עבור לתוכן

Disc on key?

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שזה פה.....אני מעוניין לרכוש Disc on key בגודל של 2G.

מכיוון שאין לי מושג איזו חברה מומלץ ןמה פחות או יותר המחירים הסבירים אז אשמח מאד להמלצות מכם מה מומלץ לקנות ובאיזה מחיר וחברה?

תודה.

פורסם

אין סיבה לשלם הרבה (אולי יש )

אבל לא יזיק שיהיה יפה

הייתי לוקח את הסנדיסק שהציעו

פורסם

אני מסכים עם הלינק הראשון...חברה טובה...לא יקר מדי..

אין שום סיבה שבעולם לשלם 600 ויותר על DOK

פורסם

אני יכול לחשוב על אחת:

מהירות

אם אתה הולך להעביר המון קבצים בתדירות גבוהה אז לך על משהו יותר מהיר שיעלה גם יותר.

יש גם כל מיני פונקציות.

כמו היכולת להתקין עליו תוכנות שתוכל להפעיל מכל מחשב (U3-enabled) לדוגמת firefox או אנטי וירוס.

קח בחשבון גם את האפשרות של אבטחת מידע, אחריות (3, 5, כל החיים), סינכרון מידע.

בהצלחה ותעדכן אותנו בבקשה.

פורסם

מהירות!? מה הקשר..

אתה רוצה להגיד לי שUSB2 שהצעת פה שעולה 600 למשל יותר מהיר מ-USB2 מהלינק שהצעתי או שהציעו למעלה שעולה 300?!

פורסם

לא הצעתי אף מוצר.... על מה אתה מדבר?

כמובן שיש הבדל במהירויות.

מהירות חיפוש, קריאה וכתיבה שונות בין כל מוצר. יש גם עניין של בנד ווידת'

לכל USB יש גם speed rating כמו ל CD

כאשר 80X זה איטי ו 150X זה לא רע בכלל. ראיתי גם איזה 180X איפהשהו

אבל אני ממליץ להסתכל בבנצ' מארקים

עריכה:

אוי איך שכחתי!

כמובן עיצוב הוא גם גורם מפתח. לא רק מבחינת אסטתיות אלא גם עמידות במכות, מימדים, עמידות במים, תכנון מכסה שלא הולך לאיבוד, אפשרות חיבור לצרור, תלייה על הצוואר וכמובן יש כאלה שנראים כמו כרטיסי אשראי ונכנסים לארנק ;D

פורסם

תשמע לגבי המהירות--לא ידעתי...השכלתי! :xyxthumbs:

לגבי עיצוב אישית זה לא מדבר אליי אבל כל אחד בטעמו...

פורסם

בקשר לעיצוב.

כמו שאמרתי, זה לא רק ליופי. יש דיסקים שיש להם עמידות יוצאת דופן לנזקים. החל מפלסטיקים עמידים ועד גומי שמצפה את המכשיר וכאלה שאפשר לשחות איתם.

אלא דברים שטובים במיוחד לאנשים שיוצאים לשטח עם הציוד (כמובן שאסור USB בצה"ל... ::) ) .

בקנייה צריך לקחת בחשבון מה יהיה השימוש של המכשיר.

האם אתה הולך לקחת איתך מידע חשוב? האם תיקח מידע שאתה לא רוצה שאחרים יראו? האם אמינות ועמידות חשובים? האם אתה רוצה את התוכונות שלך עם ההגדרות שלך בכל מחשב שאתה הולך אליו? האם אתה הולך להעביר הרבה מידע בין מחשבים?

המלצה שלי, קודם לחשוב על הצרכים ואז להתפשר על מה שפחות חשוב כדי שיעמוד בתקציב שלך.

לא צריך להוציא 1000$ על כרטיס של 16GB אם אפשר להסתפק בהרבה הרבה הרבה הרבה פחות.

פורסם

המחיר באמת בקנטים, אבל כמה איטי הוא?

פורסם

אנחנו סתם מתווכחים בעניין המהירות...אני לא רואה שפותח הטרד הגיב לעניין המהירות בכלל

פורסם

המחיר באמת בקנטים, אבל כמה איטי הוא?

יש לי גם Lexar Lightning של 2GB שאני צריך לשלוח בחזרה לייצרן כי הוא התקלקל. זה כנראה ה-DOK הכי מהיר שקיים היום. לעומתו הסמסונג עגלה, אבל כמעט כל DOK עגלה לעומתו. סה"כ הסמסונג נראה לי טיפה יותר איטי מלדוגמא Sandisk Ultra 2 Compact Flash שאני עובד איתו דרך קורא כרטיסים.

שכחתי להביא אותו איתי היום, אני יכול להריץ עליו איזה בנצ' בבית אם אתם רוצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים