עבור לתוכן

אילתור מאוורר על הצ'יפסט?

Featured Replies

פורסם

הצ'יפסט חם. חם אש. המעבד קר. קצת יותר מטמפ' החדר. הוא כנראה מסוגל לרוץ קדימה הרבה יותר אבל הלוח מעכב אותו.

הבעיה: לא רוצה לפרק את הלוח מהמארז כדי להתקין, וכל הקירורים לצ'יפסט דורשים זאת.

הצעה: להרכיב על ההיטסינק הקיים מאוורר 40מ"מ. הבעיה: אין שום מקום להבריג אותו. פתח לתקווה: הוא מחובר בברגי פלסטיק מאוד בולטים שעליהם אפשר אולי ללפף איזה כבל אלומיניום או משהו בסגנון כדי לקשור את המאוורר. מעשי? בכמה מעלות (פלוס מינוס, מניסיון) יכול מאוורר כזה להוריד? הצעות אחרות?

תודה!

פורסם

אמממממממ דבק טרמי(?) :s05:

פורסם

אמממממממ דבק טרמי(?) :s05:

אממממ..לא..

פשוט תיקח ברגים עבים (תבדוק לפי הגודל) ותבריג את המאוורר בין הצלעות קירור של הציפסט (ככה אני עשיתי באסוס שלי) תופס ליגה ומקרר עוד יותר..

פורסם

אתה לא יכול לקמבן איזה מאוורר שיהיה מכוון על הצ'יפסט?

מאוורר 40 לא יעשה יותר מדי

מאוורר 90/120 יכול להוריד לך את הטמפ' גם ב15 מעלות במאמץ

(אצלי למשל, ניתקתי את המאוורר של הDFI שהוא נורא מרעיש ושמתי מאוורר 120 בכלוב של ההארד דיסקים שמכוון לצ'יפסט)

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שגם מבחינת הדבק וגם מבחינת הברגים - אני לא רוצה להתעסק עם הרכיבים יותר מדי, לא רוצה לשרוט או לעקם או לשפוך יותר מדי דבק. לא רוצה לאבד את האחריות ולא רוצה להרוס שום דבר... מעדיף כמה שפחות להתעסק.

האופציות הן לקשור איפשהו, או ההצעה לשים את זה בכלובים שבחזית המארז יכולה להיות טובה, כי יש שם מלא מקום להבריג ושם לא אכפת לי להתעסק. יש באמת מצב שאני אקח מאוורר יותר חזק, כמו 90. הבעיה זה איפה אני אכניס אותו. יש שם בעיה קשה של מקום, יחד עם הקירור של המעבד. הצ'יפסט דחוק שם בין הזכרונות לגוף קירור של המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים