עבור לתוכן

הלוח ga-7vrxp לא יתמוך במעבדים החדשים של amd

Featured Replies

פורסם

למרות שבאופן כללי הצ'יפסטkt333 כן יתמוך במעבדים החדשים (fsb333mhz ),

הלוח vrxp לא יתמוך , כי על הלוח יש ג'אמפרים ל-mhz100 ו mhz 133 בלבד.

לכן עדיף הלוח של אפוקס 8k5a2 שהוא כן יתמוך.

אשמח לשמוע תגובות

פורסם

יש על הגמפר אפשרות לאוטומת אם אני לא טועה...

פורסם

יש על הגמפר אפשרות לאוטומת אם אני לא טועה...

אתה טועה.

ראית פעם את הלוח הזה בכלל ? מה זה ? אמ-16 ? אוטומט ? זה כולה ג'מפר. ג'מפר לשני מצבים - 100 ו 133. זה הכל.

שוב אנשים חסרי נסיון בנושא הנשאל טורחים לענות תשובות סתם כך, רק כדי להעלות את מספר ההודעות שלהם.

פורסם

ZZRONI, לא רק שפתחת שני אשכולות זהים, אתה גם מדבר שטויות.

מעבדי אתלון עם FSB של 166 מגהרץ עובדים על VRXP.

גם לך GanirC, כנראה שאתה זה שאין לו ניסיון רב עם הלוח, בגלל שאתה אומר שטות כמו הZZRONI.

כבר כתבתי באשכול הראשון של ZZRONI ש:

כשאתה מתקין את מעבד מהדגם החדש על VRXP הביוס אוטומטית מגדיר FSB על מהירות 166.

עריכה: ZZRONI, על המונה שלך 2 הודעות, שהן שני האשכולות הזהים שפתחת. אתה נראה לי פשוט באת, זרקת מילה וברחת.

פורסם

ZZRONI, לא רק שפתחת שני אשכולות זהים, אתה גם מדבר שטויות.

מעבדי אתלון עם FSB של 166 מגהרץ עובדים על VRXP.

גם לך GanirC, כנראה שאתה זה שאין לו ניסיון רב עם הלוח, בגלל שאתה אומר שטות כמו הZZRONI.

כבר כתבתי באשכול הראשון של ZZRONI ש:

כשאתה מתקין את מעבד מהדגם החדש על VRXP הביוס אוטומטית מגדיר FSB על מהירות 166.

עריכה: ZZRONI, על המונה שלך 2 הודעות, שהן שני האשכולות הזהים שפתחת. אתה נראה לי פשוט באת, זרקת מילה וברחת.

אוי אוי אוי.

הבנת הנקרא - צריך כנראה לעשות בזה בגרות, כי אני רואה שהרמה פה די נמוכה.

התגובה שלי, אם תקרא שוב ושוב ושוב, היתה לגבי המצבים של הג'מפר - ולא היכולות של הלוח. כבעליו של הלוח, עניתי, והסברתי שהג'מפר עצמו מאפשר בחירה של שתי אופציות - 100 או 133. העובדה שהביוס יודע לבד לשנות את המהירות ל166 - לא התיחסתי לזה בכלל, מאחר ובאמת, אין לי מעבד כזה ואיני יודע מה הוא עושה. להבא, אנא ממך. קרא שוב את ההודעה. ושוב. ושוב. עד שתפנים. אל תתנפל, ואל תשמיץ, מאחר ובהקשר הזה - יצאת אתה כפולט השטויות.

פורסם

ובקרוב אצלי בבית:

AMD Athlon XP 2400+/Tr AX7

Herucles ATi Radeon 9700 Pro

;)

פורסם

והקשר?

ויקח זמן עד שיהיה לך 2400 אלא אם כן אתה מתכנן טיסה למזרח.

פורסם

אני לא מבין גדול אך יש לי את הלוח הנ"ל עם זכרונות 333 -

אז בשורה התחתונה יעבוד או לא יעבוד עם המעבדים החדשים?

פורסם

אני לא מבין גדול אך יש לי את הלוח הנ"ל עם זכרונות 333 -

אז בשורה התחתונה יעבוד או לא יעבוד עם המעבדים החדשים?

לא מדובר כאן על הבאס של הזכרונות, אלא על הבאס של המעבד.

פורסם
אוי אוי אוי.

