עבור לתוכן

ספינה איראנית תקפה אסדת קידוח רומנית

Featured Replies

פורסם

אם היית קורא, היית מבין :screwy:

הרקע לתקיפה - סכסוך מסחרי
פורסם
:screwy:
פורסם

:cwm39:

פורסם

צ'אושסקו היה מראה להם מאיפה משתין הדג

פורסם

חצי מהאנשים פה לא יודעים מי היה צ'אוצ'סקו.

אני עוד לא שמעתי על הסכסוך המסחרי בו מתקיפים אסדה אזרחית עם צבא

פורסם

אכן דרך קיצונית מאד להתמודד עם סיכסוך מסחרי אזרחי...

והעולם עדיין לא קולט. היום אחרי ההכרזה של אחד האייטולות שאיראן לא תפסיק לפתח את הגרעין שלה מישהו (יתכן בוש?) אמר שעכשיו מתחילים לראות את כוונתיהם האמתיות

עכשיו? מתחילים לראות? עד שהעולם יזוז יהיה מאוחר מידי, וכל מי שלא אירן צריך לחשוש, כי לא נראה לי שהיא תהסס לפגוע גם במדינות האיסלמיות המתונות

פורסם
  • מחבר

והעולם עדיין לא קולט. היום אחרי ההכרזה של אחד האייטולות שאיראן לא תפסיק לפתח את הגרעין שלה מישהו (יתכן בוש?) אמר שעכשיו מתחילים לראות את כוונתיהם האמתיות

עכשיו? מתחילים לראות? עד שהעולם יזוז יהיה מאוחר מידי, וכל מי שלא אירן צריך לחשוש, כי לא נראה לי שהיא תהסס לפגוע גם במדינות האיסלמיות המתונות

הכל טוב ויפה אבל מה לעזזל הקשר לרומניה?

זה כמו שישראל תתקיף איזה מיתקן אזרחי של פרו או ארץ אחרת שאנחנו לא בריב איתה

אם הם היו מתקיפים מיתקן של ארצות הברית היתי מבין איך שהוא

אבל רומניה ??? מה הקשר לעזזל ???

פורסם

רומניה מדינה עניה ולא ממש משפיעה שלא תגיב

פורסם

כמו שראיתי אתמול בערוץ 11 כתבה על איזה מנהיג סוני שאמר שאיראן אחראית לכל הטרור וכל זה...אבל הקטע החשוב מהכתבה הוא שהוא טוען שביום שלאיראן תהיה פצצה אטומית הוא ישמיד קודם כל את הסונים.
פורסם

נראה לי שהם בודקים את המים, לראות איך העולם יגיב לאגרסיה שלהם. רחמי על אנשי הצוות של האסדה. בטח מענים אותם עכשיו חולי הרוח האלו.

פורסם

אולי העולם יבין עכשיו את אופיה האמיתי של אירן.

פורסם

נראה לי שהם בודקים את המים, לראות איך העולם יגיב לאגרסיה שלהם. רחמי על אנשי הצוות של האסדה. בטח מענים אותם עכשיו חולי הרוח האלו.

מזכיר לי את פלישת הנאצים לאוסטריה, ולחבל הריין (וגם את הפקרת צכיה), שהעולם עמד מנגד.

פורסם

כנראה שאם אתה חייב לפרסי 10 שקל, הוא מתייחס לזה מאוד ברצינות.

פורסם

הרומני גנב לפרסי הקמצן 10 שקל ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים