פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים חיתוך נחמד - רק תסיים ללטשבקשר לסכין - יש כמה סוגים זה מתחיל מ15 שקל, ויש גם ב50 (תלוי בחברה, סוג , עם ציפוי גומי - מומלץ)בקשר לגג - יש לך מה לעשות איתו?אולי צורת חיתוך דומה לדלת, + פלטת פרספקס עם עיגולים כמו בפנל הקדמי?אם אתה מוכן להתעסק עם בונדו - הייתי עושה מעיין בודי קיט מהפנל לדלתות (להרחיב את המארז בתחתית) אולי גם להוסיף פרספקס מכופף בחיתוך התחתון בדלתוגם בניה יפה על הגג שתדגיש את החיתוך..
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר אני עדיין לא סגור בקשר לצורת החיתוך שבגג...אם יש לכם הצעות אשמח לקבל!
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר חזרתי אליכם!! היום הוצאתי את כל תכולת המארז כלמר את כל החומרה וניצלתי זאת לניקוי יסוד של החלקים והמארז..... אחר כך נגשתי לעבודה וחתכתי חור למאוורר 120 מאחורה...ועשיתי עוד כמה דברים קטנים.. נעבור לתמונות.. המארז אחריי הוצאת תכולתו.. אחריי נקיון קטן התחלתי בחיתוך קודם קדחתי חורים לברגים ואז חתכתי את החור ....ואז שמתי גומי U שהכנתי מצינור השקייה 5 מ"מ ככה זה יראה עם מאוורר לדים כחול אני עדיין מתלבט בקשר לגריל..... החלפתי גם את הפאנל הקטן שבו נמצאים החיבורים האחוריים של הלוח אם באחד חדש שהיה לי בבית.... הספקתי גם לקדוח חורים לברגים בצד במארז עוד דבר נחמד שעשיתי היום היה לחרוט את שם הפרוייקט על לוח פרספקס קטן והוא ימוקם בצד המארז ויהיה מואר בלדים כחולים... טוב מספיק להיום!! מחר אני יתחיל להתעסק עם הפאנל הקדמי..ואחריו יבוא הגג למרות שעדיין אין לי צורה לחיתוך בגג אז ביי לבינתיים!
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אהבתי כל הכבוד מחכה להמשך, צבע יוסיף המון למארז, לא זוכר אם אתה צובע או לא
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים יצא נחמד מאוד. עוד מאורר 120 מקדימה יעשה לך זרימת אוויר טובה במארז. לדעתי בחיתוך החור מאחורה היית צריך לחתוך קצת לפני הקו ואז לשייף. יותר עבודה אבל היה יוצא הרבה יותר יפה. למרות שזה מאחורה ואף אחד לא ממש רואה את זה. דברים כאלה אני עושה כדי להיות שלם עם עצמי 8). תמשיך בעבודה הטובה
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר חזרתי אליכם עם העדכון היומי!! 8) היום עבדתי בעיקר על הפאנל הקדמי חתכתי לו למטה חורים מעוצבים יפה לאוורור טוב מפניי שמאחוריי מאחוריו ימוקם מאוורר 120.... ונעבור לתמונות!! קודם כל פירקתי את את כל חלקיי הפאנל שלא יפריעו לי הדבקתי דבק נייר ציירתי את הציור הרצוי וניגשתי לעבודה!! הנה הפאנל בסיום העבודה אחריי כמה שיופים......למרות הוא עדיין זקוק לכמה ליטושים קטנים ככה נכון לעכשיו נראה המארז.. ולמי ששאל כאן תמוקם החריטה של שם הפרוייקט זה לא נראה טוב כל כך בתמונה אבל זה יהיה מואר עם לדים כחולים שיבליטו את החריטה.. עוד דבר שביצעתי היום היה שינוי צבע המאוררים שהיו לי כלומר החלפתי את הלדים שלהם שיניתי שני מאורריי R.G.B למאווררים בצבעים כחול ירוק... מיקום המאווררים יהיה כך: 120 כחול מקדימה 120 כחול ירוק מאחור ו 80 כחול ירוק בדלת הצדדית זה מה שהספקתי לעשות היום מחר אני כנראה לא יעדכן מפניי שאני לא יהיה בבית רוב היום כך שהעדכון הבא ביום ראשון..והוא יכלול את חיתוך חלון הגג!! אז ביי לבינתיים.... מחכה לתגובות.....................................
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים החורים בפנל הקידמי לא מספיק גדולים. ליתר דיוק אין מספיק. וחבל שעשיתה חור עגול האמצע: זה מקום "מת" בקשר לשאיבת אוורי, רוב האוויר זורם במדדים של המאורר והכי פחות באמצע. בנוסף לזה היה ניתן לראות את האמצע של המאורר. תמשיך בפרויקט!
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים ממש יפה. באמת, החורים שמקדימה לא מאווררים מספיק, אבל אני חייב לומר שהם יצאו ממש יפה ומקורי
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אני ממליץ לך לעשות עוד אחד רק לגובה כאילו עשית ככה - ועכשיו תעשה | עם רווח מהשני ואז יצא לך יותר טוב ואולי גם יותר יפה
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים לא יהיה לו מקום לעשות מה שהמלצתה לו, אז מילא שימשיך ויעשה עיגולים שלמים.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר אני ממליץ לך לעשות עוד אחד רק לגובה כאילו עשית ככה - ועכשיו תעשה | עם רווח מהשני ואז יצא לך יותר טוב ואולי גם יותר יפה תודה על ההצעה אבל מה שעשיתי זה מספיק... ותיהיה מספיק זרימת אוויר מהחורים האלה כי גם מרווח בתחתית הפאנל כך שאוויר יכנס בצורה טובה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.