עבור לתוכן

מצלמה לחובבן שרוצה אופציות :-)

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית , התקציב עומד על כ2500 ש"ח

שמעתי הרבה מאד המלצות על ה F30 אבל ראיתי תמונה שלה בחוץ והצבעים שלה לא היו משהו (הסגול האיימתני חדר לתמונה)

אני נמצא כרגע בצבא מה שאומר שהמצלמה צריכה להיות עמידה וצריכה להתאים לכמה שיותר מצבי צילום (חלקם קיצוניים) כמוכן זמן סוללה ארוך יהיה מבורך (או סוללות נטענות AA)

האופציות שאני רואה לעיני כרגע הן:

Fuji F30

Nikon P4

יש גם את הה Canon S80

שהיא יותר יקרה אבל השאלה אם היא שווה את זה? מה היכולות הנוספות שהיא נותנת?

שקלתי גם מתלמות בעלות זום גדול כמו ה S3 ודומותיה אבל הגעתי למסקנה שהן גדולות מדי (תופסות יותר מדי מקום ועלולות לחטוף יותר מכות) וגם שאני אסתדר עם זום ממומצע (במקרה הכי רע אני יכול לעשות הגדלה דיגיטלית במחשב) חשוב לציין שאני מתכוון לקנות את המצלמה בקרוב, ככה שאני לא חושב לחכות לדור הבא שאמור לצאת בקרוב... ושבאופן עקרוני לא יהיה לי זמן ל"שפר" תמונות במחשב...

תודה

פורסם

אני קניתי את ה F30 בשבוע שעבר ואני מאוד מרוצה.. בהתחלה לקח לי זמן להבין כמה המצלמה טובה וחשבתי שהיא לא משהו.. אבל אם אתה יודע

להשתמש בה אתה יכול להוציא תמונות יפות גם בלי פלאש :D

פורסם
  • מחבר

ה F30 נותנת יותר אופציות מאשר ה E900? ומה הכוונה בלדעת להשתמש בה?

בנוסף יש את אופציית הA620 של קנון שהיא מאוד זולה כרגע ונראה שנותנת תמורה טובה לכסף...?

פורסם
  • מחבר

טוב, רק עידכון, קניתי את ה E900 אחרי שהייתי בכמה חנויות וקראתי עוד הרבה מאמרים...

הסיבות העיקריות היו:

*איכות תמונה טובה

*אופציות רבות ל"משחק"

*גודל קומפקטי אך לא קטן מדי (אני לא אוהב את המצלמות הזעירות)

* זום חביב (*4)

זהו זה לבינתיים, אני כרגע מטעין את הבטריות, עשיתי כמה צילומים שיצאו נחמד, אבל אין ספק שאני צריך ללמוד איך להשתמש במצלמה...

כל הסיפור עלה לי 2400ש"ח כולל 1GB + 256GB (שקיבלתי מתנה) 2 בטריות 2500 ומטען (שמגיעים עם המצלמה) עוד 2 בטריות 2600 ונרתיק...

בחנות אמיתית (לא אינטרנט) שאת שמה אני לא אפרסם מן הסתם...

האתר באמת עזר למצוא את המצלמה וכשיהיה לי זמן וגם חוות דעת אני אפסם אותה פה...

פורסם

שקול מצלמות של פנטקס.

ישנם דגמים מאוד עמידים אפילו למים.

איכות התמונה לא תיפול מזו של ניקון שציינת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים