פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מישהו מכיר ספריי או חומר ששמים על ספות וכאלה כדי שחתולים לא יתקרבו ויהרסו את הספות? אבא שלי קנה ספות חדשות ואם החתול שלי יהרוס את החדשים כמו שהוא הרס את הישנים הוא יבעט אותו מהבית...תודה לכולם.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אני זוכר ששמעתי פעם משו שחתולים שונאים קינמון אבל זה לא ריאלי לפזר קינמון על כל הספות :-X
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים בכל חנות ל"חיות" יש ספריי כזהתקנה את הטוב שמציעים לך בתנאי שבני אדם לא מריחים את זה.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים שים לחתול נעליים עם רפידות רכות , ואיזה בד מבריק מבחוץ , הוא גם לא יוכל לשרוט את הספות , וגם יבריק את הרצפה בבית .
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים תגזור לחתול את הציפורניים וזהו.אל תעז לעשות את זה!לחתול הציפורניים הן איבר חיוני להישרדות ברחוב (למיקרה שהוא יברח חתול בלי ציפורניים לא ישרוד יותר מכמה שעות ברחוב).קודם כל יש משטחי גירוד לחתולים (תבקש את המשטחים עם ה"קטניפ", הם הרבה יותר יעילים).ואכן קיימים ספריים לדחיית חתולים.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מעבר להישרדות חתול בלי ציפורניים הוא חתול מסכן... זה להתקפה למשחק ולהכל אצלו.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מעבר להישרדות חתול בלי ציפורניים הוא חתול מסכן... זה להתקפה למשחק ולהכל אצלו.אכן.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים פילפל שחור !! כבר חודשיים אין לנו חתולים בגינה... כל שני וחמישי היו ממליטות לנו חתולות בגינה...
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים ליתרום את החתול אפשר לשים ספרי ריסוס עליו אבל זה לא נחמד אל תעשה את זה ציפורנים לא משהו שהו יוכל לגרד כן !
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים לא לכל החתולים גם אפשרי לגזור את הציפורנייםאני לא יודע מה איתכם, אבל החתול הגדול שלי (8 קילו, בניגוד לקטן, שהוא איזה 7...)כשהיינו מנסים לגזור לו את הציפורניים הינו מצליחים לגזור לו ציפורן אחת במקרה הטוב,וגם זה אם הוא היה שקוע בשינה עמוקה, ואחרי חצי דקה של היאבקות עם החתול אנחנו מסיימיםעם צלקות שישארו חודשים והחלטה נחושה לא לנסות לעשות את זה שוב...(האמת הפסקנו, גם ככה וילונות זה מיותר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.