פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים למה לא נראה לי שדבק טרמי הוא אשכרה דבק שיכול ממש להדביק דברים חזק. אני רוצה להדביק גוף קירור עם מאוור לגוף קירור אחר אשר נמצא על כרטיס מסך כאשר הגוף קירור שאליו אני רוצה להדביק את זה פונה כלפי מטה כך שללא הדבקה חזקה הגוף קירור השני פשוט יפול. חשבתי על הלחמה שזה פיתרון סביר אבל איך למשל אני יכול לחבר גוף קירור לצ'יפים של כרטיסי זיכרון, ואני חייב משחה טרמית במקרים בהם גוף הקירור בא במגע עם החלקים המתחממים (כרטיסים, צ'יפים ETC).
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים דבק טרמי לא יחזיק משקל רב אלה אם כן תסדר את זה עם אזיקונים או ברגים... משחה טרמית תעזור לך רק אם תרתך את הדברים על רתכת ולא עם נלחם ובדיל !!!
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר אם נגיד אזיקון פסטיק או משהו דומה מנחושת/אלומיניום יגע בגוף קירור/צ'יפ זה איכשהו ישפיע על הקירור? והאם אני יכול להשתמש בדבק חם (הפלסטיק באקדח) כדי להדביק כל מיני דברים לחלקי מחשב?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים דבק חם או אפוקסי או סיליקיליקיקון מה זה השטויות האלה ?! דבק חם מן הסתם מהחום יכול (ואני אגיד את זה בצורה שאני אוהב ) להינמס
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר שאלתי אם זה בסדר להדביק משהו לצ'יפ זכרון עם דבק חם, לא מבחינת הדבק אלא מבחינת הצ'יפ (אם הוא לא יהרס בזמן ההדבקה, הוא יפעל בסדר, האם הדבק מוליך חום סביר או שהוא כמו קלקר וכו').
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים נראה לי שהדבק הוא מבודד ולכן ישמור את החום על גבי הציפ..דבר שלא תורם במיוחד לקירור...יש דבק תרמי להדבקת קירוריםעריכה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1188
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.