פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memoryאיך אני יכול להפעיל אותם לדואל צאנל כי אצלי הם פועלים על סינגל צאנלוגם יש לי את המעבד קונרו 6400 ומשום מה מקירור שלו (המאברר) נעצר כל כמה זמן לרגע ואז שוב ממשיך זה אמור להיות כך?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים יש לך 4 DIMM'S.כל זוג ערוץ DIMM1+2 הם בצבע זהה.כנראה שלא חיברת אותם על אותו הערוץ.אני מציע לך להעביר את שני הסטיקים לסלוטים הכי שמאליים,ואז זה אמור לעבוד לך ב-DUAL.לאחר שהעברת וזה עובד(כמובן שהמחשב כבוי ושקע חשמל בחוץ),תכנס לביוס ותעביר את התזמונים ל-T1.אתה תרגיש הבדל בעבודה.לגבי הקירור אני לא מכיר את אינטל,אבל לא אמור להיות ככה.המאורר אמור להסתובב כל הזמן.כשתהיה בביוס תסתכל איך מוגדר המאורר,באיזה מהירות,והאם הוא על SMARTFAN?אם לא אז תשנה ל-SF,תאשר ותצא.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים זה צריך להיות על אותו צבע?..יאנו לפעמים זה הולך ככה:צהוב | שחור | צהוב | שחורצריך לחבר על צהוב + צהוב? או צהוב + שחור?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אם חיברת שמאלי ביותר על שחור,וגם שחור שני מימין לא יעבוד הדואל.אז תחבר על שני השמאליים אצלך.אין לך את חוברת הלוח?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר הצבעים שלי הם צהוב ואדוםוחיברתי את הסטיקים בכל אחד מן הצבעיםזה נכון?(יאני בצד אחד אני מתכון )
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים תכתוב הכל ,חבל הרבה הודעות.אם חיברת וזה עובד בדואל אז תדווח,ואתה יכול גם לעשות עריכה אם זה עובד בדואל.אין צורך הרבה הודעות.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים לא, אתה צריך על אותו צבע. ואם חיברת על צהוב+שחור ואתה רואה שהם לא עובדים בדואל... אז?? זה צריך להראות לך שזה לא נכון.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אין "חוק" איך זה אמור להיותבחלק מהלוחות דואל זה כשהם על אותו צבע ובחלק לאתבדוק בחוברת איך זה אצלך
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אין "חוק" איך זה אמור להיות בחלק מהלוחות דואל זה כשהם על אותו צבע ובחלק לא תבדוק בחוברת איך זה אצלך נכון יש אחוז קטן שזה לא ככה, אך אם הוא טוען שהוא שם שחור+צהוב וזה לא עובד כדואל אז.......
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים זה כתוב בעמוד 15 בחוברתבשביל דואל צ'אנל תשים את הזכרונות בDIMM1 ו DIMM3 או 2 ו4
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים זה כתוב בעמוד 15 בחוברתבשביל דואל צ'אנל תשים את הזכרונות בDIMM1 ו DIMM3 או 2 ו4חח מאיפה אתה יודע איזה עמוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.