עבור לתוכן

שאלה שקשורה להעברת הרד דיסק די דחוף

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב שיש בו הרד דיסק ( :silly:) ואני רוצה להעביר את ההרד דיסק שלו למחשב אחר ומהחשב האחר להוציא כך שיהיה לי את הארד דיסק שלי עם המערכת ההפעלה במחשב השני

ואז אני רוצה להעביר מהמשב השני אלי

לפי מה שהבנתי זה עושה בעיות ? זה עושה ? איך ליפתור בלי לפרמט

ניסיתי לעשות את זה -

שמתי מחשב עם הארד דיסק שלי ועוד הרד דיסק על שניהם (ההרד דיסקים ) היה מערכת הפעלה עכשיו כל פעם החלפתי את החיבור פעם היתי צריך את הראשון ופעם את השני עד שזה עשה לי בעיה שהוא לא מזהה אותו

איך מעבירים ללא פירמוט

תודה לעונים

פורסם

קצת קשה להבין מה אתה בדיוק רוצה.

אם אתה רוצה לעשות את זה בצורה חד פעמית וקבועה, אתה יכול לנסות להתקין וינדוס על הכונן בלי למחוק אותו.

במקרה כזה וינדוס ינסה לתקן את ההתקנה שקיימת על הכונן ולהתאים אותה למחשב החדש. כל ההתקנות וההגדרות ישמרו.

פורסם
  • מחבר

פעם אחת להעביר ושישאר קבוע

אז אתה אומר שהתקנה חוזרת של הוינדוס תעבוד ? אוקי ... זה בטוח שומר את המידע ?

אני יחכה לעוד תגובות כדי לגבש הכל ולעשות מה שאני חושב כי ה חשוב לא רוצה לשיאבוד לי משהו

פורסם

לא בטוח שזה יעבוד טוב, או שיהיה יציב.

תלוי מה ההבדלים בין שני המחשבים.

פורסם
  • מחבר

הבדלים בחומרה ? P4 אחד חדש 3.0 נראה לי 64 ביט פרסקוט ואחד ישן 2.8 פרסקוט

תשאל שאלה אני יענה לך

תודה על הערזה

פורסם

אם ההבדל במעבד, כ.מסך או כוננים אופטיים בלבד, יעבוד ללא כל בעיה

זה יותר תלוי בלוח אם וערכת השבבים שלו, אם ללוח במחשב 1 שונה לגמרי ממחשב 2, יעבוד רק אחרי התקנה מחדש! ::)

אם זה לוח אם זהה או מאותה החברה ואותה הערכת השבבים, גם יכול לעבוד ללא כל בעיה

תפרט איזה לוח אם בכל מחשב

פורסם

המחשב לא יזהה את ההארד דיסק בגלל הלוח השונה. לפי מה שאני יודע רק פירמוט יפתור זאת.

פורסם

המחשב לא יזהה את ההארד דיסק בגלל הלוח השונה. לפי מה שאני יודע רק פירמוט יפתור זאת.

לא כולם יודעים הכל... ;)

אין סיבה שהמחשב לא יזהה את הכונן. אמנם יש סיכוי סביר שוינדוס לא יעבוד, אבל זה לא אומר שהמחשב לא יזהה את הכונן.

פורסם
  • מחבר

לא כולם יודעים הכל... ;)

אין סיבה שהמחשב לא יזהה את הכונן. אמנם יש סיכוי סביר שוינדוס לא יעבוד, אבל זה לא אומר שהמחשב לא יזהה את הכונן.

ממש עוזר :P

ב2.8 יש P4P800 ASUS ובשני לא יודע מה יש

שחיברתי פעם אחת את ההרד דיסק ל 2.8 הוא זיהה ועבד טוב רק אחרי כמה החלפות מת לי

הפוך לא ניסיתי

נראה כבר

תודה

פורסם

ב-90% מהמקרים אתה תצטרך להתקין ווינדוס מחדש. ובגלל שאתה עובר למפרט אחר לגמרי הייתי ממליץ לך גם לגבות ולפרמט, אחרת אתה עלול לגרור בעיות שיצוצו בעתיד. אין מה לעשות ווינדוס רחוקה מאוד מלהיות מערכת הפעלה מודלורית.

פורסם

לא כולם יודעים הכל... ;)

הנה פתרת את הבעיה שנייה... :bash:

פורסם
  • מחבר

חבר שלי סיפר לי פעם (זה לא עניין אז לא הקשבתי ) שאפשר לגבות על ההרד דיסק וגם אחרי שעושים פירמוט אפשר להחזיר למצב הקודם

תכלו להסביר לי הכיצד ?

פורסם

במקרה שלך זה לא יעזור, כי זה יחזיר את הכונן למצב המקורי, לפני הפירמוט, ואז הוא שוב לא יעבוד עם המחשב החדש...

חבר את הכונן ותתקין וינדוס מחדש מבלי למחוק. (כמובן שכדאי לגבות דברים חשובים)

פורסם
  • מחבר

יש דרך לגבות בלי דיסקים וזה ? כי יש לי הרבה דברים לגבות 20 דיסקים של די וי די וכבר עשיתי 6 של השירים (חלק) :nixweiss:

פורסם

תעביר מהארדיסק להארדיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים