פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים רגע מימתי אפשר להביא ווארז? זה ווארז לא? : אז אם אפשר אני יכול להביא את הפרק הראשון של העונה השנייה [glow=red,2,300]נמלטים[/glow] ? :-\ עריכה: אם תרגום מובנה בעברית ואיכות טובה בדיוק כמו שבטלוויזיה
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים רגע מימתי אפשר להביא ווארז? זה ווארז לא? : אז אם אפשר אני יכול להביא את הפרק הראשון של העונה השנייה [glow=red,2,300]נמלטים[/glow] ? :-\ עריכה: אם תרגום מובנה בעברית ואיכות טובה בדיוק כמו שבטלוויזיה you have some problems.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים you have some problems. why ? It's Pirson Break ! לא בא לכם ליראות את הפרק הראשון של העונה השנייה אם תרגום מובנה ? טוב..לא צריך
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים יששששששששששש סוףסןף פתחתם את האתר לווארזאיך אני מעלה לפה סרטים?יש לי כמה חדשים אבל בלי תרגום מובנה, זה בסדר?
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים די אני פורש. הרמה של הפורום הדרדרה עד שאי אפשר לתאר...וואיי זה כל כך נכון..הפ משגעים אותי הספאמרים האלה..
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מה יש לכם פותח התרד הביא קישור מ Rapidshare אם סיומת avi שזה אמור להיות סרט אז שאלתי אם אפשר להביא לפה כאלה דברים ואז הצעתי לכם את הפרק הראשון של העונה השנייה נמלטים ועדין לא עניתם לי ועוד מתלוננים על זה שהפורום מדורדר זה ביגלל בני אדם כמוכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.