עבור לתוכן

ספריי נגד חתולים

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע משהו לגבי ספרי נגד דובים?

נמאס לי שמיצי אוכל את האורחים =\

• תגובות 43
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישהו יודע משהו לגבי ספרי נגד דובים?

נמאס לי שמיצי אוכל את האורחים =\

חח

פורסם
  • מחבר

אני אקנה ספריי נראה איך זה יעבוד. לגזור ציפורניים אין סיכוי, אני אגמור בבית חולים אם אני אנסה דבר כזה :screwy: (החתול)

פורסם

מישהו אמר לי או שזה לחתולים אן לכלבים לא זוכר יש להם עצבים בציפורניים אז אם לגזור אז רק וטרינר צריך לגזור

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לגזור לחתול את הציפורניים בכל מקרה, כך שזה לא משנה.

פורסם

לכלבים יש עצבים בציפרניים ולכן רק ווטרינר יכול לגזור לו אותן (תקף רק לציפורן של האצבע החמישית כי כל השאר משתייפות לבד במהלך ההליכה וממילא לא נוגעים בהן), כשאומרים "גזירת ציפורניים" אצל חתול משמעותה היא עקירת הציפורניים לחלוטין וכריתה של המטריקס (כך נקראים קבוצת התאים האחראיים על צמיחת הציפורניים) כך שהם לא יצמחו שוב ולכן גם פה רק ווטרינר יכול לעשות את ההליך המזוויע הזה.

פורסם

אצלי אמא שלי גוזרת ציפורניים לחתול והוא מתנגד אבל לא מתפרע כמו משוגע ואין צלקות לכל החיים אחרי זה והוא ממש לא שוקל 8 קילו

פורסם

חח

חתולה שעושה בעיות?

שים אותה על השולחן - + מלחציים\קליבות +דרמל :smile1:

טוב - אפשר לארגן משהו על הרגליים - שיכסו את הצפרניים, לא?

אי אפשר לאלף אותו שלא ישב על הספה? (בע"ח לא התחום שלי..)

פורסם

חתולה שעושה בעיות?

שים אותה על השולחן - + מלחציים\קליבות +דרמל :smile1:

(בע"ח לא התחום שלי..)

וטוב שכך...

(ורק למען הסר ספק - זה לא מצחיק).

פורסם

בכל חנות ל"חיות" יש ספריי כזה

תקנה את הטוב שמציעים לך בתנאי שבני אדם לא מריחים את זה.

רק אל תבלבל את הספריי עם הספריי CATNIP! יש גם מוכרים לא מנוסים וסתומים שמוכרים את זה לאנשים כמו חומר "דוחה חתולים" כשהתוצאה היא הפוכה. הם באים ומתחילים להתחכך בזה ולכרסם ולשרוט את זה. טיפטפתי תמצית CATNIP על צעצועים של החתולה שלי כי היא עצלנית מאד ולא משחקת כמעט ומשמינה עוד ועוד. זה עזר.

פורסם
  • מחבר

^^^טוב לדעת, לא ידעתי שקיים ספריי מביא חתולים

פורסם

קרוט לו את הרגלים וזהו. ;)

פורסם

אל תעז לעשות את זה!

לחתול הציפורניים הן איבר חיוני להישרדות ברחוב (למיקרה שהוא יברח חתול בלי ציפורניים לא ישרוד יותר מכמה שעות ברחוב).

קודם כל יש משטחי גירוד לחתולים (תבקש את המשטחים עם ה"קטניפ", הם הרבה יותר יעילים).

ואכן קיימים ספריים לדחיית חתולים.

אכן הציפורניים מאוד חיוניות,מה גם שלדעתי זה נורא אכזרי.פשוט,כל פעם שהוא עולה על הספה,קנה אקדח מים ה5 שקל(מהקטנים...)

ותשפריץ עליו,אחרי כמה פעמים הוא יבין....

חחחShuy,מה שכתוב לך מתחת לתמונה כל כך נכון,ותקף גם לגבי כלבים קטנים(הצ'יוואוה שהיה לי עליו השלום היה סנוב אחושרמטה xD )

פורסם

קרוט לו את הרגלים וזהו. ;)

אולי צריך לכרות לך את אחת האונות ולהחליף אותה באונה

של אורנג אוטנג, זה בטוח לא יכול להזיק. כאילו, לאורנג אוטנג זה יזיק

פורסם

^ מי כרת לך את חוש ההומור ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים