עבור לתוכן

מחיר האלכוהול בברים , על מה ולמה?

Featured Replies

פורסם

גם מים במינון מסוים יכל להיות דבר רעיל.

כל חומר במינון מסוים הוא רעיל.

רעל הוא פשוט חומר שרעיל כבר במינון נמוך יחסית, בשקדים יש ציאניד תוכלו מספיק שקדים ותמותו (בתאוריה, בפועל תקיאו לפני).

אני לא בטוח כמה נכון זה להגיד ש" 100% אלכוהול=רעל"

כי גם בכוס וודקה 60% אלכוהול או בירה 12% אלכוהול , אתה שותה אלכוהול שהוא 100%...נכון?

• תגובות 81
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם מים במינון מסוים יכל להיות דבר רעיל.

כל חומר במינון מסוים הוא רעיל.

רעל הוא פשוט חומר שרעיל כבר במינון נמוך יחסית, בשקדים יש ציאניד תוכלו מספיק שקדים ותמותו (בתאוריה, בפועל תקיאו לפני).

אני לא בטוח כמה נכון זה להגיד ש" 100% אלכוהול=רעל"

כי גם בכוס וודקה 60% אלכוהול או בירה 12% אלכוהול , אתה שותה אלכוהול שהוא 100%...נכון?

אתה לא מבין שאתה שותה 100% אלכוהול אתה שותה רעל מאוד חזק וכמות יחסית קטנה תהרוג אותך

כמה שאתה מפחית באחוזים ובמינון אז זה פחות רעיל

אבל זה עדין יכול לעשות נזקים ובתווח הארוך אפילו להרוג אותך

מים נקים לא רעילים אבל יותר מידי מים ואתה תמות מטביעה או חנק או משהו בסיגנון -לא זוכר

ובעינין רעלים בגוף של כל בן אדם יש רעלים מסוכנים השאלה מה הכמות ואיפו הם נימצאים

ככה שבירה אחת פעם בחודש לא תזיק לך כל כך כל עוד הכינו אותה טוב

אבל הרבה בירות חודש אחרי חודש יגמרו לך תכבד

פורסם

הוא התכוון שבליטר בירה (למשל) עם 5% אלכוהול יש 5 מיליליטר אלכוהול (100%)

פורסם

מי ששאל קודם על מועדון שיש בו שתייה חינם, אז יש גם את מועדון החממה בכפר ויתקין.

ולא, אין בו טיפת ערסים אחת.

על מנת להכנס צריך לעבור 4 סלקציות, שבאחת מהם אפילו יש כלוב מיוחד לאלה שלא עוברים את הסלקציה, ערסים כבדים בד"כ.

בפנים אין שום ערסים, רק ילדי קיבוצים נחמדים וילדים מהערים השכנות שנוסעים עד לשם.

אצלנו, בחיפה, כל פעם מישהו אחר לוקח אוטו לנסיעה של 30-40 דקות עד לשם כי זה שווה את זה, בדרך חזרה אפילו אפשר לעצור בבית הפאנקייק ולצאת שבעים מכל הכיוונים.

כמובן שהשתייה חינם שמחולקת זה לא שתייה איכותית ואין לך מה לצפות לכזאת.

יש וודקה תפוזים\אשכוליות\קולה מחולק חינם. היחצנים מחלקים בפנים המון כרטיסים של שתייה חינם כמו באקטים למיניהם, וודקה רדבול ובירה.

לנהגים יש קולה חינם כל הערב.

בקיצור מה שאני רוצה להגיד שיש מקומות טובים, הבעיה שהם קצת רחוקים, השאלה אם אתה מוכן לסוע קצת רחוק על מנת להנות יותר.

(מדובר על ליין ימי חמישי של 18+).

מקום בהחלט נחמד,לפעמים אני נוסע לשם, שאני לא הולך למועדון הלכת בכל מקרה, הלכת יותר יפה ויותר איכותי לדעתי, בשניהם יש שתיה חינם בימי חמישי, בהחלט סלקציה מספקת, אנשים איכותיים, כוסיות מהשרון והסביבה, מוסיקה טובה, וודקה סטולי קריסטל ורדבול אמיתי, רק חסר ווינשטפן ואני שם כבר ב11.

