פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים תכננתי להזמין יום ראשון מחשב ובין היתראת הלוח אם - GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775וזכרונות - TWINMOS DDR2 1G MB 667MHz X 2האם אני למד מזה שזה לא יתאים לי?!אבוי/helpthx:Fאמור להיות בסדרהם עובדים על 1.8 מתח
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר מחפש המלצות לזיכרון .הPQI שלי לא מתאימים אבל אני רוצה לדעת לאיזה זיכרון להחליף אותם.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר האמת היא שאני לא יודע בוודאות שהבעיה בזיכרון.פשוט ממה שהבנתי מהפורומים השונים יש המון בעיות עם זיכרונות ללוח זה.אין לי זיכרון מסוג אחר שאני יכול לעשות טסטים.אני חושב פשוט להחליף אותם
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אבל הבעיה שמוצגת לך שונה משל השאר... אז מה יקרה תחליף זיכון והבעיה תישאר... תשאיל מחבר זיכרון פשוט ותבדוק...
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר אין לי חברים עם מחשבים כאלה מתקדמים , רובם עם פנטיום 3 עדיין.יש אפשרות שאקנה סטיק זול רק לראות אם זו הבעיה {נבזבז 150 שקל}אם אני הולך על הפיתרון הזה, איזה זיכרון לקנות שבטוח יעבוד?
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים כאן יש רשימה של הזכרונות המומלצת ע"י היצרןhttp://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965g-ds3.pdfכל אחד מאלה בטוח יעבוד... ובמקומך הייתי הולך לחנות ובודק את זה שם עם זיכרון אחר... אם לא פועל אז שעל הדרך יחליפו לך ביוס (או לוח אם)... אם זה כן פועל אז קח זכרונות שראית שפועלים...ד"א אני חושב שגם זיכרון ישן יספיק לבדיקה... (מה שיש לחברים שלך)
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים DDR1 יכול להכנס לתושבת של DDR2 :s05:לא... אבל DDR2 כבר המון זמן בשוק... אין לך חבר עם DDR2 ישן?
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אמרת שלחברים שלך יש פנטיום 3 אז בכלל יש להם sdram שזה בכלל לא יכנס לתושבת של הזכרון ,אל תנסה אפילו.כמו שאמרו לך לחנות ותבדוק את הלוח אם אם הזכרונות שלהם.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר ברור שלא אנסה להכניס זיכרונות ישנים : את המחשב הרכבתי לבד . כבר הרכבתי בעבר מספר לא קטן של מחשבים כך שלא נראה לי שהבעיה היא בהרכבה. בינתיים עשיתי ריסט לבאיוס {סוללה, כבל חשמל, ג'אמפר } ולא עזר אני אנסה להחליף את הזיכרונות,אם לא ילך אחליף את הלוח ואם גם זה לא יעזור אזרוק הכל לפח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.