט, אף פעם אל תנסה לצאת מצחיק אחרי שיצאת דפוק, אתה רק תצאה דפוק כפליים . חח משפט של זקני ישראל =] מממ ZZZZZ פעם התאהבת? פעם בכלל מישה יהסתכלה עליך? יענו ררק תסביר .. וזה יהי הלך נורא קל . כי אל יהיה לך מה להסביר.. GavTivX למה יש לי מזל?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אני איתו:כן. אתה טמבל רציני. לאו דווקא בגלל ההודעות בICQ, אלא בגלל הטרד המטומטם.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אז תעזרו לאנשים טמבלים מה קרה??? GavTivXלמה יש לי מזל?כי זה באיסי! ולא בחיים האמתים!!!חוץ מזה שפעם אני ודוד שלי "התחלנו" עם מישהו מהאיסי, אחרי זה זה עבר לסיחות אבל אחרי שהיא שלחה לי תמונה (זה לא ממששהיא שלחה אני השגתי דרך חברות שלה) אז מחקתי את האיסי ועד היום אין לי איסי!!!הבחורה יותר גדולה מאוטו גלידה!!!!
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים במקרה הטוב אתה תלך לפגוש מישהי מה אי סי קיו וזה יהיה רוצח פסיכופט שיאנוס אותך בתחת ואז יחתוך לך את הלב מהחזה.במקרה הרע, זאת תהיה מלכודת של אירגוני טרור.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים כל פעם עד (זתומרת כשאני מכיר) בנות יפות/ כוסיותאני חייב להרוסולוא דווקא בקשר לאהבההקטע שתמיד נפלטת לי מילה (למרות שזה באיסייקיו רבאק ) שאחר כך אני מצטער ששלחתי את ההודעה ..זה כי אתה חושב שאתה מצחיק :-\
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אז תעזרו לאנשים טמבלים מה קרה??? כי זה באיסי! ולא בחיים האמתים!!! חוץ מזה שפעם אני ודוד שלי "התחלנו" עם מישהו מהאיסי, אחרי זה זה עבר לסיחות אבל אחרי שהיא שלחה לי תמונה (זה לא ממששהיא שלחה אני השגתי דרך חברות שלה) אז מחקתי את האיסי ועד היום אין לי איסי!!! הבחורה יותר גדולה מאוטו גלידה!!!! מישהו? Check Your Spelling עכשיו יותר מתמיד. בכל מקרה,LOL במקרה הטוב אתה תלך לפגוש מישהי מה אי סי קיו וזה יהיה רוצח פסיכופט שיאנוס אותך בתחת ואז יחתוך לך את הלב מהחזה. במקרה הרע, זאת תהיה מלכודת של אירגוני טרור. ובגלל זה חבר,קיימת מצלמת הרשת.כל אחד יכול לפברק תמונה שהוא הוריד מגופ.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מישהו? Check Your Spelling עכשיו יותר מתמיד. בכל מקרה,LOL ובגלל זה חבר,קיימת מצלמת הרשת.כל אחד יכול לפברק תמונה שהוא הוריד מגופ. "אין לי מצלמת רשת, אבל אני נשבעת שאני כוסית לא נורמאלית " לא תלך לפגוש אותה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.