עבור לתוכן

אתם חייבים לראות!!! מה הסבירות שזה יקרא ????!!!!

Featured Replies

פורסם

הכל קנוניה של הממשל

פורסם

זה יותר עתיק משמעון פרס :nixweiss:

פורסם

אין משהו יותר עתיק משמעון פרס

פורסם

עובדה :P

פורסם

חזק!!

מעניין מי חשב על זה?!

פורסם

איך לעזאזל שטר של 20 דולר יכול לקרוא?

פורסם

דווקא יש תיאוריות שהמורה שלי לספורט מהחטיבה הוא הדבר האחרון ששרד מתקופת האבן..

פורסם

לא ממש דומה לפנטגון...

משעשע מאוד

פורסם

זה לא דומה לפנטגון וגם לא לתאומים...

פורסם

מענייו מאוד.... :sleep: עד כדיי מוות

פורסם

"בראשית נברא חיים יבין, וסביבו תוהו ובוהו וחושך על פני תהום. ואז נוצר אולפן מבט, וירושלים, ושאר העולם"

המורה לספורט בבית הספר שלנו לימד הורים של כמה מהילדים שאני מכיר. אני דיי בטוח שאם אני אבדוק הוא לימד גם את ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם. נראה לי שהוא האורגניזם היחיד בפלנטה שעבר את כל האבולוציה.

פורסם

הוצאת לי את המקשים מהמקלדת...

פורסם

"בראשית נברא חיים יבין, וסביבו תוהו ובוהו וחושך על פני תהום. ואז נוצר אולפן מבט, וירושלים, ושאר העולם"

המורה לספורט בבית הספר שלנו לימד הורים של כמה מהילדים שאני מכיר. אני דיי בטוח שאם אני אבדוק הוא לימד גם את ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם ואת ההורים שלהם. נראה לי שהוא האורגניזם היחיד בפלנטה שעבר את כל האבולוציה.

ולי נראה, שאתה לא מצחיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים