פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים זו בדיוק הבעיה -כל עוד זה חוקי מותר לעשות את זהאם חוקי לשרוף את דגל המדינה - מותר לעשות את זה אפילו בכנסת.אם חוקי לקרוא קריאות שמחה וצהלה אחרי פיגוע אז אין לך מה לעשות עם זהשוב פעם אני אומר..... דיקטטורה זה לא מילה גסה.....
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים אנחנו עם מוזר !!!!תמיד רוצים להיות הסנגורים של האויבים שלנו.לזכור אף אחד לא ביקש מאיתנו זאת.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים אני לא סנגור אני רק מנסה להמחיש לכם מה דפוק בדמוקרטיה... לדעתיזו הבחירה שלנו על כל ההשלכות שלה הרעות והטובות...
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר זאת לא לחלוטין בחירה. אתה נולדת לתוך דמוקרטיה... הדמוקרטיה במהותה היא (לכאורה) בחירה של העם לגבי מדיניות... אבל זה לא אומר שהעם בחר את הדמוקרטיה עצמה
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים זאת לא לחלוטין בחירה. אתה נולדת לתוך דמוקרטיה... הדמוקרטיה במהותה היא (לכאורה) בחירה של העם לגבי מדיניות... אבל זה לא אומר שהעם בחר את הדמוקרטיה עצמה הטיעון מעניין כמעט השתכנעתי אבל.. עצם זה שאתה חי בדמוקרטיה נותן לך את האפשרות לבחור הבחירה היא גם אישית וגם של העם בחירה אישית אתה יכול לעשות אבל לא כולם חייבים לקבל אותה תבחר לרוץ לכנסת -בתואנה שאתה רוצה משטר פאסישטי אולי הרוב יבחר בך..... כך תוכל לבחור משטר ולא תהיה חייב לחיות איתו אחרי כל החרטא הזו בעיקרון אתה די צודק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.