פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אלה הסרטים שיש לילא יכול להחליט חחאנשי המזימותארבע נוצותג`ימס בונד - למות ביום אחרג'נטלמנים מובחריםלוכד החלומותשודדי הקריביים - קללת הפנינה השחורהשעת אפסאגדה אמריקאיתאדון ומפקדאינדאנה ג'ונס - והמקדש הארוראינדאנה ג'ונס - ומסע הצלב האחרוןאינדאנה ג'ונס - שודדי התיבה האבודהאל סיד - האגדהארבעת המופלאיםבאהבה אין חוקיםבאטמן מתחילבחורים רעים 2בי קולבלי חוקיםג'יגלידרכו של קרליטוהגבר המושלםהג'וב האחרוןהיום שאחרי מחרהכל נשאר במשפחההמפתח לפחדהנעדרתהפנסיון של ישוהפראהצלצולהצלצול 2השעה ה-25השתולטומב ריידר - סוד החייםטריפל איקסיצרים בדםכביש מספר 60לדפוק חתונהלהשתחררמבוי סתום - סוף מוותמחלמת האופלמיסטיק ריברמסע בין כוכבים - נמסיסמעבר לגבולותנקודת תורפהנשק ערוםסליפרסעולם המיםעיר האלוהיםעיר של מלאכיםעשרת הדיברותפיטר פןקינג קונגרוחות של תשוקהשודד דרכיםשחר המתיםשניים אל הכסףשר הטבעות - אחוות הטבעתשר הטבעות - שיבת המלךתשוקה חותכת12במחיר 128ימים אחרי100בנותאבא בא לגןאביר השחוראגדת האגרוףאדרנליןאוסטין פאוורס 3 - גולדממבראוקטןאושן 11אחי איפה אתהאחי סוכן חשאיאטלנטיס 2 - שובו של מיילואטלנטיס - האימפריה האבודהאיך להסתדראין כמו אלבמהאישה קטלניתאכזריות בלתי נסבלתאל תוציא מילהאלכס ואמהאמינם - 8 מיילאמריקן ביוטיאמריקן פאי 2אמריקן פאי 3 - החתונהאמריקן פיצהאני עצמי וארייןאנימטריקסאריות יד שניהבדיוק כשהתאהבנובחורה טובהבחורות יאפיותבייסיקבית המתיםברוס הגדול מכולםבריכת השטןגברים בשחור - 2ג'וני אינגלישג'ייסון אקסג'יפרס קריפרס - 2גניבה זולהדינוזאורהאחריםהבית עם 1000 הגופותהבת של הבוס שליהג'ונגל מת מצחוק 2החיים או משהו דומההטוקסידוהיו זמנים במקסיקוהיום השישיהכי מתוק שישהלא מתיםהלב שליהםהמדינה ה-51המדליוןהמלאכיות של צ'ארליהמנסר הטובח מטקססהמשחקהנוכל המבריקהסוכן קודי בנקסהעלמות מחשידההקליעהרדוף הלבןהשוטר מבברלי הילס - 1השוטר מבברלי הילס - 3השוטר מבברלי הילס - 2השטיפההתאהבות כחולההתחתיתוידויים של מוח מסוכןונילה סקייזאב שחורזהותזולנדרחברים למוותחוטף העצמותחופשיות על הברחיה רעהחלון סודיחצי אחרי מתחשיכה נופלתחתיכה הלוהטתטיפשים בהפסקה שנייה - כשהארי פגש את לוידטיפשים בלי הפסקהטמפוטרזן וג'יין 2יום שישי הבאיוסף מלך החלומותיותר טוב משוקולדיחצן המסיבותילד טובימים נפלאיםיעד סופייעד סופי - 2כדורגל שאוליןכוכב המטמוןכוכב הקופיםכל דבר אחרכלבי שלגכלבים נגד חתוליםלא יכול בלילא רק בלונדינית - 1לא רק בלונדינית - 2להשכיב אל הקברלוני טונס חוזרים לאקשןלזכות בדייט עם טד המילטוןליזי מקגווייר ממריאה לרומאליל המסיכות - תחיית המתיםלילה אחד במק'קולסלעולם אל תשחקו עם זריםלרדוף אחרי פאפילרדוף את איימילרכב על לוייתןלרקוד עם לוחמיםמאימה בחורה רוצהמה נשים רוצותמהיר ועצבנימהיר ועצבני - 2מהיר ללא גבולותמועדון האימהמוצאים את נימומוקפאמחוז אורנגמחסור בזמןמטריקס רילודדמי האבא שלךמייקל ג'קסון - היסטוריהמילה של גברמימיק - 3מיסטר דידסמכונת הזמןמכתבי אהבהמלך העקרביםמלכת הארוריםמעודדות צמודותמפלצות בע''ממרד התרנגוליםמרדף ממוחשבמשולש פראי - 2משחק מכורמשחקי פיתוי - 2משמרת מוותמשתגעים על מרימת לצעוק - 3נבואת איש העשנגיף הבקתהנזיר חסין כדוריםנחוש להרוגנסה שבע עשרהנקמתו של בונסנשיקת הדרקוןסוכן סמוי קודי בנקססוס פראסוף העולםסופר טרופרססיוט ברחוב אלם - 1סיוט ברחוב אלם - 2סיוט ברחוב אלם - 3סיוט ברחוב אלם - 4סיוט ברחוב אלם - 5סיוט ברחוב אלם - 6סיוט ברחוב אלם - 7סינבאד - אגדת שבע הימיםסיפור אהבה בלתי נשכחספיי קידס 2 - אי החלומות האבודיםספינת הרוחותסקובי דוסתום ת'פהעבודת פרךעידן הקרחעיני מלאךעיניין גבריעיר אפלהעקיצה ב-60 שניותפגיעה הקפיתפחד ותיעוב בלאס וגאספחד נקודה קוםפיטר פן - בחזרה לארץ לעולם לאפינוקיופניה לא נכונהפרדי נגד ג'ייסוןצבא הכלביםצווח אם אתה יודע מה עשיתי ביום שישי ה-13 האחרוןצוות שנחאיצרה גדולהקאן קאן האמיתיתקורונדוקיץ אחד של סוטולקלות ראשקללת התלייןקצת מיםקרולינהקרוסרודסראש המדינהרוד טריפריקוד מושחתשאיפותשואו טייםשוטרים ללא הפסקהשחקי אותה כמו בקהאםשחקי אותה מותקשטן על הזמןשיגעון במשרדשייט תענוגותשישי הפוךשכחו אותי בבית - 4שלוש עשרהשם קוד - דג חרבשעת שיא - 2שרקתא הטלפון10דברים שאני שונאת אצלך50דייטים ראשוניםאחי איך דפקו אותךאיזה מין שוטרתאיזה מין שכנהארוכה הדרך הביתהאשף התחפושותגארפילד - הסרטגותיקה ג'רזי גירלדוג'בול - תפוס את החיים בביציםדוגווילדוני דארקודופלקסדרקון תאוםהאבא של התינוק שליהאני שבפניםההולך בשלגהחוףהכל כלולהמענישהמרדףהענקהציון המושלםהרוזן ממונטה קריסטוואז הגיעה פוליוידויה של מלכת הדרמה הצעירהחיזור מגונהחמש ילדות יפותחסר מעצוריםחשיפהטיהור מוחלטטמפויום בניו יורקיומן נעוריםיומנה של בריג'יט ג'ונסיורו טריפילד הסידןילדות רעותימי בית ספר הטוביםיצאת נסיךירח דבש מטורףכנופיות ניו יורקלילו וסטיץללכת על הכללקחת חייםמבוי סתום - סוף המוותמג'סטין אל קלימחוץ להישג ידמחנה מוסיקלימשחקי פיתוי 3מת לצחוקסוכן התחנהסוכן סמוי קודי בנקס 2 - היעד לונדוןסטארסקי והאץסטיץ - הסרטסיפור סינדרלהספיי קידס 3 - סוף המשחקפנטלאון והמבקרותפתאום 30קדושים וחייליםקנאהקרחת היערריקוד מושחת 2 - לילות הוואנהשוברות הלבבותשכחו אותי בבית - 3שמש נצחית בראש צלולשר הטבעות - שיבת המלךשר הטבעות - שני הצריחיםשרק - 2תקועים לנצח9וחצי שבועות של שכרון חושיםאהבה מושחטתאמריקן פאי 4 - מחנה מוסיקליאנטוני זימראנקונדות - המרדף אחר סחלב הדםבנו של צ'אקיבקול גדולבת הנשיאג'אקאסדומהדרכו של קרליטו העליה לצמרתהאורגזמה של איימיהג'יגולו מת מצחוק 2 - ג'יגולו אירופאיהטינההיום אתה תמותהכפרהמדרוןהמורדים - המסע אל החלוםהמורדים - יומן מסע - 2003המסורהמסור 2הפטיש העבריהצד העמוק של האוקיינוסהרולד וקומר משתוללים באמריקההתמזגותחטאחיזורי קיץחמישה ילדים והדברטרףיום אהבה קטלניכיף של חופשה 2לבד באפילהלבנבנותלהציל את סילבמןלשרוד את חג המולדמגיש החדשותמה כבר יכול להיותמים פתוחיםמסיבת פיג'מותמשולש פראי 3 - יהלומים בלתי מלוטשיםנהגת מוניתסלון יופיספוטפגוש את ההורים 2קטע מהסרטיםקרחת היערקשר האופלרוח היםרכבת לקוטבתפוס ת'כרישבנעליהכנגד החבליםשישילאוןמר וגברת סמיתצ'ק פתוחדרקון אדוםספיידרמןספיידרמן 2איילנדבתול בן 40זורו 2 - האגדה של זורואהבה זה כל הסיפורמלחמת העולמותמשחק מכורהיסטוריה של אלימותאולטרא ויולטבאד קומפונייש לה ביציםקוני וקרלהקר ואפלקונסטנטיןמת לדייטאלקטרהבלתי נראה 2יד רצחניתהיומןהדייט שלי לחתונהאולטראויולטמלחמת האופל 27 שניותאחי הדובאימת אמיטיווילארסבאבלבית משוגעיםדיק וג'ין עושים את זהד''ר דוליטל 3הבחור החדשהדיוק'ס קורעים את האזרדהטיסההכתם האנושיהצלצול 2הקרב בשייקר הייטסהשדים של אמליטיים לייןמרביתומשחקי גנגסטהמשחקים נסתריםמתי נגיענוכלים בגדולספרטןפשוט מאוהבתקרוסלת הקסמיםרוקדים ברחובותרצח אינטימירק ידידיםשיגעון של בנותשישי הבאתיכון בהייתמרה
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים M-a-T-a-N איך הצלחת לשים קלאסיקות כל כך גדולות עם זבל כל כך נוראי באותה רשימה? בכל מקרה - המלצתי לסרט חביב מהתקופה האחרונה -סרניטי , אחד מסרטי המד"ב הטובים בעשור האחרון לטעמי בשנים האחרונות, ובהחלט מגיע לו להכנס לאותה רשימה יחד עם סרטים גדולים יותר ועתירי תקציב לדוגמת האלמנט החמישי.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים ^^^^Serenity הוא ללא ספק הסרט-הכי-טוב-ולא-מוערך-מספיק של השנים האחרונות.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים נשמה יש לי ים סרטים עוד שלא רשמתי יש לי מחשב עגלה אחי אין לי כח להכניס לרשימה אחי יש יש לי הכל מסודר אחי חבל לך על הזמן אחי כמו בית מרקחת חחחויש ים סרטים טוביםפני צקלתיצרים בדםקור איירהמעניש אהבתי מאודויש בלי סוף פשוט טוביםמחפש המלצות למשהו שלא ראיתי
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים ^^^^Serenity הוא ללא ספק הסרט-הכי-טוב-ולא-מוערך-מספיק של השנים האחרונות.http://www.imdb.com/title/tt0379786/זה?
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים יצרים בדם בהחלט אחד הסרטים היותר טובים שראיתי בזמן האחרון(וראיתי הרבה)אגב מי שהמליץ לי עליו זה רועי(vatos-locos)שתראה את הסרט תבין מה הפירוש של הכינוי שלו ותתיעץ איתו בלי שום קשר הוא רואה הרבה סרטים.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים http://www.imdb.com/title/tt0379786/זה?כן, יש לזה גם סדרה קצרה של 10~ פרקים בערך שהסרט כאילו סוגר את הסדרה . אכן אחת ההפתעות הנעימות
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים בלאקהוק דאוןעל מלחמה קשה בין צבא ארה"ב ללוחמי גרילה ראיתי את זה מזמן....
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים איך אפשר לשכוח את 3 הסרטים הגדולים ביותר The Naked Gun: From the Files of Police Squad יצירת אומנות :lol: :lol: :yelclap: The Naked Gun 2½: The Smell of Fear Naked Gun 33 1/3: The Final Insult איך שכחתי את נשק קטלני שלושת הסרטים :yelclap:
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים השלושה סרטים האהובים שלי הם (לפי סדר):Scary Movie 3 Euro TripHarold And Kumar
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.