פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים אהלן חבריםעכשיו שיש לי אפשרות לראות את המעלות של המעבד ושל הלוח אני רוצה לעשות OC למעבדאין לי מוסג איך - כי עד עכשיו רק התעסקתי במודניג למחשבSO אני צריך עזרה ממכםמה לעשות ? ואיך לעשות ?תודה
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים מן הסתם כמו בכל אוברקלוק, תעלה טיפה את הבאס, כל פעם בטיפה, תבדוק יציבות, טמפ' סבירות וכו', אם אין בעיות, תעלה עוד קצת, אתה נתקע? נסה להעלות טיפה את ה VOLTAGE למעבד ולראות אם זה נעשה יציב יותר, עד שתגיע לגבול ולא יעלה או עד שהטמפ' גבוהות מדי מהרצוי..תוסיפו אם שכחתי משהו ..
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים זה בביוס שמה, תחפש קצת וזהו.. משהו FEATURES או משהו כזה לא? לא בטוח.. פשוט תחפש, זה לא דבר שצריך לשאול.. כמה רגעים ואתה מוצא את זה. מה שבטוח, הוולטאג' למעבד אתה מעלה ב blablalbla voltage blablalba.. לל"ט
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים מחבר אתה לא יכול להיות פרטני יותר ????????????????????אני צריך לראות משהו שכתוב בו BUS ?
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים מחבר של ViaTech אני לא יודע את הדגם המדויק - כי זרקתי את החוברת ושקניתי את המחשב הזה לא ידעתי מה זה אינטרנט אפילו !ניסתי לגלות אם סנדרה ועוד תוכנות דומות והוא רק אמרו לי את הציפסט .. אבל הלוח הוא של ViaTech
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים מחבר ok יש לי מקום בביוס שנקרא CPU SPEED ובאמת יש מקום לשנות את המהירות..אבל יש רק ברירת מחדל ועוד 4 אפשרויות המהרה - עד 900 ומשה אם אני רוצה יותר אי אפשר ?
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים ה PIII 733 כבר עובד בבאס של 133 מה"ז, לא סביר שהאוברקלוק הזה יגיע רחוק.
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים 825 זה 150 FSB אני הגעתי לזה אבל ירדתי חזרה ל133 בגלל שקיבלתי לוח חדש וראיתי שהמעבד מתחמם יותר מידי בבאס של 133 (46 בFULL ,עלוב)
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים אולי אין לך את האפשרות לשנות את הבאס דרך הביוסתנסה לברר איזה דגם יש לך ולנסות להשיג את החוברת שלו שם תוכל לבדוק איך תוכל לשנות את הג'מפרים כדי להגדיל את הבאסלי גם יש פנטיום 3 733 ואין לי את האפשרות בביוס (יש לי את הגרסה האחרונה שיצאה ללוח שלי ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.