עבור לתוכן

מסך כחול אחרי חיוג לאינטרנט ב-VISTA

Featured Replies

פורסם

חברים צריך את עזרתכם ...מדי פעם שאני מחייג לאינטרנט VISTA נותן לי מסך כחול שאומר driver_irql_not_less_or_equal.

ורשום בהמשך גם netio.sys

קראתי קצת פה בפורומים והבנתי שיש קשר אולי לדרייבר של הכרטיס, עידכנתי כמה פעמים את הדרייבר אבל נראה לי שזה לא ממש מצליח הוא אומר שיש לי כבר את הדרייבר הכי עדכני, מישהו יכול לעזור לי ?

הכרטיס רשת שלי הוא RTL8169/8110 family gigabit ethernet nic

תעזרו לי בבקשההההה....

פורסם

יכול להיות שהתקנת דרייברים אולי לא נכונים לא תואמים תבדוק את זה טוב...

פורסם

תתקין דריבר שמתאים לויסטה, אם קיים.

פורסם

כרגע אני באמת לא חושב שיש לך מה לעושות.

אבל עוד כמה ימים (שבוע, שבועים גג) יוצא גירסה חדשה, RC1, שהיא אמורה להיות מעולה, והיא פתוחה גם להורדה לציבור הרחב, ככה שתוריד אותה וזה יפתור לך את הביעה.

פורסם

גם אם יהיו שינויים בין ה5536 לRC1 הם יהיו מאוד קטנים

לא זה מה שיעזור לו

כמו שאמרו פה, הבעיה כנראה בדרייברים.

פורסם

דבר ראושן מי אמר לך שהוא משתמש בבילד 5536?

דבר שני, בכל בילד יש דריברים חדשים (= יותר טובים), ככה שזה הייתה הכוונה שלי.

דבר שלישי, לך תדע אולי הם אכן יעשו שינוים בין 5536 ל-RC1.

פורסם

אתה כתבת שהוא יוריד RC1 וזה יפתור לו את הבעיה

זה בפירוש לא נכון

1.יש סיכוי גדול מאוד ש5536 יהיה RC1 בסוף

2.גם אם לא, זה לא אומר שזה יפתור לו את הבעיה

פורסם

אין קשר לבין מה שאתה אומר, לבין מה שאני אומר (זה קורה לי הרבה פעמים בזמן האחרון, אולי זה משהו אצלי :screwy:).

תקשיב:

1. לא ניראה לי שהוא משתמש ב-5536!! אוקי, ניראה לי שהוא משתמש ב-5472, ולכן כמו שאמרתי, בבילד החדש יש דריברים חדשים וזה יכול לתקן לו את הבעיה!.

2. אני מודע לזה ש-5536 יכול להיות RC1 אם אנשים לא יגישו עליו דוחות של באגים.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב5472 והתקנתי כל דרייבר אפשרי,כרגע לא ניראה לי שיש אחד שמתאים לויסטה ממה שמצאתי .

מה אתם אומרים אולי אני יקנה כרטיס רשת ויסגור עניין ...תיפתר הבעיה ? יש לכם המלצה לאחד?

טוב אני אדחוף את זה גם פה כי זה התחיל לי מאז שהתקנתי ויסטה... כל כמה זמן יש לי רעש כזה מהספק כמו נפילת מתח מכירים את זה???

כמו שאתם לוחצים ריסטרט יש מין רעש כזה ...הבעיה שהמחשב לא נופל הוא ממשיך ואני מפחד שילך לי הספק ,ממה זה יכול להיות :s05:

פורסם

קודם כול אל תשכח ש Vista עדיין Beta ואין מה לעשות תמיד יכולות להיווצר בעיות תאימות בין החומרה לתוכנה

בקשר ל"רעש המוזר" תבדוק האם זה בא מהדיסק קשיח.

פורסם
  • מחבר

השאלה זה איך אני אבדוק אם זה בא מהדיסק קשיח אין זמן מוגדר שזה קורה ....ואתה יודע מה יש מצב שזה מאחד ההרדיסקים אבל זה התחיל רק אחרי שהתקנתי ויסטה ,אני מקווה שזה רק בגלל שהויסטה עדיין לא סופי ולא בגלל שעומד ללכת לי משהו.

פורסם

מתי שאתה שומע שוב את הרעש המוזר תקרב את האוזן לדיסק קשיח ותבדוק האם זה בא ממנו

כמו כן תנסה עם ספק כוח אחר כדי לשלול בעייה של ספק כוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים