עבור לתוכן

מכבי -ליברפול

Featured Replies

פורסם

תיקו 1-1 :'(

לכל מי שלא ראה פשוט משחק מדהים מדהים של חיפה

פורסם

ואפה זונה בבבבבתתתתת זונה אם זה היה בארץ אני מנייאק אם לא עוברים!!!

פורסם

חיפה לא היו טובים כמו שליברפול היו גרועים :P.

לפחות עדיין יש את אופ"א, וכמו שחיפה נראית - אין לה בעיה להגיע לשלב בתים אחר :hat:

פורסם
  • מחבר

שופט בן זונה היה אמור להיות פנדל :pissed:

פורסם

מגרלשוויליכגחש הזה צריך לשחק בנוער, איזה אפס 2 משחקים 2 גולים באשמתו .

פורסם

אני לא ראיתי את המשחק, אבל אני גם לא מבין למה אתם לא מרוצים מתיקו, כי כמעט בכל יום אחר ליברפול היו קורעים את מכבי 4-0 :silly:

פורסם

לא מרוצים כי העובדה שזה תוצאה טובה לא עוזרת לאף אחד

גם הפסד 2-1 באנפילד זה מצוין אבל מי יזכור את זה אם חיפה לא עלו?

טוב לפחות יש גביע אופא

פורסם

סעמעמעק

איפה בנאדו

איפה עידן טל

איפה האוהדים?!!? איפה המשחק?

בקייב המחורבנת.

פורסם

חיפה שיחקה מחצית ראשונה גרוע,רק בנס ליברפול לא הובילה.

בסופו של דבר,אין מה להיות מאוכזבים.

הכדורגל הישראלי נחות מאוד ואין לנו שום סיכוי באירופה.

פורסם

יופי מכבי הודחה ... כצפוי... הם רק חכמים על קבוצות סוג ז' שכאן

על הקבוצה הכי גרועה באירופה היא לא תצליח לגבור...

חרא של קבוצה... בבונים ירוקים... יותר גרועים מהחלאות של בית"ר...

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שריאתה את המשחק :s05:

כי לפי מה שאתה אומר לא נראה לי שראיתה :screwy:

פורסם

לא הגנה ולא התקפה

לפחות שנציגה אחת תגיע לשלב הבתים

פורסם

אנשים, הכדורגל הישראלי בסדר גמור.

בואו נגיד שבשני מפגשים, להפסיד 2:1 באנפילד ולסיים ב-1:1 בבית, לא הייתי מופתע אם קבוצות באנגליה כמו בולטון, ווסטהאם או טוטנהאם היו מגיעות. האמת שגם אם ארסנל ומנצ'סטר היו מוציאות תוצאות כאלו זה היה הגיוני.

וד"א, במאזנים של קבוצות ישראליות מול אנגליות בחמש שנים האחרונות יש לנו את חיפה-מנצ'סטר (5:5 בסיכום שני המשחקים, אם זה היה נוק-אאוט חיפה הייתה עולה), הפועל ת"א-צ'לסי (3:1 להפועל), מכבי חיפה-ליברפול (3:2 לליברפול) ועוד קבוצת תחתית אחת, סכנין-ניוקאסל, שאני לא זוכר איך הסתיימו המשחקים, אבל זה לא היה ביזיון.

וגם יש לנו עוד רפטואר ישראלי בחמש השנים האחרונות להתגאות בו, 3:0 של חיפה על אולימפיאקוס, 1:1 של מכבי ת"א מול יובנטוס, 2:1 של מכבי ת"א על אייאקס, 1:0 של הפועל ת"א על מילאן, 2:1 של הפועל ת"א על פארמה ו- 5:2 של מכבי פ"ת על פרטיזן בלגארד. וזה במצב שהישראליות בקושי משחקות באירופה. זאת התקדמות עצומה, על מה אנשים מתלוננים? :screwy: ליברפול מועמדת לסיים במקומות 1-4 השנה לצד צ'לסי,ארסנל ומנצ'סטר, היא קבוצה טובה.

פורסם

אין לנו תקציבים גדולים כמו שיש בליגות הטובות בעולם עד אז לא יהיה פה כדורגל ברמה גבוהה

היחידים עם הסיכויים הטובים להגיע לשלב הבתים והלאה הם מכבי שנבנתה במשך הרבה זמן עם סגל גדול וטוב ועם מאמן טוב וביתר

זהו אין קבוצות שמגיעות לרמה שלהם ... אולי נתניה שמתחילה להבנות עם תקציב גדול

פורסם

האמת שאריה בן-לב ( :silly:) יכל לשלש את התקציב הנוכחי אם הוא רק ירצה, אבל אין בזה צורך פה, אז רק בשביל אירופה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים