עבור לתוכן

דיון בדיחות ומשפטים מצחיקים

Featured Replies

פורסם

בקיץ שעבר פתחו כאן דיון בדיחות ענק שנמשך איזה 28 עמודים עם בדיחות קורעות מצחוק, אז חשבתי למה לא לבדוק מה התעדכן השנה?

אז אני אתחיל באחת וכל אחד יוסיף כמה שיש לו, הכל הולך P:

שני חברים נפגשים.

הראשון אומר לשני: וואי אתה לא יודע הייתי עכשיו בארה"ב, הייתי בגן חיות אתה לא יודע איזה חיות יש להם שם...

השני: איזה?

הראשון: הכל שם מלא דנגרוסים... אחד עם אוזניים גדולות אחד עם צוואר ארוך אחד עם אף ארוך...

השני: מה זה דנגרוסים? אין כזו חיה...

הראשון: בטח שכן!

השני: לא.

הראשון: אז למה על כל כלוב תלוי שלט " דונט פיד דה אנימלס, איטס דנגרוס"?

נקוה שיצליח כמו שנה שעברה :)

פורסם

איש אחד נכנס לרכבת שנוסעת מב"ש לחיפה, ומתיישב ליד איזה רוסי.

פתאום, הרוסי מוציא כינור, ומתחיל לנגן בקולי-קולות.

האיש ההמום, מסתכל עליו במבט מוזר, ושואל: "תגיד לי, אתה לא רואה שאנחנו ברכבת? מה אתה חושב שאתה עושה"? והרוסי, עונה לו במבטא רוסי כבד, "אדוני, ברררכבת חזרררות, בחיפה קונצרררט", וממשיך לנגן בכינור.

כעבור דקה, אומר האיש לרוסי "די, חלאס, אתה משגע אותי כבר עם המוזיקה שלך"! וברוסי, עונה לו בנימוס, "אדוני, ברררכבת חזרררות, בחיפה קונצרררט", וכמובן, ממשיך לנגן.

כעבור עוד שתי דקות, אומר האיש לרוסי "אם אתה לא מפסיק לנגן עכשיו, אני לא יודע מה אני עושה לך"!!! ושוב הרוסי עונה, "אדוני, ברררכבת חזרררות, בחיפה קונצרררט".

ואז, האיש שהיה כולו עצבני, פתאום שולף ת'זין שלו ומתחיל להביא ביד.

הרוסי ההמום, שואל אותו, "אדוני, סליחה, מה אתה עושה"? והאיש עונה לו, "ברכבת חזרות, בחיפה אני אזיין אותך!!!"

שבת שלום לכולם.

פורסם

איש אחד נוסע בכביש, פתאום באה מולו אשה בנתיב השני וצועקת לו "חמור!!"

אז הוא כולו עצבני צועק לה "זונה!!" ואחרי 30 מטר מתנגש בחמור...

פורסם

אתם גרועים.

פורסם

אתם גרועים.

חעעעעעעעע... הראשונה והשלישית ענקיות!!!

פורסם

אשה באה לחנות תינוקות אומרת למוכר אני רוצה תינוק בלונדיני עיניים כחולות ככה משו בסט

המוכר עושה לה וואלה בכיף זה יעלה לך 99 שח

האישה מביאה לו שטר של מאה ואומרת ישך עודף ממאה

המוכר אומר לא נראה לי , קחי כושי מהסלסלה

פורסם

Why did the chicken cross the road?

I have no idea, I wasn't there! honest! :<

פורסם

איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך

ואז.........................................................................פוף..................................שניצל

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח Dankf הרגת אותי חחחחחחLOL ROFLךךךךךךךךךך11!!#!@3עחארדחאאחבוובםםם2רכגד!!!

פורסם
עכשיו תורי: אלון - עטלף." (אלון מזרחי אומר את השם שלו ושם של חיה שלכאורה מתחילה באות הראשונה של השם שלו - מתוך התוכנית "בסלון של האוירון")

אלון מזרחי. מלך.

פורסם

"עם הרבה רצון וכוח גם מפלוגת צבר אפשר להוציא אפרוח .. "

פורסם

"עם הזמן השחקנים למדו לתת לי כבוד עצמי" :kopfpatsch::lol:

פורסם

הבדיחה הכי חזקה פה היא זו של Kurt

והנה התוספת שלי..

ילד אחד שואל את אבא שלו:"אבא מה זה פוליטיקה"? האבא עונה לו "בוא אני אתן לך דוגמא מהבית,אני מפרנס את המשפחה, אני ההנהלה, אמא שלך מבזבזת את הכסף, היא הממשלה, העוזרת שלנו היא מעמד הפועלים,אתה זה העם ואח שלך הקטן זה העתיד, הבנת?" הילד "לא ממש אבל אחשוב על זה בלילה" בלילה הוא מתעורר מהבכי של אח שלו הקטן ורואה שהוא מלא בחרא הוא הולך לאמא שלו ורואה שלה לא אכפת הולך לעוזרת ורואה אותה במיטה עם אבא שלו אז הוא מחליט לטפל באח שלו לבד. בבוקר הוא אומר לאבא שלו אבא הבנתי מה זה פוליטיקה בזמן שלממשלה לא אכפת מהעם, ההנהלה דופקת את המעמד הפועלים,והעתיד מלא בחרא. \

לקחתי בפורום אחר אימפרזה פירסם

פורסם

הבדיחה הכי חזקה פה היא זו של Kurt

והנה התוספת שלי..

ילד אחד שואל את אבא שלו:"אבא מה זה פוליטיקה"? האבא עונה לו "בוא אני אתן לך דוגמא מהבית,אני מפרנס את המשפחה, אני ההנהלה, אמא שלך מבזבזת את הכסף, היא הממשלה, העוזרת שלנו היא מעמד הפועלים,אתה זה העם ואח שלך הקטן זה העתיד, הבנת?" הילד "לא ממש אבל אחשוב על זה בלילה" בלילה הוא מתעורר מהבכי של אח שלו הקטן ורואה שהוא מלא בחרא הוא הולך לאמא שלו ורואה שלה לא אכפת הולך לעוזרת ורואה אותה במיטה עם אבא שלו אז הוא מחליט לטפל באח שלו לבד. בבוקר הוא אומר לאבא שלו אבא הבנתי מה זה פוליטיקה בזמן שלממשלה לא אכפת מהעם, ההנהלה דופקת את המעמד הפועלים,והעתיד מלא בחרא. \

לקחתי בפורום אחר אימפרזה פירסם

נחמד נחמד

חזקקקקק אני נקרע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים