פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אני קונה עוד מעט את המארז הנ"לאני חדש די בתחום אני כעקרון רוצה פנל שיראה לי את הטמפ` של המחשב/מעבד אם יש עוד נתונים אני אשמח חשבתי לשים את הפנל במקום הfloppy.התקציב שלי הוא עד 100-50 ש"חהאם יש כאלה פנלים או שהם יותר יקרים, או שכבר עדיף לקנות מארז עם הפנלשבא ביחד אם המארז.תודה לעוזרים
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים במחיר הזה לא תמצא משהו כזה...גם מעטים הפנלים שמיועדים לחריץ של הפלופי....ולדעתי זה די מיותר אלה אם כן אתה צריך שליטה על מאווררים..(כי טמפ' אתה יכול לראות גם על המסך עצמו)..
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר רציתי פנאל קטן (בלי שליטה על מאוררים וכ"ו) כמו במארז http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htmמשהו בסגנון הזה (תכלס לא ממש איכפת לי איפה לשים אותו או במקום של CD או floppy) משהו הכי פשוטשיראה רק את הנתונים וזהו(רק את הטמפרטורה של המארז מבפנים ושל המעבד שאר "הקשקושים" לא צריך אםיש אז שיהיה אבל שלא יהיה יותא יקר מ100 ש"ח)תודה
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר אוקי הבנתי....אבל איזה חומרים/כלים אני צריך לקנות כדי ליצור את הפנל?
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר LCD בכל גודל שתרצה. פוטנציו מטרים ועוד כל מיני, תלוי איך תבחר לבנות.אם תוכל להסביר קצת יותר (אילו רכיבים/חומרים), ואיך אתה ממליץ לי לבנות כזה פנאלתודה
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מוזמן לנסות לבנות את הדבר הבא:http://www.interq.or.jp/japan/se-inoue/e_ckt26.htm
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אין משהו שאני יכול להמליץ עליו במדויק. אתה יכול לקרוא במדריכים באתר על איך להכין ותראה לפי הדרישות שלך. נגיד מסך אחד 2 שורות אתה יכול לשים על הפאנל הגדול ואת הפוטנציומטרים (שגם איך להשתמש בהם יש לך מדריך פה באתר..) בעוד פאנל אחד.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר תודה לעוזרים, האם אני צריך חישני חום(או משהו דומה) כדי לדעת את החוםשל הרכיבים(של המעבד ושל החום במארז) או שאפשר לחבר בדרך כלשהילחישנים של הלוח אם או שאני עלול לשרוף אותו ואני יאלץ לקנות חדש(אני מתכוון לקנות gigabyte 965p-ds3 או ds4 שעולים 1000)כך שאין מקום לטעויות
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אם אתה שם LCD כמו במדריך באתר אתה לא צריך חיישנים כי זה קורא מהחיישנים של הלוח..
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים ^^בדיוקבכל אופן - תגיד כמה מקום אתה מוכן להקריב, ולפי זה נדע כמה אפשר לדחוף (אפשר לדחוף LCD שורה אחת לפנל 3.25, ועוד כמה פוטנציומטרים למטהאו אם תרצה LCD 4 שורות, וכפתורים גדולים ומעוצבים, עם תאורת לדים עליהם, ולד חיווי - זה כבר עניין אחר ועלות אחרת..תגדיר מקום ותקציב (וגם יכולת הלחמה+ידע באלק')
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר יש לי קצת ידע באלקטרוניקה אבל אבא שלי מבין יותר בזה.לגבי התקציב כמו שאמרו 100 אולי באיזה 10-20 ש"ח אפשר לחרוג אם יהיה ממש שווה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.