אם מדברים על סלקציה איכותית אז מדברים על "צוף על המים", זה המועדון הכי איכותי שאני מכיר, נמצא קצת לפני החממה והלכת, כל המועדון פתוח ובנוי סביב אגם מלאכותי שמואר באורות כחולים יפים, מוסיקה מעולה, שתיה גם כן, סלקציה פשוט מטורפת, אפילו יותר מדי, אם אתה קצת שחור אז מסתכלים עליך בעין עקומה,אולי לא צודק אבל ככה זה שם, בכל מקרה מקום מדהים למי שמכיר, ימי שישי שם זה משהו מדהים.

בקשר לתרבות שתיה בארץ, אכן אין תרבות שתיה, הישראלי הממוצע פשוט לא מסוגל לשתות כל כך הרבה כמו הבריטים ושכניהם האירופאים, אני, שנחשב הכי שתיין בחברה שלי שותה בפאב 3 ליטר ולא יכול יותר, שלא נדבר על אלו ששותים בכלל קולה ואוכלים בוטנים, יש לנו מה ללמוד בנושא הזה.

מחירים? סבירים בהחלט, פאב אמור לעשות 500 אחוז על כל דבר משום שהוא עובד רק 3 ימים בשבוע וגם רק בשעות הערב אז כך שאין כאן ממש ברירה לבעל המקום, המלצה שלי, נצלו את ה- Happy Hour.

סופשבוע נעים לכולם, שתו כמו שיותר, תיהנו כמה שיותר, רק לא לנהוג אחרי זה :)

פורסם

מקום בהחלט נחמד,לפעמים אני נוסע לשם, שאני לא הולך למועדון הלכת בכל מקרה, הלכת יותר יפה ויותר איכותי לדעתי, בשניהם יש שתיה חינם בימי חמישי, בהחלט סלקציה מספקת, אנשים איכותיים, כוסיות מהשרון והסביבה, מוסיקה טובה, וודקה סטולי קריסטל ורדבול אמיתי, רק חסר ווינשטפן ואני שם כבר ב11.

אם מדברים על סלקציה איכותית אז מדברים על "צוף על המים", זה המועדון הכי איכותי שאני מכיר, נמצא קצת לפני החממה והלכת, כל המועדון פתוח ובנוי סביב אגם מלאכותי שמואר באורות כחולים יפים, מוסיקה מעולה, שתיה גם כן, סלקציה פשוט מטורפת, אפילו יותר מדי, אם אתה קצת שחור אז מסתכלים עליך בעין עקומה,אולי לא צודק אבל ככה זה שם, בכל מקרה מקום מדהים למי שמכיר, ימי שישי שם זה משהו מדהים.

בקשר לתרבות שתיה בארץ, אכן אין תרבות שתיה, הישראלי הממוצע פשוט לא מסוגל לשתות כל כך הרבה כמו הבריטים ושכניהם האירופאים, אני, שנחשב הכי שתיין בחברה שלי שותה בפאב 3 ליטר ולא יכול יותר, שלא נדבר על אלו ששותים בכלל קולה ואוכלים בוטנים, יש לנו מה ללמוד בנושא הזה.

מחירים? סבירים בהחלט, פאב אמור לעשות 500 אחוז על כל דבר משום שהוא עובד רק 3 ימים בשבוע וגם רק בשעות הערב אז כך שאין כאן ממש ברירה לבעל המקום, המלצה שלי, נצלו את ה- Happy Hour.

סופשבוע נעים לכולם, שתו כמו שיותר, תיהנו כמה שיותר, רק לא לנהוג אחרי זה :)

דווקא שמעתי שבלכת יש נפילות כל הזמן ואין שם הרבה אנשים, בחממה תמיד מפוצץ.

בכל מקרה היום הייתי בעיר הבירה, ההפועה של "30" היתה טובה יחסית...

פורסם

..."צוף על המים"... מוסיקה מעולה

אם אתה קורא לשירים כמו It's raining men ו-I will survive מוזיקה טובה...

מה גם שבשתי הרחבות משמיעים את אותה מוזיקה.

פורסם

תשמע אי אפשר לקלוע לטעם של כולם וכמובן שבלילה שלם יהיו שירים שלא ממש נעימים לאוזן אבל זו התייחסות כללית למוסיקה שם, בקשר לזה שבשתי ברחבות אותה מוסיקה אז זה רק חלק מהשירים, הרחבה הקטנה יותר "קלה", בעיקר עברית, רוק קל ולהיטי פופ, הרחבה הגדולה היא כבר ממוסחרת ושם תשמע את כל להיטי ההאוס טראנס למיניהם.

בסיכום הכללי אין על המקום הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים