עבור לתוכן

במזל טוב קיבלתי את הזכרונות החדשים שלי

Featured Replies

פורסם

מה העניין בלהפוך הכול למריבה..וכו...

הוא שאל שאלה מיותרת ביותר (ואני רוצה לראות שיש פה משהו שלא חושב ככה)..

ולכן עניתי לו תשובה מיותרת ביותר....

ותאמין לי שעוברים עלי אחלה ימים... ;D

טוב בקיצור...פותח התרד אחלה זיכרונות רק שאלה קטנה..

למה אתה צריך 4GB..?

פורסם

אני גם שקלתי על המאשקין האלו רק ב2G

אבל אני דיי סגור על g.skill 2GBHZ, עם D9GMH....

עושים נפלאות...

פורסם
  • מחבר

מצויין, זכרונות פשוט מעולים עם צ'יפים מעולים

מה שאר המערכת?

מצפה לתוצאות.

באמת שאלה טובה.. חכיתי שמשהו ישאל את השאלה הזאת..

עקרונית המחשב חדש, חדש מאוד אפילו,זה לא פייר שאני משוויץ למה המחשב הקודם היה כל כך גרוע ששברתי את כולו,חבל שלא צילמתי כמה תמונות, הוצאתי עליו את כל הזעם, ממש עם משקולת של 5 K, אחרי שפרקתי את הזעם אני יכול להיות רגוע עם המחשב הנוכחי שלי ;)..

הנה המערכת:

זכרון-mushkin eXtreme Performance 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 800 (כפול שתיים)

מארז-GIGABYTE 3D AURORA GZ-FSCA1-ATB Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case.

ספק כח-OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI ATX12V 700W Power Supply 100 - 240V.

מסך-SAMSUNG 940BF Black 19" 2ms LCD Monitor 300 cd/m2 700:1 0.294mm Pixel Pitch.

רמקולים-Creative Inspire P7800 90 Watts 7.1 Speaker.

צורב דיוידי-SONY Black 16X

מקלדת-Microsoft Natural 4000 B2M-00012 Black 103 Normal Keys 17 Function Keys USB.

עכבר-Microsoft Laser Mouse 6000 C6W-00001 2-Tone 4 Buttons 1x Wheel USB.

ממש בימים הקרובים אמור להגיע אליי המעבד, כרטיס קול, לוח אם ו....כרטיס מסך !!! הכל חדש כמובן היישר ממפעל הייצור

מעבד-AMD Athlon 64 X2 4600+ Windsor 2000MHz HT 2 x 512KB L2 Cache Socket AM2 Dual Core.

כרטיס קול-Creative SOUND BLASTER X-Fi Fatal1ty FPS 7.1 Channels 24-bit 96KHz PCI Interface Sound.

לוח אם-MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI MCP ATX AMD Motherboard.

כרטיס מסך-XFX PVT71UZDF9 Geforce 7950GX2 1GB 512-bit (256-bit x2) GDDR3 PCI Express x16 Xtreme Video Card.

קיצר מחשב פיצוץ, החברים מתלהבים וזה אבל הם לא יודעים שבשביל להנות צריך לקרוע את התחת.. סבלתי אבל עכשיו אני יכול להתחיל 'להנות' אם לקרוא לזה ככה..

קיצר כשהכל יגיע אני מבטיח להוסיף עוד תמונות להריץ כל מיני מבחנים וכאלה.., באמת פורום גדול עם אנשים תותחנים שווה להשקיע ולבזבז פה את הזמן..

אגב הוספתי עוד כמה תמונות של הזכרונות..תהנו! חברים יקרים! :D

פורסם

אחי מחשב ליגה! כמה עלה? מאיפה קנית?

תחדש אחי :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תודה אחי! דוד שלי קנה בשבילי מארה"ב.. בארץ המחשב היה עולה בסביבות ה 20 אלף שקל!

בקרוב אצלך גבר!

פורסם

אם השקעת כל כך הרבה כסף במחשב הטוב הזה אז למה קנית מעבד X2 4600 ולא אחד מהקונרואים היקרים ?

פורסם

אם השקעת כל כך הרבה כסף במחשב הטוב הזה אז למה קנית מעבד X2 4600 ולא אחד מהקונרואים היקרים ?

באמת שאלה טובה..

פורסם
  • מחבר

כי בידיוק בזמן שדוד שלי כבר היה צריך להגיע לארץ המעבדים עוד לא יצאו, גם הוא היה צריך להזמין את הדברים שבועיים לפני שיספיקו להגיע אליו...

מה אתה חושב שלא רציתי קונרו, לא משנה מה יהיה לך או כמה יהיה תמיד תרצה יותר, תאמין לי טוב שיש סוף לכל אחד אחרת כל אחד היה רוצה להשתלט על העולם ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים