פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים חיפה לא היו טובים כמו שליברפול היו גרועים . לפחות עדיין יש את אופ"א, וכמו שחיפה נראית - אין לה בעיה להגיע לשלב בתים אחר
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אני לא ראיתי את המשחק, אבל אני גם לא מבין למה אתם לא מרוצים מתיקו, כי כמעט בכל יום אחר ליברפול היו קורעים את מכבי 4-0
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים לא מרוצים כי העובדה שזה תוצאה טובה לא עוזרת לאף אחדגם הפסד 2-1 באנפילד זה מצוין אבל מי יזכור את זה אם חיפה לא עלו?טוב לפחות יש גביע אופא
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים סעמעמעקאיפה בנאדואיפה עידן טלאיפה האוהדים?!!? איפה המשחק?בקייב המחורבנת.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים חיפה שיחקה מחצית ראשונה גרוע,רק בנס ליברפול לא הובילה.בסופו של דבר,אין מה להיות מאוכזבים.הכדורגל הישראלי נחות מאוד ואין לנו שום סיכוי באירופה.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים יופי מכבי הודחה ... כצפוי... הם רק חכמים על קבוצות סוג ז' שכאןעל הקבוצה הכי גרועה באירופה היא לא תצליח לגבור...חרא של קבוצה... בבונים ירוקים... יותר גרועים מהחלאות של בית"ר...
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר אתה בטוח שריאתה את המשחק :s05: כי לפי מה שאתה אומר לא נראה לי שראיתה
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אנשים, הכדורגל הישראלי בסדר גמור. בואו נגיד שבשני מפגשים, להפסיד 2:1 באנפילד ולסיים ב-1:1 בבית, לא הייתי מופתע אם קבוצות באנגליה כמו בולטון, ווסטהאם או טוטנהאם היו מגיעות. האמת שגם אם ארסנל ומנצ'סטר היו מוציאות תוצאות כאלו זה היה הגיוני. וד"א, במאזנים של קבוצות ישראליות מול אנגליות בחמש שנים האחרונות יש לנו את חיפה-מנצ'סטר (5:5 בסיכום שני המשחקים, אם זה היה נוק-אאוט חיפה הייתה עולה), הפועל ת"א-צ'לסי (3:1 להפועל), מכבי חיפה-ליברפול (3:2 לליברפול) ועוד קבוצת תחתית אחת, סכנין-ניוקאסל, שאני לא זוכר איך הסתיימו המשחקים, אבל זה לא היה ביזיון. וגם יש לנו עוד רפטואר ישראלי בחמש השנים האחרונות להתגאות בו, 3:0 של חיפה על אולימפיאקוס, 1:1 של מכבי ת"א מול יובנטוס, 2:1 של מכבי ת"א על אייאקס, 1:0 של הפועל ת"א על מילאן, 2:1 של הפועל ת"א על פארמה ו- 5:2 של מכבי פ"ת על פרטיזן בלגארד. וזה במצב שהישראליות בקושי משחקות באירופה. זאת התקדמות עצומה, על מה אנשים מתלוננים? ליברפול מועמדת לסיים במקומות 1-4 השנה לצד צ'לסי,ארסנל ומנצ'סטר, היא קבוצה טובה.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אין לנו תקציבים גדולים כמו שיש בליגות הטובות בעולם עד אז לא יהיה פה כדורגל ברמה גבוהההיחידים עם הסיכויים הטובים להגיע לשלב הבתים והלאה הם מכבי שנבנתה במשך הרבה זמן עם סגל גדול וטוב ועם מאמן טוב וביתר זהו אין קבוצות שמגיעות לרמה שלהם ... אולי נתניה שמתחילה להבנות עם תקציב גדול
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים האמת שאריה בן-לב ( ) יכל לשלש את התקציב הנוכחי אם הוא רק ירצה, אבל אין בזה צורך פה, אז רק בשביל אירופה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.