פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים אני נוסע לניו יורק בעוד מספר ימים, הם משהו מכיר חנויות מחשבים טובות שם? הכי טוב יהיה חנויות עם אתר...
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים הרשת האמריקאית הכי גדולה נקראת CompUsa.זה מקום ענק עם כמה קומות (לפחות איפה שאני הייתי) וכל קומה היא בגודל של סופרמרקט שלם.יש שם פשוט הכל!!!כל החברות, כל הציוד, כל החלקים, וכל הדברים שאי אפשר למצוא באף מקום אחר.מומלץ!!!
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים חחחח Fry's electronics זה מקום פשוט ענק...כל דבר שאתה רוצה שקשור לאלקטרוניה יש להם אותו...שיגעון..אבל אני לא חושב שיש להם חנות בNY...במקומך הייתי מנסה את Compusa, Bestbuy, Staples ודומיהם..בהצלחה ;D
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים יש לייד בניין העיריה חנות ענקיייית של מוצרי מחשב.זה מחולק ע"פ קומות (קומה שניה חומרה ומודינג ;D )
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים יש לייד בניין העיריה חנות ענקיייית של מוצרי מחשב.זה מחולק ע"פ קומות (קומה שניה חומרה ומודינג ;D )j&r, וזה לא רק מחשבים.
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים לא שניה זה משחקים וצורבים ראשון זה טלפון labtops שלחונות למחשב ותוכנות שלישית זההרדיסקים כרטיסי מסך ועוד ורביעית mac
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים אתה לא מגיע לשיקאגו? יש שם חברה איכותים...ליד וולסטריט, היתה חנות פעם ( לא יודע אם עדין קיימת) אתה מזמין, אחרי יומים אתה מקבל את זה, מחירים בלי תחרות....CompUSA יקרים..
פורסם 2002 באוקטובר 2123 שנים לא שניה זה משחקים וצורבים ראשון זה טלפון labtops שלחונות למחשב ותוכנות שלישית זההרדיסקים כרטיסי מסך ועוד ורביעית mac מוזר... אני זוכר שזה היה קומה שניה :-\ אבל זה היה לפני 3 שנים... אז לך תדע....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.