עבור לתוכן

מחפש תאורה למארז עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

יש לי תקציב של 100 שקל... הממ וזה צריך להיות מזיגזג כי הם שני מטר מהבית שלי...

אני רוצה משהו שיעיר ת'מארז כי חוץ מאיזה מאוורר LED אדום אין לי משהו מיוחד... אם אפשר המלצות, אני יודע שיש קטודות ולייזרים אבל אני לא יודע מה טוב ואיכותי

תודה

פורסם

רוב הדברים שיש בזיגזג הם בגוונים כחולים. אם זה לא מפריע לך אני ממליץ על כמה LASER LEDS

זה הפתרון הכי בטוח. קטודות נוטות להתפוצץ לפעמים אבל זה סיכון שאולי תסכים לקחת. זה נדיר אבל זה קורה אז לא הייתי שם קטודה במחשב יקר.

בעיקרון יש לך תקציב ל 3 לייזרים וקטודה שזה אמור לספק מספיק תאורה למארז ממוצע

פורסם
  • מחבר

אם אפשר לינק למוצר LASER LEDS כי אני לא מבין למה אתה מתכוון...

והשאלה היא אם אתה באמת רציני? יענו הקטודה באמת יכולה להתפוצץ בתוך המארז סתם ככה?

המפרט שלי זה 3400+ 64

9800 פרו וגיגה שקורסאיר...

לא יודע... מה אתה אומר? חשבתי לקנות את הלייזר של סן בים אבל הוא רק בכחול ויש גם RGB ותאמת הייתי רוצה RGB

פורסם

אתה בוחר מה שנוח לך :)

עדיין לא שמעתי על מקרה של התפוצצות קטודה בתוך המארז(אל תשכח שזו קטודה קרה)

פורסם
  • מחבר

ברור... אבל תכלס איפה שמים ת'דבר הזה במארז... יענו בדרך כלל אצלי כמעט ואין מקום למעלה בחלק העליון אין בכלל מקום למטה כלום... מה המידות של הדבר הזה ואיפה אנשים בד"כ שמים את זה במארז?

פורסם

איזה מארז יש לך..? בד"כ לא צריכה להיות בעיה אם תעשה סלבניג.

פורסם
  • מחבר

יש לי RAIDMAX קוברה... הוא מידטוור

פורסם

יש לי RAIDMAX קוברה... הוא מידטוור

לא צריכה להיות בעיה, תסדר מקום.

פורסם
  • מחבר

לא צריכה להיות בעיה, תסדר מקום.

אז זהו רוצה תמונה? חחח המארז מלא... תראה חשבתי וזה בצדדים אין בכלל מקום לשים קטודה למעלה יש ת'ספק והוא מפריע למטה בקושי יש מקום למה יש שם

CONVENTER של קטודה מעוגלת... בקיצור משהו זוועתי... אני אצלם תמונה ואערוך כדיי שתראה

פורסם

קטודות נוטות להתפוצץ לפעמים אבל זה סיכון שאולי תסכים לקחת. זה נדיר אבל זה קורה אז לא הייתי שם קטודה במחשב יקר.

על מה אתה מדבר? :nixweiss:

פורסם

^^^

מחזק ;D

כאילו... WTF?!

מה אתה רוצה??...

פותח התארד, תקנה קטודה או שתיים וגמרנו, למקם אותה זה ממש לא בעיה (הרבה יותר קל מאשר לייזר לד).

פורסם

לחבר שלי זה קרה !!הוא השאיר את הקטודה דלוקה יותר מדי זמן ואז הקופסא הכחולה של הקטודה התפוצצה והיה עשן בתוך כל המחשב!! :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים