פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אני רוצה לבקש מהם שימחקו את השם משפחה שלי ממשתמש ישן שלי שאין לי את הסיסמה שלו [ככה אנשים שיחפשו אותי בשם המלא שלי בחיפוש של האיסיקיו לא ימצאו את המשתמש הישן]למי פונים ואיך?תודה מראש.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר תעשה לי טובה... אתה לא באמת חושב שאני אשאל מה האימייל לפני שחיפשתי באתר שלהם............. נעלו... ו...?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר כי הייתי קטן כשפתחתי את המשתמש הזה אז רשמתי בפרטים את השם שלי ואחריו "שולט". זה למה!
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים נו ומה הבעיה פה?התבגרת כמו שאתה אומר, למה אתה חושב שישנה לאנשים החשבון אייסי הישן שלך?!בכל מקרה גם מוקד התמיכה של אייסיקיו אני בספק אם יעזור לך, כי אתה תצטרך להוכיח שהחשבון הישן הוא באמת שלך.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים לא יעזור לך, איבדתי את הסיסמא לאיסי הקודם וניסיתי להוכיך להם בכול דרך אפשרית, אפילו שלחתי להם חלק מהמיספרים שהיו במספר, וגם שלחתי להם היסטוריה, והם לא הסכימו להביא לי את הסיסמא החדשה.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר הקטע הוא שלא אכפת לי מהסיסמה.. אני יכול לבקש מהם רק שנגיד יעשו רווח בין אות אחת לשניה בשם משפחה שלי או משהו כזה... אני לא חושב שהם יתנגדו לדבר כזה מפגר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.