עבור לתוכן

איזו מכונית לקנות?

Featured Replies

פורסם

אבא שלי נתן לי תקציב של 100 אלף לקניית מכונית. הסוג של המכוניות שקורצות לי הן יותר כאלה בסגנון של הגולף והיונדאי גטז עם מנוע של לפחות 1.8 [אל תציעו לי את היונדאי גטז וגולף לא ממש בא לי...]

תודה מראש.

פורסם

רגע שאני אבין, זה 100 אלף ש"ח לקניית מכונית בשבילך או למשפחה?

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/

אתה רוהצ מכוניות בסגנון של גוף וגטס אבל לא רוצה אותם? לא הבנתי.. הם אפילו לא משתייכות לאוהת הקטגוריה...

יש הגבלה לשנתונים?

זה בשבילך?

פורסם
  • מחבר

רגע שאני אבין, זה 100 אלף ש"ח לקניית מכונית בשבילך או למשפחה?

בשבילי אבל גם אחי ישתמש בזה....

אל תגיד לי שהגולף והיונדאי גטז לא באותו גודל כי לאחי יש גולף כזאת אבל אנחנו מתכננים למכור אותה כבר...

פורסם

אני מניח שלא חדשה..אי אפשר לקנות הרבה "חדש" בישביל מאה אלף...

אני צודק?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי....

יש לי רשיון כולה שבועיים בקושי... אני בן 17 אני לא צריך אוטו מנהלים או משהו כזה.

פורסם

בשבילי אבל גם אחי ישתמש בזה....

אל תגיד לי שהגולף והיונדאי גטז לא באותו גודל כי לאחי יש גולף כזאת אבל אנחנו מתכננים למכור אותה כבר...

הנה אני אומר...

בסיס גלגלים:

יונדאי: 2455 מ"מ.

פולקסוואגן: 2578 מ"מ.

הבדל של 12 ס"מ... זה כמו ההבדל בין LS רגילה לLS מוארכת.. זה הבדל גדול.

ושוב השאלה אם אתה רוצה אוטו חדש או לא? אם לא אז האם יש הגבלה לשנתון?

פורסם
  • מחבר

אמממ.... עדיף חדשה אבל אם לא חדשה אז לפחות מעל 2004-2005

והכוונה שלי היא שכמו שיש לאנד קרוזר קצרה וארוכה - אז היחס בין הקצרה לארוכה הוא אותו היחס שצריך להיות בין המכונית הזאת [אותה אני מחפש] לבין מאזדה 3 לדוגמה. קיצר, שואף לכיוון של היונדאי

פורסם

חדשה=ביזבוז כסף (ירידת ערך גדולה)

וחוץ מזה...אם אני לא טועה חדשה במאה אלף אתה יכול פיאט פנדה,אולי איזה דגם קטן של טאטא,ואולי דגם מסויים של פונטו ...זהו נדמה לי...

בדקתי...יש דיהטסו סיריון...חדשה..96K....קראתי הרבה כתבות עליה שהיא מומלצת..טויוטה יאריס נהדרת ונדמה לי שאולי אתה יכול לקנות ת'דגם ספורט אפילו...

אתה יכול ללכת על שברולט אופטרה 5...מכונית ממש ממש יפה (עוצבה בסדנה איטלקית) יחסית מרוווחת...מנוע 1600 דגם LS ישאיר לך עודף של מאה שקל

פורסם

סיאט:

אתה יכול ללכת על האיביזה החדשה...ואם אתה רוצה רכב חזק לקנות את לאון יד שנייה.

הונדה:

יש לך את סיוויק של 2002 - 2003.

אחלה אוטו.

מאזדה:

אהבתי מאוד את ה 323 1.8 ידנית הרכב פשוט טס.

פורסם
  • מחבר

רק אוטומטית.. אני דווקא מאוד אוהב את הידנית כי אני רגיל לנסוע רק על כזו [שיעורי נהיגה] אבל אבא החליט אז אני אומר - כן, תודה. ושותק. :-X

אני יודע שיש את הפז'ו מהפרסומות שעולה 100 אלף ככה, הקטע אחי עושה לי שהמכונית "של ערסים" [כאילו רק ערסים קונים פז'ו]

פורסם

לא ידעתי שכל צרפת מלאה בערסים. פג'ו הוא רכב עם אמינות וביצועים מעולים ולא צריך להתפשר עליהם בגלל איזה סטיגמה טיפשית , וגם בנות מתות על הרכב הזה שזה עוד איתרון. ;)

פורסם

הייתי לוקח איביזה, לאון או טויוטה יאריס, אבל תשאל בקארס פורום.

פורסם
  • מחבר

עזוב בנות עכשיו מה אכפת לי...

ולא אכפת לי הביצועים ממש... יותר הסטייל של האוטו. הקטע שאני לא רוצה גם אוטו פוזה אז זה דיי מנוגד...

לדעתי הגולף יותר יפה מההונדה סיוויק וגם הגולף הרבה יותר בטיחותית [גולף... גרמניה... מבין?!]

עריכה :

אני מחפש בעצם משהו שיחליף את הגולף פוולסוגן כי כבר עבר זמנה...

פורסם

פג'ו זה לא רכב של ערסים אבל הוא גם לא נחשב לאמין במיוחד או זול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים