פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים אהבתי את זה מקודם - ועכשיו שזה יצא לפועל - עוד יותרהמשך כךמצפה לעדכון הבא
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר חזרתי עם העדכון היומי.. היום לא הספקתי לעשות הרבה :'( היום חתכתי את החור הקדמי למאוורר ה120 והכנתי את כל הפאנלים לצביעה כלומר שייפתי אותם.... ונעבור לתמונות...: זה תהליך חיתוך החור הקדמי: עוד משהו שהספקתי לבצע היום היה קדיחת חורים לברגים בפאנל העליון: בשיוף השתמשתי בראש שיוף למקדחה: וכל הפאנלים משוייפים: סוף העדכון! מחר יהיה עדכון גדול כולל צביעה ועד כמה דברים אז יש למה לצפות .... ביי בינתיים!!
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים פשש איזה שיוף יפה מה מיוחד בראש הזה ? זה רק אני או שהוא כמו צלעות קירור כזה ? איך הוא עובד ? למה עשית כל כך הרבה חורים בגג בהצלחה בהמשך נראה טוב
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר פשש איזה שיוף יפה מה מיוחד בראש הזה ? זה רק אני או שהוא כמו צלעות קירור כזה ? איך הוא עובד ? למה עשית כל כך הרבה חורים בגג בהצלחה בהמשך נראה טוב מה שמיוחד בראש הזה זה זה שהוא מורכב מהמון פיסות של נייר זכוכית והא מורכב על מקדחה כך שהוא משייף מהר וטוב וכאשר הוא מסתובב הוא מבצע פעולת שיוף כמו שיוף ידני עם נייר זכוכית אבל "קצת" יותר מהר בקשר לחורים בגג עשיתי אותם בשביל לא להסתכן כי פעם הייתה לי פאשלה גדולה עם הפאנל העליון וכל הפרספקס נפל
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים יפה מאוד. לדעתי אתה יכול להשקיע עוד בשיוף של החיתוכים בגג. תשתמש בשופינים עדינים וזה ישתלם בסוף. תמשיך ככה
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר אני קניתי אותו ב"שזר" ...אבל אפשר להשיג את זה בכל חנות לכליי בניין..
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים למה שמתי לב לפרויקט הזה רק עכשיו?! פיספסתי הרבה אני רואה.. בכל מקרה החיתוך בגג ענקי! ממש! צל"ש! המשך כך!
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר זה שוב אני!! היום סוף סוף צבעתי את המארז!!!!לקח לי קצת זמן 2 שכבות צבע שחור ולקה..... וקיבלתי תוצאה שמאוד מספקת אותי!! ;D הנה כמה תמונות.... הפאנל הקדמי צבוע והפאנלים הקטנים שלו... הדלת השמאלית.... הנה תמונה של הדלת הימנית שמראה את אפקט המראה של הצביעה הפאנל העליון: גוף המארז: הנה חלק מהפאנל הקדמי שנצבע וכתום ולידו המאוורר שימוקם בפאנל העליון.. הנה עוד משהו שצבעתי בכתום הברזלים האחוריים של גוף המארז.. אלה פחיות הצבע בהם השתמשתי: עוד דבר שהספקתי לעשות הוא לחתוך את חתיכות הפרספקס לפאנל העליון ולדלת הצד... טוב זהו להיום !! מחר אני יבצע עוד כמה תיקוניי צבע קטנים ואז אני יתחיל לעבוד על הספק- סליבינג!!!... מחכה לתגובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.