התגובה שלי, אם תקרא שוב ושוב ושוב, היתה לגבי המצבים של הג'מפר - ולא היכולות של הלוח. כבעליו של הלוח, עניתי, והסברתי שהג'מפר עצמו מאפשר בחירה של שתי אופציות - 100 או 133. העובדה שהביוס יודע לבד לשנות את המהירות ל166 - לא התיחסתי לזה בכלל, מאחר ובאמת, אין לי מעבד כזה ואיני יודע מה הוא עושה. להבא, אנא ממך. קרא שוב את ההודעה. ושוב. ושוב. עד שתפנים. אל תתנפל, ואל תשמיץ, מאחר ובהקשר הזה - יצאת אתה כפולט השטויות.

אז תשמע שוב לדברי, זה שאין ג'אמפר לVRXP להגדרת FSB ל166 מגהרץ לא אומר שהוא לא יעבוד עם המעבדים החדשים.

גם ב-MSI KT3 ו-SOYO DRAGON KT333 אין ג'אמפר שמגדיר את הFSB על 166 מגהרץ. אז מה תגיד? שהלוחות האלו גם לא יעבדו עם המעבדים החדשים? אז לא.

כבר הוכח שבכל לוחות מבוססים על KT333 יש מחלק 1/5 (כלומר יש אפשרות להריץ בFSB של 166מגהרץ ללא בעיה)

אם אתה עדיין לא מאמין, אתה יכול לנסות בעצמך.

עם קיצור שני פינים:

166FSB%2EJPG

הלוחות כמו VRXP, MSI KT3 וSOYO DRAGON מגדירים אוטומטית FSB של 166MHZ.

פורסם
אוי אוי אוי.

אז תשמע שוב לדברי, זה שאין ג'אמפר לVRXP להגדרת FSB ל166 מגהרץ לא אומר שהוא לא יעבוד עם המעבדים החדשים.

גם ב-MSI KT3 ו-SOYO DRAGON KT333 אין ג'אמפר שמגדיר את הFSB על 166 מגהרץ. אז מה תגיד? שהלוחות האלו גם לא יעבדו עם המעבדים החדשים? אז לא.

כבר הוכח שבכל לוחות מבוססים על KT333 יש מחלק 1/5 (כלומר יש אפשרות להריץ בFSB של 166מגהרץ ללא בעיה)

אם אתה עדיין לא מאמין, אתה יכול לנסות בעצמך.

עם קיצור שני פינים:

166FSB%2EJPG

הלוחות כמו VRXP, MSI KT3 וSOYO DRAGON מגדירים אוטומטית FSB של 166MHZ.

שוב. לאט... לאט.. כדי שתבין קיבינמט אולי בפעם הזו : אין לי ויכוח לגבי היכולת של הלוח לעבוד עם המעבד הנ"ל יש לי עיניין בהודעה שטענה שיש לג'מפר מצב של אוטומט - דבר שאינו נכון כלל ! אולי תפסיק להיות כל כך עסוק בעצמך וברצון שלך להפגין ידע, ותקרא מדי פעם את ההודעות ?!

פורסם
בהודעה שטענה שיש לג'מפר מצב של אוטומט - דבר שאינו נכון כלל !

תבדוק את הראיה שלך אצל רופא

איפה אמרתי שיש ג'אמפר שמעביר למצב אוטומטי?

פורסם

נו באמת אולי תפסיקו לריב על שטוית :nono:

אז אני אסכם בקצרה:

הלוח כן יתמוך במעבדים החדשים של AMD וזהוא נגמרה המריבה. אתם ממש מתחילים לעצבן פה

פורסם

למה אתם חייבים להפוך כל שאלה לוויכוח?

תקראו קצת חדשות של Hwzone, ותראו שהמעבד פעל גם על לוחות מבוסיים KT133, אז מה, בלוחות האלו יש ג'אמפר למהירות של המעבד? לא, הביוס מזהה את המעבד ומתאים את המהירות.

פורסם

ובקרוב אצלי בבית:

AMD Athlon XP 2400+/Tr AX7

Herucles ATi Radeon 9700 Pro

;)

קרעת אותי במפרט מחשבים שלך...

"CTX "14 0.28 Without TCO "

"HD IBM 2GB 4400Rpm "

ואני חייב להודות שזה מגניב שרת עם וודו :jump:

אם זאת תהיתי למה מישהו כמוך משדרג מ 1800 ל 2400

ומכרטיס Ti4400 ל ריידאון 9700..

זה פשוט לא שווה את ההשקעה הכספית בשביל תוספת הביצועים הזאת..

נב. 1 גיגה CROSIAR PC3000 זה יקררררר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים