עבור לתוכן

מכבי -ליברפול

Featured Replies

פורסם

יופי מכבי הודחה ... כצפוי... הם רק חכמים על קבוצות סוג ז' שכאן

על הקבוצה הכי גרועה באירופה היא לא תצליח לגבור...

חרא של קבוצה... בבונים ירוקים... יותר גרועים מהחלאות של בית"ר...

הנה דוגמא לאוהד מכבי ת"א קנאי.

אני במקומך הייתי יושב בשקט לאינטרטוטו לא הגעתם.

פורסם

אנשים, הכדורגל הישראלי בסדר גמור.

בואו נגיד שבשני מפגשים, להפסיד 2:1 באנפילד ולסיים ב-1:1 בבית, לא הייתי מופתע אם קבוצות באנגליה כמו בולטון, ווסטהאם או טוטנהאם היו מגיעות. האמת שגם אם ארסנל ומנצ'סטר היו מוציאות תוצאות כאלו זה היה הגיוני.

וד"א, במאזנים של קבוצות ישראליות מול אנגליות בחמש שנים האחרונות יש לנו את חיפה-מנצ'סטר (5:5 בסיכום שני המשחקים, אם זה היה נוק-אאוט חיפה הייתה עולה), הפועל ת"א-צ'לסי (3:1 להפועל), מכבי חיפה-ליברפול (3:2 לליברפול) ועוד קבוצת תחתית אחת, סכנין-ניוקאסל, שאני לא זוכר איך הסתיימו המשחקים, אבל זה לא היה ביזיון.

וגם יש לנו עוד רפטואר ישראלי בחמש השנים האחרונות להתגאות בו, 3:0 של חיפה על אולימפיאקוס, 1:1 של מכבי ת"א מול יובנטוס, 2:1 של מכבי ת"א על אייאקס, 1:0 של הפועל ת"א על מילאן, 2:1 של הפועל ת"א על פארמה ו- 5:2 של מכבי פ"ת על פרטיזן בלגארד. וזה במצב שהישראליות בקושי משחקות באירופה. זאת התקדמות עצומה, על מה אנשים מתלוננים? :screwy: ליברפול מועמדת לסיים במקומות 1-4 השנה לצד צ'לסי,ארסנל ומנצ'סטר, היא קבוצה טובה.

כמה תיקונים קטנים:

1.חיפה מנצ'סטר אם זה היה נוק אאוט חיפה לא הייתה מנצחת בחיים 3-0 בGSP ככה שבנוק אאוט חיפה בטוח לא הייתה עולה ודי להגיד את זה כי זה שטויות

2.סכנין הפסידו פעמיים ועוד שיחקו מכוער אז די ביזיון אבל זה סכנין וזה הטבע שלהם

3. 1-1 מול יובה זה היה כשיובה לא שיחקו כי הם עלו כבר מהמקום הראשון בבית וזה היה סתם משחק

4.מול מילאן זה 2-1 הפסד (אם אתה רושם כבר תוצאה כוללת במיוחד בנוק אאוט אז גם משחק חוץ חשוב אבל זה תוצאה יפה מול אלופת אירופה בשנה שאחרי)

5.פ"ת זה היה 5-3 לא?

6.ההתקדמות באמת עצומה וחיפה הוציאו תוצאה טובה אבל לא נורא הם לא עפו לגמרי כמו שנה שעברה אלא הם הולכים לסיבוב ראשון של גביע אופ"א ואני מניח שהיא כבר תיהיה מדורגת ואז יעלו לבתים

פורסם

יששש תודה לך ליברפול,פחות כסף לכיס של הזבל הירוק..

פורסם

אם יש משהו שאני לא אוהב בספורט הישראלי, זה לא העובדה שהוא לא נראה הכי טוב שבעולם, אלא שהאוהדים גורמים לו להיראות גרוע.

אני אוהב מכבי חיפה כדורגל ומכבי ת"א בכדורסל, ואני לא מבין את השינאה העזה שיש כנגד קבוצות שמצליחות לבנות את עצמן ולהפוך לקבוצה טיפה יותר איכותית, למה צריך לשנוא אותן? כשהפועל ירושלים בכדורסל לקחה את גביע יול"ב אני שמחתי! כשהפועל תל אביב בכדורגל נתנה פייט באופ"א לפני כמה שנים, אני שמחתי!!

אני אף פעם לא שמחתי שקבוצה אחרת הפסידה, חוץ מכשהיא שיחקה נגד הקבוצה שאני אוהב - למה אצל אחרים זה לא יכול להיות ככה?

פורסם

אם יש משהו שאני לא אוהב בספורט הישראלי, זה לא העובדה שהוא לא נראה הכי טוב שבעולם, אלא שהאוהדים גורמים לו להיראות גרוע.

אני אוהב מכבי חיפה כדורגל ומכבי ת"א בכדורסל, ואני לא מבין את השינאה העזה שיש כנגד קבוצות שמצליחות לבנות את עצמן ולהפוך לקבוצה טיפה יותר איכותית, למה צריך לשנוא אותן? כשהפועל ירושלים בכדורסל לקחה את גביע יול"ב אני שמחתי! כשהפועל תל אביב בכדורגל נתנה פייט באופ"א לפני כמה שנים, אני שמחתי!!

אני אף פעם לא שמחתי שקבוצה אחרת הפסידה, חוץ מכשהיא שיחקה נגד הקבוצה שאני אוהב - למה אצל אחרים זה לא יכול להיות ככה?

בדיוק מאותה הסיבה שאוהדי סיטי ולידס יוצאים בחגיגות כשמנצסטר עפה

בדיוק מאותה סיבה שאוהדי אברטון שמחים כשליברפול עפה

בדיוק מאותה סיבה שאוהדי בארסה יורים זיקוקים לאוויר כשריאל עפה

קוראים לזה יריבות ספורט..

אף קבוצה לא מייצגת את ישראל,רק את עצמה ואת האוהדים שלה

צא מזה..

רק הנבחרת מייצגת את ישראל

פורסם

קוראים לזה יריבות ספורט..

קוראים לזה שמחה לאד. (מקווה שרשמתי את זה נכון....)

פורסם

ד"א,מי אמר את הבדיחה הזאת שקהל של ליברפול הכי טוב בעולם?

מצחיק אותי כול פעם מחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים