פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אני רוצה לרכוש יותר ידע כדי לעזור לאנשים פה אז אפשר בבקשה איזה מאגר מידע על חומרה:כרטיסי מסך לוחות אם מעבדים וכו'.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים הסטיקי של כל פורום מספק מידע רב בנושא בו הפורום עוסק.אנשים טובים קיבצו שם הרבה מידע בעל ערך ששווה לקרוא אותו אם יש לך זמן.תתחיל שם, ותמשיך בקריאת ת'רדים שונים בנושאים שמעניינים אותך - תוכל ללמוד כך הרבה מאוד.יום נעים.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אף אחד לא נולד עם כל המידע בראשואף אחד לא למד בטלפתיהאנגלית טובה זה מאוד רצוי ומאוד מועילמאגרי המידע באתרי החומרה בחו"ל הוא פשוט עצום
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אתרים שאני מאוד אוהב אותם VR-ZONE.COM ו XTREMESYSTEMS.ORG אבל יש עוד הרבה :s05:
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר אבל איפה המידע שאפשר ללמוד ממנו(לא הסיקורים)בפורום?ואפשר ללמוד חומרה מספר?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים ספרים לא מתעדכנים ומידע צריך לחפש. יש ב-Tom's HW כתבה מצויינת על כרטיסי מסך אם אתה מעוניין.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר אז מה אם ספרים לא מתעדכנים...עדיין מספר נגיד שיצא בתחילת 2006 אתה יכול ללמוד המון(להיות ברמה של טכנאי)ואז לרכוש עוד ידע יותר אטראקטיבי מאתרים של חומרה
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אבל נדיר שמוצאים ספרים למחשבים מאוד נדיר :s05: :-\ ואם כבר תמצא אז זה למחשבים של שנת 2000 אבל איפה המידע שאפשר ללמוד ממנו(לא הסיקורים)בפורום? בפורום אפשר רק ללמוד איך האנשים שברו שיאים אם מה ותמונות וזהו ותגיד באיזה נושא מעניין אותך? ואז אפשר להתמקד לנושא ולהביא לך תשובות לשאלות שלך
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים ספרים לא מתעדכנים בקצב אבל אם אתה מחפש לילמוד על הדברים מהחצי שנה האחרונה יש לי ספר מאוד נחמד שמסביר מה התפקיד של כל רכיב במחשב עוד לא סיימיתי רבע מימנו אבל למדתי הרבה מאוד דברים חדשים שלחתי לך את השם בפרטי ותודה ליאור
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים ספרים אפשר בשביל הבסיסלא בשביל המידע העדכנייש המון אתריםאישית אני מאוד אוהב אתAnandTech.comHardocp.comHexus.netPCStats.comSilentPCReview.comTechPowerUp.comXbitblabs.comVR-Zone.comאנשים אוהבים את Tomshardware.com אני אישית לא מת על הכתיבה שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.