פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים יש לי תקציב של 100 שקל... הממ וזה צריך להיות מזיגזג כי הם שני מטר מהבית שלי...אני רוצה משהו שיעיר ת'מארז כי חוץ מאיזה מאוורר LED אדום אין לי משהו מיוחד... אם אפשר המלצות, אני יודע שיש קטודות ולייזרים אבל אני לא יודע מה טוב ואיכותיתודה
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים רוב הדברים שיש בזיגזג הם בגוונים כחולים. אם זה לא מפריע לך אני ממליץ על כמה LASER LEDSזה הפתרון הכי בטוח. קטודות נוטות להתפוצץ לפעמים אבל זה סיכון שאולי תסכים לקחת. זה נדיר אבל זה קורה אז לא הייתי שם קטודה במחשב יקר.בעיקרון יש לך תקציב ל 3 לייזרים וקטודה שזה אמור לספק מספיק תאורה למארז ממוצע
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר אם אפשר לינק למוצר LASER LEDS כי אני לא מבין למה אתה מתכוון...והשאלה היא אם אתה באמת רציני? יענו הקטודה באמת יכולה להתפוצץ בתוך המארז סתם ככה?המפרט שלי זה 3400+ 649800 פרו וגיגה שקורסאיר...לא יודע... מה אתה אומר? חשבתי לקנות את הלייזר של סן בים אבל הוא רק בכחול ויש גם RGB ותאמת הייתי רוצה RGB
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אתה בוחר מה שנוח לך עדיין לא שמעתי על מקרה של התפוצצות קטודה בתוך המארז(אל תשכח שזו קטודה קרה)
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר ברור... אבל תכלס איפה שמים ת'דבר הזה במארז... יענו בדרך כלל אצלי כמעט ואין מקום למעלה בחלק העליון אין בכלל מקום למטה כלום... מה המידות של הדבר הזה ואיפה אנשים בד"כ שמים את זה במארז?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר לא צריכה להיות בעיה, תסדר מקום.אז זהו רוצה תמונה? חחח המארז מלא... תראה חשבתי וזה בצדדים אין בכלל מקום לשים קטודה למעלה יש ת'ספק והוא מפריע למטה בקושי יש מקום למה יש שם CONVENTER של קטודה מעוגלת... בקיצור משהו זוועתי... אני אצלם תמונה ואערוך כדיי שתראה
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים קטודות נוטות להתפוצץ לפעמים אבל זה סיכון שאולי תסכים לקחת. זה נדיר אבל זה קורה אז לא הייתי שם קטודה במחשב יקר. על מה אתה מדבר?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים ^^^מחזק ;Dכאילו... WTF?!מה אתה רוצה??...פותח התארד, תקנה קטודה או שתיים וגמרנו, למקם אותה זה ממש לא בעיה (הרבה יותר קל מאשר לייזר לד).
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים לחבר שלי זה קרה !!הוא השאיר את הקטודה דלוקה יותר מדי זמן ואז הקופסא הכחולה של הקטודה התפוצצה והיה עשן בתוך כל המחשב!!
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים Sunbeam Chameleon http://hwzone.co.il/reviews/Sunbeam_light/2/ תיקח אותו עדיף לך (כן אני משוחד ולא אוביקטיבי אבל זה אחלה של תאורה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.