עבור לתוכן

מחיר האלכוהול בברים , על מה ולמה?

Featured Replies

פורסם

עוד דבר ששכחתי לציין - בארץ אין תרבות שתיה כמו בחו"ל. מי שהיה בחוץ לארץ בפאבים רואה שהמקומיים (הלבנים לפחות) מזמינים משקה אחרי משקה ובסוף הערב יש להם 8-9 משקאות מתחת לחגורה בעוד שישראלי ממוצע לא יזמין יותר מ-3 משקאות, לא רק בגלל קמצנות אלא כי ישראלים לא שותים הרבה. בהרבה אתרי נופש עם הרבה ישראלים לא מכניסים גברים ישראלים למועדונים ופאבים כי זה לא רווחי להם חבורה של ישראלים שישתו 2 בירות/ג'ק עם קולה/וודקה-רדבול (בנות זה כן, הן כוסיות ואנשים יקנו להן שתיה).

• תגובות 81
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבירה שאתה מקבל בפאבר זה לא כמו בירה שאתה קונה בסופר הקרוב אלייך - זה מתוך חבית, אתה לא שותה את זה כמו מסכן באמצע פארק - נותנים לך לשבת במקום, יש מוזיקה, יש בנות.

על זה אתה משלם. במיוחד שבעלי פאבים צריכים להשלים המון תשלומים כמו שהסבירו כאן בת'ראד, המחירים בסדר לטעמי.

אני לא יודע אם בארץ זה משתלם בכלל להיות בעל פאב. ישראלים לא יודעים לשתות, אחרי חצי ליטר הם מתחילים להתנדנד ולספר לכולם עד כדי כמה הם אוהבים אותם.

פורסם

מי ששאל קודם על מועדון שיש בו שתייה חינם, אז יש גם את מועדון החממה בכפר ויתקין.

ולא, אין בו טיפת ערסים אחת.

על מנת להכנס צריך לעבור 4 סלקציות, שבאחת מהם אפילו יש כלוב מיוחד לאלה שלא עוברים את הסלקציה, ערסים כבדים בד"כ.

בפנים אין שום ערסים, רק ילדי קיבוצים נחמדים וילדים מהערים השכנות שנוסעים עד לשם.

אצלנו, בחיפה, כל פעם מישהו אחר לוקח אוטו לנסיעה של 30-40 דקות עד לשם כי זה שווה את זה, בדרך חזרה אפילו אפשר לעצור בבית הפאנקייק ולצאת שבעים מכל הכיוונים.

כמובן שהשתייה חינם שמחולקת זה לא שתייה איכותית ואין לך מה לצפות לכזאת.

יש וודקה תפוזים\אשכוליות\קולה מחולק חינם. היחצנים מחלקים בפנים המון כרטיסים של שתייה חינם כמו באקטים למיניהם, וודקה רדבול ובירה.

לנהגים יש קולה חינם כל הערב.

בקיצור מה שאני רוצה להגיד שיש מקומות טובים, הבעיה שהם קצת רחוקים, השאלה אם אתה מוכן לסוע קצת רחוק על מנת להנות יותר.

(מדובר על ליין ימי חמישי של 18+).

פורסם

נושא הסלקציה דיי מטריד אותי. ע"פי מה קובעים את הקריטריונים? מה? לא יכניסו אותי כי החצאית שלי לא מספיק קצרה או הציצים שלי לא מספיק גדולים? (שאלה היפוטתית ;D).

פורסם

חחחח

נשים מכניסים בלי סלקציה וגם בלי הרבה תור.

פורסם

אני חיב לומר לכם

שלפי דעתי המחרים בארץ בדר כלל בסדר

אני חיי ב ניו יורק

ושם על באמת רוצחים אותך במחיר

ולא לדבר על זה שאת צריך להשאיר טייפ

כוס וודקה אם רד בול 18 דולר

יגיר 14 דולר

בירות מתחיל ב 9 - 20 דולר

איתי בהרבה מסיבות שלאחר שנכנסים אין יצאה

לא מספיק שמשלמים כניסה גם דופקים במחיר של השתיה

קופסא של מלברו עולה בNY משהו כמו 7-9 דולר

הכול בגלל שראש העיר לא רוצה שאנשים יעשנו

אני החשב נמצא בארץ ויצאתי כמה פעמים

והמחירים שדרשו היו סבבה

פורסם

מי ששאל קודם על מועדון שיש בו שתייה חינם, אז יש גם את מועדון החממה בכפר ויתקין.

ולא, אין בו טיפת ערסים אחת.

על מנת להכנס צריך לעבור 4 סלקציות, שבאחת מהם אפילו יש כלוב מיוחד לאלה שלא עוברים את הסלקציה, ערסים כבדים בד"כ.

בפנים אין שום ערסים, רק ילדי קיבוצים נחמדים וילדים מהערים השכנות שנוסעים עד לשם.

אצלנו, בחיפה, כל פעם מישהו אחר לוקח אוטו לנסיעה של 30-40 דקות עד לשם כי זה שווה את זה, בדרך חזרה אפילו אפשר לעצור בבית הפאנקייק ולצאת שבעים מכל הכיוונים.

כמובן שהשתייה חינם שמחולקת זה לא שתייה איכותית ואין לך מה לצפות לכזאת.

יש וודקה תפוזים\אשכוליות\קולה מחולק חינם. היחצנים מחלקים בפנים המון כרטיסים של שתייה חינם כמו באקטים למיניהם, וודקה רדבול ובירה.

לנהגים יש קולה חינם כל הערב.

בקיצור מה שאני רוצה להגיד שיש מקומות טובים, הבעיה שהם קצת רחוקים, השאלה אם אתה מוכן לסוע קצת רחוק על מנת להנות יותר.

(מדובר על ליין ימי חמישי של 18+).

פעם אחת רציתי ללכת לשם, רצו 120 שקל לכניסה, לקחתי את האוטו והשארתי למקום הזה אבק.

פורסם

פעם אחת רציתי ללכת לשם, רצו 120 שקל לכניסה, לקחתי את האוטו והשארתי למקום הזה אבק.

60 שקל כניסה בליין הזה, אם אתה מכיר יחצ"ן הוא יכול לרשום אותך ברשימות של ה-55 ש"ח.

120 זה הגזמה מטורפת.

פורסם

טוב זה כבר היה לפני כמעט שנה וחצי, אני חושב שהיתה שם מסיבה סגורה באותו ערב, אבל זה עצבן אותי בטירוף.

פורסם

תלך לשם שוב, עולה 55 ש"ח שזה אחלה מחיר לכל האבטחה המאוד כבדה ששם שמתחילה עוד לפני הכניסה למועדון עד למאבטחים שמונעים מכות במקרה שזה איכשהו קורה, כל הסלקטורים והברמנים זה מחיר סביר בהחלט.

פורסם

אני חיב לומר לכם

שלפי דעתי המחרים בארץ בדר כלל בסדר

אני חיי ב ניו יורק

ושם על באמת רוצחים אותך במחיר

ולא לדבר על זה שאת צריך להשאיר טייפ

כוס וודקה אם רד בול 18 דולר

יגיר 14 דולר

בירות מתחיל ב 9 - 20 דולר

איתי בהרבה מסיבות שלאחר שנכנסים אין יצאה

לא מספיק שמשלמים כניסה גם דופקים במחיר של השתיה

קופסא של מלברו עולה בNY משהו כמו 7-9 דולר

הכול בגלל שראש העיר לא רוצה שאנשים יעשנו

אני החשב נמצא בארץ ויצאתי כמה פעמים

והמחירים שדרשו היו סבבה

למישהו שבא מניו יורק הרבה דברים בארץ מאוד זולים

ככה שזה לא השווה נכונה תחשוב כמה יהיה לך זול לבלות בהודו או תילאנד :lol: :lol: :lol:

אבל שמחשיבים את כל ההוצאות שיש לבעלים ואת כל העבודה מאחורי מה שהלקוחות רואים

אז המחירים הוגנים -בהחלט לא זולים אבל כן הוגנים

נושא הסלקציה דיי מטריד אותי. ע"פי מה קובעים את הקריטריונים? מה? לא יכניסו אותי כי החצאית שלי לא מספיק קצרה או הציצים שלי לא מספיק גדולים? (שאלה היפוטתית ;D).

במיקרה שלך לא יכניסו אותך כי את מפיצה מחלות ;D >:D ;D

(נקמה על מיקודם)

טוב ברצינות בעיקרון בארץ יש חוק שלא מאפשר סלקציה ואת יכולה תאורטית לנסות ליתבוע אותם

אבל הם משחקים אותה במסיבות פרטיות וכל מיני קומבינות

ככה שכל הנושא בעיתי מאוד ואם המישטרה העלובה בארץ שלא עושה הרבה אז הסלקציה תישאר הרבה זמן

ולמי שדיבר על שהישראלים שותים קצת אז מבחינתי זה נכון

להיות שיכור ולהרוס תכבד לא צריך ללכת לבר

אני בפעם בטרליון שנים שאני הולך לפאב אני לא הולך לישתכר

אני הולך לאווירה ככה שקצת טקילה קצת בירה מעורבת בקולה(על תיצחקו-וזה טעים יותר מבירה אם ספריט) :nixweiss:

זה מספיק לי ולהרבה אחרים

אבל יצא לי להכיר כמה רוסים והם שתו בירות כמו מים :screwy:

ולכל השתינים הכבדים קבלו-

cirrhosis-liver.jpg

liver cirrhosis :errrr: :errrr: :errrr:

פורסם

תאמין לי שאני יודע מה זה צירוסיס :silly:

פורסם

60 שקל ואתה שותה חופשי?

וואה, אסור להכניס אותי למקומות כאלה, ובוא נקווה כולם ביחד שלא יפתח מקום כזה בירושלים.

נו, אתם יודעים איך זה. יש לי נטייה לאלכוהול, וגם כשאתה מתחיל לשתות אז אתה כבר לא שם לב שאתה צריך להפסיק באיזשהו שלב.

המקום של ה-60 שקל לא מלא בקיא?

בירות אצלי באמת הולך כמו מים. ובגלל המון בירות לא צריך לדאוג לצירוסיס הזה, לא? ;p

פורסם

60 שקל ואתה שותה חופשי?

וואה, אסור להכניס אותי למקומות כאלה, ובוא נקווה כולם ביחד שלא יפתח מקום כזה בירושלים.

נו, אתם יודעים איך זה. יש לי נטייה לאלכוהול, וגם כשאתה מתחיל לשתות אז אתה כבר לא שם לב שאתה צריך להפסיק באיזשהו שלב.

בירות אצלי באמת הולך כמו מים. ובגלל המון בירות לא צריך לדאוג לצירוסיס הזה, לא? ;p

חחח תיזהר שישאר לך משהו בבטן.

המקום לא מלא בקיא ודווקא מרווח יחסית כי יש סוג של חצר גדולה למי שצריך אויר נקי, ואין קיא על הרצפה או משהו כזה, מי שמקיא מקיא בחוץ.

וגם אני חשבתי שבירות הולך כמו מיים עד שלפני איזה חודש שתיתי 2L (כן אני יודע שרוב האנשים מחשיבים את זה לקצת) של בירות שונות ויצאתי עם קצת קיא משם.

פורסם

60 שקל ואתה שותה חופשי?

בו אני יסביר לך את זה ככה

100%אלכוהול=רעל

כמה שאתה מפחית באחוזים ובמינון אז פחות ופחות

אבל הרבה בירה לאורך זמן=כמות גדולה של אלכוהול שתיגרום נזקים

חוץ מיזה בבירה יש גם סוכר וחומרים אחרים שגם יגרמו נזקים במינונים גבוהים

ככה שכן יש לך מימה ליפחוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים