פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים עבודה יפה ונקיה מאוד על הסתרת הכונן אתה מתכוון לשייף את הפתח האחורי של המאוורר או שאתה משאיר את זה ככה ומכסה את זה בגומי U?
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מוד ממש מיוחד! הקטע עם הספק הוא פשוט מדהים. ממש אהבתי. קח בחשבון שאפילו המארז של זלמן (זה עם כל ה-heat pipes) צריך להיות בסביבת טמפרטורות סבירות, לא משהו חם מידי. הם אפילו ממליצים לכוון עליו מאוורר... הגג, ההסתרה, המערכת קירור פשוט נפלאים. ישר כוח בקשה אחת, אתה יכול להקפיד קצת יותר על דוקומנטציה של המוד? חסרים ממש הרבה פרטים לגבי הביצוע
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר אתה צודק, יש לי בעיה עם זה. אני תמיד שקוע מידי בעבודה שאני אפילו לא זוכר לצלם תוך כדי. אבל תשאלו כל שאלה שיש אני יענה על הכל.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר עדכון: היום שמתי גומי U על הפתח האחורי של המאוורר והסתרתי את החלק התחתון של המארז והתקנתי את המשאבה. זה החלק התחתון לפני: וזה הלוח אלומיניום שיסתיר אותו: זה החור של המאוורר האחורי לפני: זה אחרי: סידור הדברים על הלוח: חיתוך: לוח פרספקס משוייף כדי שלא יהיה שקוף שיהיה מתחת לפנל אלומיניום (בהמשך תראו למה הוא נועד): תושבת של המשאבה, שחיברתי אותה על ידי סופגי זעזועים מכונן CD מפורק. זה כדי למנוע ויברציות מהמשאבה למארז: התושבת מחוברת ללוח: הלוח במקום עם רדיאטור שעוד לא מוברג והמשאבה: אני עכשיו יותר משתדל לפרט על תהליך העבודה, תסלחו לי אם פיספסתי משהו, אני ישמח לפרט אם יש משהו לא ברור.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים התקדמות יפה, הייתי משייף את החריצים שעשית בתחתית עוד קצת שיהיו ישרים זה ממש קל עם פצירה עדינה. תמשיך כך
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אחלה התקדמות!!בהצלחה בהמשך!!תוכל לפרט (אפילו בפרטי) מהיכן השגת את הגומי U בבקשה??
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אתה פותח פתח בגג המארז?נראה לי שזה פתרון טוב לקירור הספק. פתח + מאוורר או רק פתח עם רשת. מה דעתך?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים דעתי אם בגג של הספק אין רשת, אז גם אם הוא ישים מאוור בגג של המארז בחלק האחורי של הגג זה לא יקרר כמעט את הספק, זה לא נראה לי הכי שווה,עדיף כבר לשים את המאוורר בחלק האמצעי של הגג כך שיוציא אויר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.