פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים רציתי לשתף אותכם בתמונה שעצרה את הנשימה של כל מי שראה אותה: ללא כל עריכה *פחית בירה... נוותר הפעם
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים תמונה יפה. מה אתה מעתיק ממני את הכותרת? ומה היא קשורה לנושא? אצלי לפחות המשפט מתאים לתוכן. Shoot some Pool = לשחק קצת סנוקר
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר דני, אין לי ניסיון בבחירת כותרות ;D אז בחרתי את זאת לגמרי בציניות... רן
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים התמונה טובה- האוביקט יפה מאוד ונתפס מצוין, הפוקו מעולה וה"בוקה" (או איך שלא קוראים לזה) טוב.אבל כמה דברים שצריך לשפר.1- הסיגור של האוביקט בתמונה, משמע קומפוזיציה לא טוב.2- מה הקטע של התאיך המכוער הזה, בלי להגזים הוא הרס את התמונה.3-החיתוך של העלה..לי הוא מפריע, הקצה שלו היה צריך להראות או להחתך מוקדם הרבה יותר.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר תודה על התגובות! היום יצא לי לערוך את זה טיפה (למרות שהעדפתי לא לגעת מלבד החיתוך) וזאת התוצאה:
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים תמונה יפה בסה"כהזווית קצת משעממתהיית צריך לצלם בכל מיני זוויוותלשחק קצת עם עומק השדה ובטוח היית מקבל תמונה יותר טובה
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אחלה תמונה יחסית לניקוןNIKON E3200מה?? ? ??התמונה בסדר והייתה יכולה להיות יותר טובה.בקשר לכותרת:"nowhere to fly to"
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים כן, רק שה-"אחלה תמונה יחסית לניקון" קצת לא ברורה... בלשון המעטה. מילא אם זה היה Casio :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.