פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר קודם כל אחריי השיוף נקיתי את הדלת עם טרפנטין כדי להסיר שומנים אחר כך צבעתי 2 שכבות צבע מט שחור...ואז 2 שכבות לקה כדי שיהיה ברק כלומר מתקבל אפקט מראה.... אתה יכול להשתמש בכל צבע שחור בשביל לצבוע אבל כדי לקבל אפקט מראה צריך להוסיף לקה
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים לדעתי היית צריך לשייף את הצבע עם נייר מים 1200 או אפילו 2000. היה מתקבל אפקט הרבה יותר אחיד וחלק. ורק אז לצבוע עם לקה. רק ביקורת בונה אל תבין אותי לא נכון אתה עושה פוליש בסוף הצביעה או משאיר את זה ככה?
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר חשבתי על פוליש אבל ויתרתי על זה אני מרוצה מהצביעה שלי ככה שזה יישאר איך שזה.. ;D
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אני עשיתי עם שכבה אחת של צבע שחור, שכבה אחת של לקה ויצא אותו אפקט.. אני חושב האפקט יצא דומה כי לא שייפנו בין הלקה והצבע. בכל מקרה עבודה מצויינת!!
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים כל הכבוד לך אחלה עבודה באמת מרשים עכשיו יש לי שאלה איך חתכת את חתיכות הפרספקס עם סכין מיוחדות או מה? תמשך כך עבודה מעולה
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר כל הכבוד לך אחלה עבודה באמת מרשים עכשיו יש לי שאלה איך חתכת את חתיכות הפרספקס עם סכין מיוחדות או מה? תמשך כך עבודה מעולה את הפרספקס חתכתי עם הדרמל אבל עם דסקית מיוחדת שעשויה ממתכת היא טובה מאוד בחיתוכי עץ ופלסטיק אבל אפשר לחתוך פרספקס גם עם דסקית רגילה..
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר חזרתי עם עוד עדכון!! בגלל שקיבלתי את ערכת הסליבינג לספק רק בערב אז היום עסקתי בשיפור קרור הכרטיס מסך בעזרת גוף קרור קטן שהיה ברשותי... הנה כמה תמונות.... הנה הכרטיס מסך אותו שיפרתי GeForce 2 mx : הנה הגוף עצמו פרקתי אתו מקרור של מעבד פנטיום 1: אחר כך הדבקתי עליו מסקינטייפ וסימנתי את את קווי החיתוך כלומר 4 חלקים קודם חתכתי את הגוף לחצי ואז לרבעים: אחריי כמה שיופים ניגשתי לצביעה...! בינתיים עד שהצבע התייבש אני מרחתי את המשחה התרמית על השבבים השתמשתי במשחה MX-1 רכשתי אותה בנעה מחשבים בעלות של כ-25 ש"ח..... והשלב הסופי מיקום גופיי הקרור על השבבים!! זה מה שעשיתי היום מקווה שאהבתם... ערכת סליבינג ברשותי ככה שמחר הספק הולך לעבור מהפך!! אז ביי בינתיים
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים 1. ייתכן וצביעת גופי הקירור פגעה ביעילותם (תלוי בסוג הצבע) לפיזור החום לאוויר, לגופי קירור עושים בד"כ anodize ולא צביעה בספריי. שקול הורדת הצבע באמצעות מסיר צבע כלשהו 2. איך הצמדת את הסינקים לכרטיס? עד כמה שידוע לי ה-MX1 לא מדביקה חוץ מזה-
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מחבר 1. ייתכן וצביעת גופי הקירור פגעה ביעילותם (תלוי בסוג הצבע) לפיזור החום לאוויר, לגופי קירור עושים בד"כ anodize ולא צביעה בספריי. שקול הורדת הצבע באמצעות מסיר צבע כלשהו 2. איך הצמדת את הסינקים לכרטיס? עד כמה שידוע לי ה-MX1 לא מדביקה חוץ מזה- בקשר לצבע אני אולי יוריד אותו בעזרת מדלל ול MX-1 יש אחיזה די חזקה והגופים יושבים מצויין...
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים נראה לי שהצביעה היא יותר ליופי ולא תפגע בביצועי הקירור. אל תישכחו שזה GEFORCE 2 , כמה הזכרונות שלו מתחממים.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אולי הצבע זה ליופי אבל הצלעות קירור הן לא.הוא שם את הצלעות קירור בשביל לקרר, וזה לא קשור על איזה כרטיס מסך מדובר, כי כלכ כרטיס מסך מתחמם (השאלה היא כמה ), וזה לא שהוא שם לו גוף קירור ענק עם מאוורר, סה"כ צלעות קירור, אם אם כבר הוא שם אותן שיעשה את זה כמו שצריך.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים יאללה תשקיע עוד קצת תשייף את הגופי קירור האלה 8) וגם לדעתי הצבע הזה יכול לפגוע ביכולת הקירור שלהם. סה"כ יצא נחמד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.