פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים לך לDOS ותלחץ"award bios"<-------לא לרשום את זהdebugo-70-2e (הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס)o-71-ffQexitואם זה לא פועל:"ami bios"<-------לא לרשום את זהo-70-17 (הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס)o-71-17(הראשון זה אוו באנגלית והשני זה אפס)Q
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים מחבר וזה עובד בכל לוח אם\ביוס??ומה זה באג או קוד תכנאי?קוד תכנאיוזה פועל בכל BIOS
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים Get DOS prompt and type:DEBUG hit enter-o 70 2e hit enter-o 71 ff hit enter-q hit enterexit hit enterRestart the computer. It works on most versions of the AWARD BIOS.
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים מהזאתאומרת לפרוץ את הביוס?מה זה נותן לך?זה אם יש לך קוד על הביוס הוא מבטל אותו.נ.באז מה זה שווה הקוד אם אפשר בקלות כזאת לפרוץ אותו?
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים יש דבר שנקרא CLR CMOS לא צריך שום קובץ! פשוט תפתחו את החוברת של הלוח ותבינו מה זה!
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים כדי לאפס את לכל ההגדרות של הביוס..אם עשית שטויות ואתה לא יודע למה להחזיר בחזרה.
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים כדי לאפס את לכל ההגדרות של הביוס..אם עשית שטויות ואתה לא יודע למה להחזיר בחזרה.לרוב אם עושים שטויות בביוס המחשב בכלל לא עולה ... יש גם דרך הג'אמפרים של הלוח לי זה עובד ..
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים מחבר יש לי דוגמה מאוד טובה אז כך:אם אתה נימצא בבית הספר (אורט השומרון בינימינה) ואין לך כוח לילמוד מחשבים (מספיק כל מה שאני עושה כבר בבית עם המחשב)אז "הורסים את המחשבים" על ידי כניסה לביוס ומשנים שמה הכל כדי שלא יעבוד, אבל איך אני עושה את זה?!הר יש לך סיסמה ואין לך זמן לפרק מחשב מחשב ולהחליף את ה JAMPER אז בשביל זה נועד הקוד הזה ;D ;D ;Dמוגש עליכם לחומר למחשבה בתודה (חסוי עוד יהרגו אותי בבית הספר אם יגלו מי זה)נ.ביש פה משהוא מאורט השומרון בינמינהשישלך לי בהודע פרטית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.