פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים המממממהלכתי שנייה מהחדר שלי שהייתי באמצע אכילת עוף כמו כל בן אדם לא צמחונילפתע שחזרתי גיליתי שהיה לי על העוף זבוב, כנראה זבוב הביתעכשיו, איך אני יודע שהמניאק, סבתא שלו בגבס ואמא שלו בבית חולים, לא הטיל לי ביצים של הזחלים שלו בתוך העוף כדי שהם יאכלו את זה ושאני יאכל את זה בטעות?אם אפשר עזרה מהירה בבקשה למה אני לא מתכוון להישאר פה עם העוף עד מחרתודה
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר אני רציניאני לא מוכן שיסתובבו לי בגוף כל מיני חארות שלא יכולים לעבוד בשביל האוכל שלהםחיידקים בסדר אין מה לעשות הם פיציים, אבל זחלים? בשום פנים באופןנו כבר אני רוצה לאכול את העוף
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אני רציני אני לא מוכן שיסתובבו לי בגוף כל מיני חארות שלא יכולים לעבוד בשביל האוכל שלהם חיידקים בסדר אין מה לעשות הם פיציים, אבל זחלים? בשום פנים באופן נו כבר אני רוצה לאכול את העוף אלוהים אדירים :
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אני הייתי חותך חלק גדול מסביב למקום שבו היה הזבוב ואוכל בשקט,אולי לפני מחמם במיקוגלש100% ימותו
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים טוב נמאס לי אני אוכל עם הביציםתהנה. תתייחס לזה כתוספת חלבון ותעדכן פה אם אתה חי.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים לאאאאאאאאאאא תעצור. בתוך גוף האדם יש להם חממת גידול טובה. הם יגדלו לגודל של אצבע בתוך הגוך שלך בלי שתשים לב.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר !!!! תראו מה קרה לי עכשיו אני ניהיתי בצבע כחול ויש לי מחושים! הנה צילמתי את עצמי כל מי שאמר שלא יקרה כלום, אתם אנשים רעים ולנושא אחר מתי מתקיימת תחרות התרד ההזוי של השבוע?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים ראיתי בערוץ המדע פעם מיני ניסוי זבוב עמד על מישהו 10 שניות ב10 שניות ראו עם זכוכית מגדלת איך שהזבוב מוציא ביצים מהתחת ומכניס לך לתוח הגוף! ב10 שניות!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.