פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים לקחתי את המחשב של בת דודה שלי לעשות פירמוט:P4 2.8GH סלרון128 זיכרון80 גיגהFX5200על המחשב כבר היה מותקן XP..הבעיה:כל פעם שאני מעלה את הדיסק בבוט מהסידירום.. טעינת הקבצים (עוד לפני שההתקנה בכלל עולה) קופאת והסידירום מפסיק לעבוד (נח לו ..)ניסיתי עם עוד 2 דיסקים של ווינדוס נוספים והבעיה עדיין לא נפתרה.. לקחתי סידירום אחר הכנסתי למחשב ועדיין הבעיה לא נפתרה (יש לציין שטעינת הקבצים נתקעת כל פעם בקובץ אחר)למשהו יש מושג מה עושים?תודה לכולם ..
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר המסך של ההתקנה (לא יודע אם זה דוס) כחול כזה.. ממש על ההתחלה (איפה שהוא אומר ללחוץ על F6 וF2 בשביל להתקין כל מיני דברים) אחרי דקה שהוא טוען קבצים הוא קופא והסידירום מפסיק לפעול..
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים תשאיר אותו ככה כמה דקות ותראה מה קורה.יכול להיות שהוא לא קופא, אלא מעבד קבצים או בודק את המערכת.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר טוב אז ככה..עכשיו המחשב הצליח לעלות להתקנת הווינדוס ואחרי שפירמטתי את המחיצות ובאתי להגדיר כוננים חדשים שוב הכל קפא..מה לעשות אני כבר נואש.. ניסיתי כבר אולי 1000 פעם..טוב עברתי את שלב ההגדרות והוא התחיל בפירמוט עצמו.. שוב כרגיל הוא החליט שהוא נתקע וב56 אחוז נתקע.. מה הבעיה שלו?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים תנסה להתקין ווינדוס אחר ותראה אם זה מצליח ואם כן אז תתקין דרכו את הווינדוסואם אתה לא מצליח אז תשנה בהגדות של הביוס שהמחשב יקרא ראשון את הכונן דיסקטים ואז תנסה דרך דיסקט אתחול...
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים תעשה בדיקת תקינות להארדיסק שלך. זה קרה לי פעם עם לוח אם שהיה בעייתי גם. נורא קשה לאבחן את זה, אבל זה נשמע כאילו עשית את כל השאר.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים תעשה בדיקת תקינות להארדיסק שלך. זה קרה לי פעם עם לוח אם שהיה בעייתי גם. נורא קשה לאבחן את זה, אבל זה נשמע כאילו עשית את כל השאר.אני מאמין שהבעיה באמת בהארדיסק כי אני אישית פניתי עם אותה הבעיה למעבדה ואחרי החלפת ההארדיסק הכל הסתדר
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים אחי תמחוק את הפרטישן בשלב של המחיצות ותעשה חדשהלדעתי תעשה רק סי חדש וזהו,שלא יהיה מחיצות נוספות
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים תעשה בדיקת תקינות להארדיסק שלך. זה קרה לי פעם עם לוח אם שהיה בעייתי גם. נורא קשה לאבחן את זה, אבל זה נשמע כאילו עשית את כל השאר.אני בנוסף הייתי עושה בדיקה מקיפה, דבר ראשון תבדוק אם יש לך כבלים מנופחים על הלוח אם... אחרי זה כרטיס מסך... בהצלחה
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר לפי איך שזה נראה 90 אחוז מהבעיה היא בHD לכן אני ירכיב אותו במחשב שלי ואנסה להתקין את הוינדוס עליו.. זה יתן לי תשובה חד משמעית..תודה לכולם עדכונים בהמשך..עידכון: פירמוט דיסק קשיח על המחשב שלי הצליח !! החזרתי את הדיסק הקשיח חזרה למחשב "שלו" והכל עובד כמו שצריך.. כנראה שהבעיה דווקא לא הייתה הHD..טוב נתחיל בהתקנת דרייברים..תודה רבה לכולם!!
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים אז באמת יכול להיות שהבעייה היא בלוח האם, או ספציפית בבקר של ההארדיסק. תחזיק אצבעות שלא יהיה משהו אחר...
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים אגב, לי הייתה בעייה מאוד דומה לזאת וכמעט בדיוק אותה סיטואציה, וגם אני חשבתי שזה ההארד דיסק שתוקע את הכל. בסוף הסתבר שהמחשב פשוט היה עמוס ביותר מדי אבק שתקע את כל העסק...אז כדאי גם לבדוק שהמחשב נקי מבפנים לפני שמנסים/מחליפים משהו שם...
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים לדעתי אין מצב שזה בזכרונות כי אם הזכרונות עושות בעיה זה שאם אתה שם אחד לא טוב אז המסך בכלל לא נדלק או קצר וכאלה. זה לא קשור לפירמוט שלך....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.