עבור לתוכן

בעיה קשה בנסיון לפירמוט

Featured Replies

פורסם

לקחתי את המחשב של בת דודה שלי לעשות פירמוט:

P4 2.8GH סלרון

128 זיכרון

80 גיגה

FX5200

על המחשב כבר היה מותקן XP..

הבעיה:

כל פעם שאני מעלה את הדיסק בבוט מהסידירום.. טעינת הקבצים (עוד לפני שההתקנה בכלל עולה) קופאת והסידירום מפסיק לעבוד (נח לו ..)

ניסיתי עם עוד 2 דיסקים של ווינדוס נוספים והבעיה עדיין לא נפתרה.. לקחתי סידירום אחר הכנסתי למחשב ועדיין הבעיה לא נפתרה (יש לציין שטעינת הקבצים נתקעת כל פעם בקובץ אחר)

למשהו יש מושג מה עושים?

תודה לכולם ..

פורסם

אבל המסך של ההתקנה בדוס עולה?

פורסם
  • מחבר

המסך של ההתקנה (לא יודע אם זה דוס) כחול כזה.. ממש על ההתחלה (איפה שהוא אומר ללחוץ על F6 וF2 בשביל להתקין כל מיני דברים) אחרי דקה שהוא טוען קבצים הוא קופא והסידירום מפסיק לפעול..

פורסם

תשאיר אותו ככה כמה דקות ותראה מה קורה.

יכול להיות שהוא לא קופא, אלא מעבד קבצים או בודק את המערכת.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה..

עכשיו המחשב הצליח לעלות להתקנת הווינדוס ואחרי שפירמטתי את המחיצות ובאתי להגדיר כוננים חדשים שוב הכל קפא..

מה לעשות אני כבר נואש.. ניסיתי כבר אולי 1000 פעם..

טוב עברתי את שלב ההגדרות והוא התחיל בפירמוט עצמו.. שוב כרגיל הוא החליט שהוא נתקע וב56 אחוז נתקע.. מה הבעיה שלו?

פורסם

תנסה להתקין ווינדוס אחר ותראה אם זה מצליח ואם כן אז תתקין דרכו את הווינדוס

ואם אתה לא מצליח אז תשנה בהגדות של הביוס שהמחשב יקרא ראשון את הכונן דיסקטים ואז תנסה דרך דיסקט אתחול...

פורסם

תעשה בדיקת תקינות להארדיסק שלך. זה קרה לי פעם עם לוח אם שהיה בעייתי גם. נורא קשה לאבחן את זה, אבל זה נשמע כאילו עשית את כל השאר.

פורסם

תעשה בדיקת תקינות להארדיסק שלך. זה קרה לי פעם עם לוח אם שהיה בעייתי גם. נורא קשה לאבחן את זה, אבל זה נשמע כאילו עשית את כל השאר.

אני מאמין שהבעיה באמת בהארדיסק כי אני אישית פניתי עם אותה הבעיה למעבדה ואחרי החלפת ההארדיסק הכל הסתדר

פורסם

אחי תמחוק את הפרטישן בשלב של המחיצות ותעשה חדשה

לדעתי תעשה רק סי חדש וזהו,שלא יהיה מחיצות נוספות

פורסם

אני בנוסף הייתי עושה בדיקה מקיפה, דבר ראשון תבדוק אם יש לך כבלים מנופחים על הלוח אם... אחרי זה כרטיס מסך...

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

לפי איך שזה נראה 90 אחוז מהבעיה היא בHD לכן אני ירכיב אותו במחשב שלי ואנסה להתקין את הוינדוס עליו.. זה יתן לי תשובה חד משמעית..

תודה לכולם עדכונים בהמשך..

עידכון: פירמוט דיסק קשיח על המחשב שלי הצליח !! החזרתי את הדיסק הקשיח חזרה למחשב "שלו" והכל עובד כמו שצריך.. כנראה שהבעיה דווקא לא הייתה הHD..

טוב נתחיל בהתקנת דרייברים..

תודה רבה לכולם!!

פורסם

אז באמת יכול להיות שהבעייה היא בלוח האם, או ספציפית בבקר של ההארדיסק. תחזיק אצבעות שלא יהיה משהו אחר...

פורסם

אגב, לי הייתה בעייה מאוד דומה לזאת וכמעט בדיוק אותה סיטואציה, וגם אני חשבתי שזה ההארד דיסק שתוקע את הכל. בסוף הסתבר שהמחשב פשוט היה עמוס ביותר מדי אבק שתקע את כל העסק...אז כדאי גם לבדוק שהמחשב נקי מבפנים לפני שמנסים/מחליפים משהו שם...

פורסם
  • מחבר

יש מצב שהבעיה היא דווקא בזכרונות?

פורסם

לדעתי אין מצב שזה בזכרונות כי אם הזכרונות עושות בעיה זה שאם אתה שם אחד לא טוב אז המסך בכלל לא נדלק או קצר וכאלה. זה לא קשור לפירמוט שלך....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים