פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294356,00.html מה יש להם מהרומנים אני לא מבין?
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים חצי מהאנשים פה לא יודעים מי היה צ'אוצ'סקו.אני עוד לא שמעתי על הסכסוך המסחרי בו מתקיפים אסדה אזרחית עם צבא
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אכן דרך קיצונית מאד להתמודד עם סיכסוך מסחרי אזרחי...והעולם עדיין לא קולט. היום אחרי ההכרזה של אחד האייטולות שאיראן לא תפסיק לפתח את הגרעין שלה מישהו (יתכן בוש?) אמר שעכשיו מתחילים לראות את כוונתיהם האמתיותעכשיו? מתחילים לראות? עד שהעולם יזוז יהיה מאוחר מידי, וכל מי שלא אירן צריך לחשוש, כי לא נראה לי שהיא תהסס לפגוע גם במדינות האיסלמיות המתונות
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר אכן דרך קיצונית מאד להתמודד עם סיכסוך מסחרי אזרחי...והעולם עדיין לא קולט. היום אחרי ההכרזה של אחד האייטולות שאיראן לא תפסיק לפתח את הגרעין שלה מישהו (יתכן בוש?) אמר שעכשיו מתחילים לראות את כוונתיהם האמתיותעכשיו? מתחילים לראות? עד שהעולם יזוז יהיה מאוחר מידי, וכל מי שלא אירן צריך לחשוש, כי לא נראה לי שהיא תהסס לפגוע גם במדינות האיסלמיות המתונותהכל טוב ויפה אבל מה לעזזל הקשר לרומניה?זה כמו שישראל תתקיף איזה מיתקן אזרחי של פרו או ארץ אחרת שאנחנו לא בריב איתה אם הם היו מתקיפים מיתקן של ארצות הברית היתי מבין איך שהוא אבל רומניה ??? מה הקשר לעזזל ???
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אכן דרך קיצונית מאד להתמודד עם סיכסוך מסחרי אזרחי...והעולם עדיין לא קולט. היום אחרי ההכרזה של אחד האייטולות שאיראן לא תפסיק לפתח את הגרעין שלה מישהו (יתכן בוש?) אמר שעכשיו מתחילים לראות את כוונתיהם האמתיותעכשיו? מתחילים לראות? עד שהעולם יזוז יהיה מאוחר מידי, וכל מי שלא אירן צריך לחשוש, כי לא נראה לי שהיא תהסס לפגוע גם במדינות האיסלמיות המתונותכמו שראיתי אתמול בערוץ 11 כתבה על איזה מנהיג סוני שאמר שאיראן אחראית לכל הטרור וכל זה...אבל הקטע החשוב מהכתבה הוא שהוא טוען שביום שלאיראן תהיה פצצה אטומית הוא ישמיד קודם כל את הסונים.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים נראה לי שהם בודקים את המים, לראות איך העולם יגיב לאגרסיה שלהם. רחמי על אנשי הצוות של האסדה. בטח מענים אותם עכשיו חולי הרוח האלו.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים נראה לי שהם בודקים את המים, לראות איך העולם יגיב לאגרסיה שלהם. רחמי על אנשי הצוות של האסדה. בטח מענים אותם עכשיו חולי הרוח האלו.מזכיר לי את פלישת הנאצים לאוסטריה, ולחבל הריין (וגם את הפקרת צכיה), שהעולם עמד מנגד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.