פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים באמת יפה מאוד אתה ממש מוכשר :xyxthumbs: כמו שאמרו כבר הרבה פעמים בואו נפתח תחרות ציור!!! כל כך הרבה צירים באים לפה בזמן האחרון שזה משהו
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים באמת יפה מאוד אתה ממש מוכשר :xyxthumbs: כמו שאמרו כבר הרבה פעמים בואו נפתח תחרות ציור!!! כל כך הרבה צירים באים לפה בזמן האחרון שזה משהו צילום* דני, מדהים!
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים באמת יפה מאוד אתה ממש מוכשר :xyxthumbs: כמו שאמרו כבר הרבה פעמים בואו נפתח תחרות ציור!!! כל כך הרבה צירים באים לפה בזמן האחרון שזה משהו אממ, זה צילום מעובד, כן ? זה לא באמת ציור...
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים איך אפשר לחשוב שזה ציור :s07: :bash: :kopfpatsch: ועוד בפורום צילום דיגיטלי :xyxthumbs: :yelclap: ;D ;D ;D :s07: :bash: :kopfpatsch: :nixweiss:
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אם זה היה ציור הייתי אומר שהוא צייר גדול. תראו את העיניים! לצייר כזה דבר דורש כישרון עצום ומחשבה. אבל זה לא ציור.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אפשר לצייר כזה דבר עם רפידוגרף, אבל צריך להיות חתיכת צייר. דני, כל הכבוד אני ממש נהנה בפורום בימים האחרונים.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אבא של חבר שלי היה מציר ציורים דומים מאוד עם עיפרון, אבל הבעיה פה שממש רואים שזה צילום... גם לפי האיכות (או אפקט, איך שתקראו לזה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.