פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר בלייזאל תכנע, יכול להיות שזה קרה בגלל הPCI-E, תעשה את מה שליאור אמר ותנסה שובליאור, מה הביוס החדש של הלוח שמאפשר אוברקלוק גבוה יותר? שוחרר?אני אנסה עוד חצי שעה ככה, כשהלב שלי יפסיק לדפוק כ"כ מהר מהפחד שהרסתי את המחשב
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים ROFLאפילו לא קרובאפילו לא עוד 100 שנהאם אתה רוצה עדיף לך כבר לקחת פטיש רטוב ולדפוק על הלוח אם שהוא פועל, זה דווקא יעבוד, בניגוד לאוברקלוק
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר ROFLאפילו לא קרובאפילו לא עוד 100 שנהאם אתה רוצה עדיף לך כבר לקחת פטיש רטוב ולדפוק על הלוח אם שהוא פועל, זה דווקא יעבוד, בניגוד לאוברקלוקחחחח אני יודע שזה לא יהרוס, אבל תמיד כשפתאום המחשב נכבה או שהוא לא עולה אז יש את החשש הזהאבל באמת נראה לכם סביר שזה בגלל הPCI-E?ובאמת שאין מצב שזה ישרוף לי איזה משהו?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים ליאור, מה הביוס החדש של הלוח שמאפשר אוברקלוק גבוה יותר? שוחרר?816 צריך להיותאבל באמת נראה לכם סביר שזה בגלל הPCI-E?ובאמת שאין מצב שזה ישרוף לי איזה משהו?מאוד סביר שזה ה-PCI-Eבגלל זה אומרים תמיד לנעול AGP/PCI-E/PCI
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים 816 הוא ביוס בטוח?באקסטים סיסטמס מישהו אומר שהוא צרב ביוס 814 נראה לי ונדפק לו הלוחבלייזכן, אם הPCI-E לא יציב אז זה גורם לכל המערכת להיות לא יציבה
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אז פשוט לעשות OC MODE ולשים אותו על 100? זה ינעל אותו?עריכה: ניסיתי לנעול PCI-E ולעשות 350 וזה לא הלך. המחשב פשוט עלה כרגיל רק ב266. אני אנסה לעשות את זה יותר בהדרגה ונראה מה קורהוהמכפלה משתנה כל הזמן מ6 ל8 והמהירות מ1500 ל2100. יכול להיות שכשהמחשב לא מתאמץ זה מוריד את הביצועים של המעבד בשביל לרדת בטמפרטורה?עריכה 2: העליתי באס ל300, זה עבד, המהירות היא 2.4 עכשיו. והטמפרטורה נשארה בדיוק אותו דבר!אני פשוט עושה בהדרגה, עכשיו אני אנסה לעלות ל320עריכה 3: ניסיתי 325 וזה נתקע בטעינה של הווינדוס. 310 עובד בסדר. והקטע המגניב הוא שכל הOC הזה העלה לי רק מעלה אחת! אני נסה להעלות 10 כל פעם ונראה לאן אני אגיענמאס לי מהעריכות. אני פשוט אכתוב פה לכמה הגעתי.כרגע אני על 320אבל איך אני בודק יציבות? יש איזה תוכנה שעושה את זה?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים המכפלה משתנה זה בסדרהפעלת את ה-C1E (שבמנוחה המעבד יוריד לעצמו תדר ויפלוט פחות חום ויצרוך פחות חשמל)fighterבינתיים ה-816 אמור להיות יציבכרגע הוא בבדיקות של DFI לפי מיטב הבנתי
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר המכפלה משתנה זה בסדרהפעלת את ה-C1E (שבמנוחה המעבד יוריד לעצמו תדר ויפלוט פחות חום ויצרוך פחות חשמל)fighterבינתיים ה-816 אמור להיות יציבכרגע הוא בבדיקות של DFI לפי מיטב הבנתיאני לא מצליח לייצב 320! איפה הבעיה?!
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים תן למעבד עוד 50mVבסוף הוא שינה את היחס ל 1:1 ואז זה התייצב לואבל מעבר לזה הוא לא יכול להמשיךזה קשור לזה שצריך ביוס חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.