עבור לתוכן

ספריי נגד חתולים

Featured Replies

פורסם

שניכם להפסיק לפני שאני אכרות את אופציית התגובה לת'רד הזה

(מה שנקרא לנעול)

• תגובות 43
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את כל התשובות שהייתי צריך, תודה לכולם

פורסם

^ מי כרת לך את חוש ההומור ?

תתפלא, אבל התעללות בבע"ח לא מצחיקה מהסיבה הפשוטה שהיא מבוצעת כל הזמן, אדם מציע לכרות לחתול את הרגליים, אם זה היה ברור לחלוטין שאין דבר כזה בכלל אז המשפט היה מצחיק מכיוון שהוא מגיע לכיוון לא צפוי, אבל מכיוון שהתעללות בחיות (ובמיוחד בחתולים פשוט בגלל שהם יותר זמינים) קוראת כל הזמן אז אם מישהו אומר שהוא יכרות לחתול את הרגליים (למרות שהאדם שאמר את זה אולי לא התכוון לרעיון מילולית) אני חושב על החתולים שכן עוברים את זה באותו הרגע (ואל תשלו את עצמכם, בתור אסיסטנט בבי"ח לחיות של תנו לחיות לחיות אני רואה את הדברים האלה על בסיס יומיומי [וכן, בל"ג בעומר תמיד יש את ה-20-30 חתולים שמגיעים אלינו עם כוויות בדרגה שנייה ושלישית אחרי שמישהו השליך אותם חיים לתוך המדורה]), ולכן הרעיון הוא לא מעורפל ופרוע (דבר שנדרש מהצהרה ע"מ שהיא תהיה מצחיקה) אלא היא קונקרטית וקוראת על בסיס יומיומי 365 ימים בשנה 24 שעות ביממה.

פורסם

^ צא מהסרט יש יותר בני אדם שעוברים התעללות ואתה בוכה לי פה על חתולים.

פורסם

אני מצתרף ל

תתפלא, אבל התעללות בבע"ח לא מצחיקה מהסיבה הפשוטה שהיא מבוצעת כל הזמן, אדם מציע לכרות לחתול את הרגליים, אם זה היה ברור לחלוטין שאין דבר כזה בכלל אז המשפט היה מצחיק מכיוון שהוא מגיע לכיוון לא צפוי, אבל מכיוון שהתעללות בחיות (ובמיוחד בחתולים פשוט בגלל שהם יותר זמינים) קוראת כל הזמן אז אם מישהו אומר שהוא יכרות לחתול את הרגליים (למרות שהאדם שאמר את זה אולי לא התכוון לרעיון מילולית) אני חושב על החתולים שכן עוברים את זה באותו הרגע (ואל תשלו את עצמכם, בתור אסיסטנט בבי"ח לחיות של תנו לחיות לחיות אני רואה את הדברים האלה על בסיס יומיומי [וכן, בל"ג בעומר תמיד יש את ה-20-30 חתולים שמגיעים אלינו עם כוויות בדרגה שנייה ושלישית אחרי שמישהו השליך אותם חיים לתוך המדורה]), ולכן הרעיון הוא לא מעורפל ופרוע (דבר שנדרש מהצהרה ע"מ שהיא תהיה מצחיקה) אלא היא קונקרטית וקוראת על בסיס יומיומי 365 ימים בשנה 24 שעות ביממה.

ואם אתם הייתם בנקום החתולים ::) יו זה היה טוב >:D

ולפתרון אתה צריך להלף את החתול לא לגרד כמו להלף את החתול ללכת לשירותים מומלץ הכי טוב בלי שום דבר שיזיק לחתול וגם יוסיף לחתול משמעת

פורסם

ויש גם תפוחי עץ שעוברים התעללות

מה הקשר בינך לבין העולם?

פורסם

אני לא בא לחנך לא אותך ולא אף-אחד אחר, מבחינתי, אני אסתפק בזה שאתה לא תתעלל בבעל-חיים אף פעם, לא ביקשתי ממך עכשיו לאסוף חתולי-רחוב ולהצטרף לאנונימוס, לא ביקשתי ממך שתבין את השקפת עולמי, אני ריאלי, אני אסתפק פשוט בזה שלא תתעלל בבע"ח, לא צריך יותר.

פורסם

שים לחתול נעליים עם רפידות רכות , ואיזה בד מבריק מבחוץ , הוא גם לא יוכל לשרוט את הספות , וגם יבריק את הרצפה בבית .

צחוק צחוק, אבל חברה יפאנית כבר יצרה גג'טס כזה לפני כמה שנים.

בקשר לספרי אני מכיר משפחה שסבלה מהבעיה, הם ריססו את הספה וזה ממש לא עזר להם.

וחתול בלי רגלים זה אחד הדברים החמודים אם מדמינים את זה.....איך לא מיצרים כאלה בסין ? ;D

ובנושא החתולים, הנה אתר שאני מפעיל בסתר:

http://cuteoverload.com/

פורסם

תסלק את בני האנוש הארורים מהבית ואני בטוח שהחתול כבר לא יציק להם :nixweiss:

פורסם

בוא נלמד אותך הבדל בסיסי בין בעל חיים לאדם - חיות הן חסרות ישע, ממש כמו ילדים קטנים, אלא שלא כמו ילדים קטנים, הן לא יכולות לצעוק, להתלונן, לבקש עזרה ולא לחייג 100.

פורסם

^ אני מתאר לעצמי שאת לא צימחונית וצבוע.

פורסם

הן יכולות ליקפות מהמירפסת הן יכולות לשרות לינשוך ליברוח מהר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים