פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אינטל פרסמה PDF שמתאר באגים (או Errata) ב-E6600 וב-X6800. באגים שכאלה נפוצים במעבדים חדשים ובדרך כלל מתוקנים בייצור חדש. שימו לב שלבעיה AI 39 יכולות להיות השלכות שיגרמו להשחתה של מידע או של המערכת, אינטל מזהירה.מקור: The Inquirer.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אתה אומר שמתקנים באגים כאלה בייצור חדש...זה אומר שכבר תיקנו?(אם פרסמו את המסמך אז אני משער שכן...)
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים לכל מעבד יש באגיםזה לא בלתי צפוי, ואין מה לחשוש מזההכל יתוקן בעדכוני BIOS ובסטפינגים עתידיים
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים לכל מעבד יש באגיםזה לא בלתי צפוי, ואין מה לחשוש מזההכל יתוקן בעדכוני BIOS ובסטפינגים עתידייםאתה לא חושב שלמי שכבר קנה מעבד יהיה אכפת מהסטפינגים הבאים, נכון?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים קצת הבנת הנקרא...הכל יתוקן בעדכוני BIOS ובסטפינגים עתידייםמה שקריטי יתוקן בעדכוני BIOS, מה שלא, יתוקן רק בסטפינגים עתידיים, אם בכללואם אתה רוצה לדעת מה אני לא חושב, אז אני לא חושב שלמי שקנה כבר מעבד צריך להיות אכפת מהבאגים האלה, עד כדי עדכון BIOS מתאים.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים קצת הבנת הנקרא...מה שקריטי יתוקן בעדכוני BIOS, מה שלא, יתוקן רק בסטפינגים עתידיים, אם בכללואם אתה רוצה לדעת מה אני לא חושב, אז אני לא חושב שלמי שקנה כבר מעבד צריך להיות אכפת מהבאגים האלה, עד כדי עדכון BIOS מתאים.הבנתי אותך מק'טוסאם ביוס יסדר את הדברים הקריטיים אפשר להיות רגועים.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים ממילא אין סיכוי שמי שיש לו את המעבד הזה ישים לב לבעיות האלהלא הבנתי אותך McFly כתבו ואני מצטט:"אינטל פרסמה PDF שמתאר באגים (או Errata) ב-E6600 וב-X6800. באגים שכאלה נפוצים במעבדים חדשים ובדרך כלל מתוקנים בייצור חדש. שימו לב שלבעיה AI 39 יכולות להיות השלכות שיגרמו להשחתה של מידע או של המערכת, אינטל מזהירה.מקור: The Inquirer." אז למי שיש כרגע את המעבד 6600 או 6800 אז מן הסתם שהוא ישים לב לבעיות הללואו שלא הבנתי
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים זה לא באמת בעיות נפוצות שכל אחד יכול להיתקל בהםזה סתם באגים שבאינטל מצאו כי באינטל חיפשוהבעיות האלה לא הולכות לשנות כלום לאף אחד, בדיוק כמו הבעיות ב-K8 -?http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/25759.pdfאו הבעיות ב-9xx למשל -http://www.intel.com/design/Pentiumxe/specupdt/310307.htmלכל מעבד יש באגים. אני לא מבין מה מתרגשים מזה.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים לכל מעבד יש באגים. אני לא מבין מה מתרגשים מזה.א. כי הרבה אנשים חושבים שקונרו מושלם.ב. הסיבה לסעיף א' זה שאתרי החומרה בעולם הציגו אותו כמושלם.ג. מעבדי קונרו טובים מאוד, אבל הם באמת רחוקים מלהיות מושלמים....
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים א. כי הרבה אנשים חושבים שקונרו מושלם.ב. הסיבה לסעיף א' זה שאתרי החומרה בעולם הציגו אותו כמושלם.ג. מעבדי קונרו טובים מאוד, אבל הם באמת רחוקים מלהיות מושלמים....אני לא יודע מה זה מושלם במחשבים , אבל נכון לזמן הזה , הקונרו הוא הכי מושלם שישאין שום דבר מושלם , במחשבים ובכלל , הדבר המושלם יהיה תמיד הדור הבא מה זה פלאזמה מושלמת ? , מכונית מושלמת ? בית מושלם ?אם היה לנו משהו מושלם , היינו משדרגים ? , היינו מחליפים ?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים א. כי הרבה אנשים חושבים שקונרו מושלם.ב. הסיבה לסעיף א' זה שאתרי החומרה בעולם הציגו אותו כמושלם.ג. מעבדי קונרו טובים מאוד, אבל הם באמת רחוקים מלהיות מושלמים....מה זו השטות הזו? זה עדיין המעבד הכי טוב שנמכר היום
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מישהו אולי יודע אם גם ב6400 יש באגים או שאין סיבה לחשוש?ואם אני קונה 6600 מחר מישהו יכול להבטיח לי שהוא יהיה בלי באגים?ואם אני יקנה בעוד חודש מעבד שישב במחסן חודשיים, ואז בגלל שעבר חודש אני אולי יחשוב שהמעבד יוצר אחרי גילוי התקלות....מישהו יכול להסביר איך זה הולך?ניב
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מה זו השטות הזו? זה עדיין המעבד הכי טוב שנמכר היוםנכון שהוא הכי טוב שיש היום, אבל זה לא אומר שהוא מושלם, כאילו, מה שניסיתי להגיד זה שפשוט אין דבר כזה מושלם (ואף פעם לא יהיה), אבל יש דבר כזה טוב מאוד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.