עבור לתוכן

TWIST PROJECT עודכן! 3/9 תמונות ע"מ 12...!!

Featured Replies

פורסם

חיתוך נחמד - רק תסיים ללטש

בקשר לסכין - יש כמה סוגים זה מתחיל מ15 שקל, ויש גם ב50 (תלוי בחברה, סוג , עם ציפוי גומי - מומלץ)

בקשר לגג - יש לך מה לעשות איתו?

אולי צורת חיתוך דומה לדלת, + פלטת פרספקס עם עיגולים כמו בפנל הקדמי?

אם אתה מוכן להתעסק עם בונדו - הייתי עושה מעיין בודי קיט מהפנל לדלתות (להרחיב את המארז בתחתית) אולי גם להוסיף פרספקס מכופף בחיתוך התחתון בדלת

וגם בניה יפה על הגג שתדגיש את החיתוך..

• תגובות 122
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא סגור בקשר לצורת החיתוך שבגג...אם יש לכם הצעות אשמח לקבל!

פורסם
  • מחבר

חזרתי אליכם!! :hi:

היום הוצאתי את כל תכולת המארז כלמר את כל החומרה וניצלתי זאת לניקוי יסוד של החלקים והמארז.....

אחר כך נגשתי לעבודה וחתכתי חור למאוורר 120 מאחורה...ועשיתי עוד כמה דברים קטנים..

נעבור לתמונות..

המארז אחריי הוצאת תכולתו..

dscf0067editedmn2.th.jpgdscf0070editedho7.th.jpg

אחריי נקיון קטן התחלתי בחיתוך קודם קדחתי חורים לברגים ואז חתכתי את החור :hat:....ואז שמתי גומי U שהכנתי מצינור השקייה 5 מ"מ

dscf0071editedsx8.th.jpgdscf0073editedxf1.th.jpgdscf0075editedsd5.th.jpg

dscf0078editedqn3.th.jpgdscf0079editeddz3.th.jpg

ככה זה יראה עם מאוורר לדים כחול אני עדיין מתלבט בקשר לגריל.....

dscf0080editeddg7.th.jpgdscf0081editedjb3.th.jpg

החלפתי גם את הפאנל הקטן שבו נמצאים החיבורים האחוריים של הלוח אם באחד חדש שהיה לי בבית....

dscf0085editedmx4.th.jpgdscf0088editedtv1.th.jpg

הספקתי גם לקדוח חורים לברגים בצד במארז

dscf0093editedhh0.th.jpg

עוד דבר נחמד שעשיתי היום היה לחרוט את שם הפרוייקט על לוח פרספקס קטן והוא ימוקם בצד המארז ויהיה מואר בלדים כחולים...

dscf0089editedta9.th.jpgdscf0090editediw1.th.jpgdscf0092editedxc5.th.jpg

טוב מספיק להיום!!

מחר אני יתחיל להתעסק עם הפאנל הקדמי..ואחריו יבוא הגג למרות שעדיין אין לי צורה לחיתוך בגג :s07:

אז ביי לבינתיים! :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול לחתוך מקום למאוורר, ולמאוורר לעשות מן ארוב כזאת :xyxthumbs:

פורסם

אהבתי כל הכבוד מחכה להמשך,

צבע יוסיף המון למארז, לא זוכר אם אתה צובע או לא

פורסם

ואי יפה החריטה איפה אתה שם אותה ?

כמו שלימה אמר :silly:צבע יעזור מאד

פורסם
  • מחבר

אל תדאגו המארז יצבע.!!הסברתי את זה בהתחלת הפרוייקט

פורסם

יצא נחמד מאוד.

עוד מאורר 120 מקדימה יעשה לך זרימת אוויר טובה במארז.

לדעתי בחיתוך החור מאחורה היית צריך לחתוך קצת לפני הקו ואז לשייף. יותר עבודה אבל היה יוצא הרבה יותר יפה. למרות שזה מאחורה ואף אחד לא ממש רואה את זה. דברים כאלה אני עושה כדי להיות שלם עם עצמי 8).

תמשיך בעבודה הטובה :xyxthumbs:

פורסם

יצא חיתוך ממש יפה

עבודה מאוד יפה ומקצועית :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חזרתי אליכם עם העדכון היומי!! 8)

היום עבדתי בעיקר על הפאנל הקדמי חתכתי לו למטה חורים מעוצבים יפה לאוורור טוב מפניי שמאחוריי מאחוריו ימוקם מאוורר 120....

ונעבור לתמונות!!

קודם כל פירקתי את את כל חלקיי הפאנל שלא יפריעו לי הדבקתי דבק נייר ציירתי את הציור הרצוי וניגשתי לעבודה!!

dscf0094editedjc3.th.jpgdscf0095editedyo0.th.jpg

dscf0096editedpy3.th.jpg

הנה הפאנל בסיום העבודה אחריי כמה שיופים......למרות הוא עדיין זקוק לכמה ליטושים קטנים

dscf0100editedhq9.th.jpgdscf0101editedzl4.th.jpgdscf0102editedbl3.th.jpg

ככה נכון לעכשיו נראה המארז..

dscf0104editedag9.th.jpg

ולמי ששאל כאן תמוקם החריטה של שם הפרוייקט זה לא נראה טוב כל כך בתמונה אבל זה יהיה מואר עם לדים כחולים שיבליטו את החריטה..

dscf0103editedcs1.th.jpg

עוד דבר שביצעתי היום היה שינוי צבע המאוררים שהיו לי כלומר החלפתי את הלדים שלהם שיניתי שני מאורריי R.G.B למאווררים בצבעים כחול ירוק...

מיקום המאווררים יהיה כך: 120 כחול מקדימה 120 כחול ירוק מאחור ו 80 כחול ירוק בדלת הצדדית

dscf0109editedqo0.th.jpgdscf0110editedst1.th.jpgdscf0106editedun3.th.jpg

זה מה שהספקתי לעשות היום מחר אני כנראה לא יעדכן מפניי שאני לא יהיה בבית רוב היום כך שהעדכון הבא ביום ראשון..והוא יכלול את חיתוך חלון הגג!!

אז ביי לבינתיים.... :hi:

מחכה לתגובות..................................... :xyxthumbs:

פורסם

החורים בפנל הקידמי לא מספיק גדולים. ליתר דיוק אין מספיק. וחבל שעשיתה חור עגול האמצע: זה מקום "מת" בקשר לשאיבת אוורי, רוב האוויר זורם במדדים של המאורר והכי פחות באמצע. בנוסף לזה היה ניתן לראות את האמצע של המאורר.

תמשיך בפרויקט!

פורסם

ממש יפה.

באמת, החורים שמקדימה לא מאווררים מספיק, אבל אני חייב לומר שהם יצאו ממש יפה ומקורי :xyxthumbs:

פורסם

אני ממליץ לך לעשות עוד אחד רק לגובה כאילו עשית ככה - ועכשיו תעשה | עם רווח מהשני ואז יצא לך יותר טוב ואולי גם יותר יפה

פורסם

לא יהיה לו מקום לעשות מה שהמלצתה לו, אז מילא שימשיך ויעשה עיגולים שלמים.

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ לך לעשות עוד אחד רק לגובה כאילו עשית ככה - ועכשיו תעשה | עם רווח מהשני ואז יצא לך יותר טוב ואולי גם יותר יפה

תודה על ההצעה אבל מה שעשיתי זה מספיק... ותיהיה מספיק זרימת אוויר מהחורים האלה כי גם מרווח בתחתית הפאנל כך שאוויר יכנס בצורה טובה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים