פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים ;D ;Dשימו לב שימו לב אתר ענק המחשבים מודיעמעבד AMD 1.2 עם לוח פנטיום 4 מעולהוכנל כרטיס מסך S.VEGAללינקאתר ענק המחשבים
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים לבחירת הלקוח! 5 מארזים שונים! אתם בוחרים כיצד המחשב יראה :lol: עכבר גלילה- איכותי :lol: מקלדת-מולטימדיה מקצועית :lol: מסך- 17' שטוח הטוב ביותר :lol: ומה הכרטיס מסך הזה?! אני תמיד רואה אותו
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים לבחירת הלקוח! 5 מארזים שונים! אתם בוחרים כיצד המחשב יראה :lol: עכבר גלילה- איכותי :lol: מקלדת-מולטימדיה מקצועית :lol: מסך- 17' שטוח הטוב ביותר :lol: ומה הכרטיס מסך הזה?! אני תמיד רואה אותו 99.9999999999% שזה OB :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
פורסם 2002 באוקטובר 1923 שנים גם רשום שם מעבד אינטל 4 1.2 ... מעניין לפי מה שזכור לילא יוצר מעבד כזה מעולם.
פורסם 2002 באוקטובר 2023 שנים איזה מציאהההה!@!!!!! אלוהיםםםםםםםםם ישמור אותייייייייייייייי מספר 1 בעולםםם מחירים הכי הכי נמוכיםםםםםםםם תשמעו אני כבר מתחיל להצטער שקניתי עכבר אופטי שיש שמה עכבר גלילה איכותי!!!!!!
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים צחוק, צחוק, אבל יש לזכור שיש המון אנשים שהמילה פנטיום נשמע להם כמו איזו תרופה לפרקינסטון. אולי עליכם לא יעבדו, אבל מה אם משתמשי מחשב מתחילים? ומה עם אנשים שעבדו קשה על הכסף שלהם כדי לקנות לילדם מחשב, והילד לא מרוצה בכלל, כי במחשב שלו דחפו כל מיני רכיבים שרק אלוהים והמוכר יודע מאיכן באו. חייבים לשים בכלא אנשים כאלו שמוכרים לקונים תמימים מחשבים שמגיעים עם"עכבר גלילה איכותי". גם ערוץ הקניות הוא לא טלית שכולה תכלת(הם יותר סמרטוט שכולו נזלת), אני לא יודע אם שמתם לב, אבל תסתכלו פעם בזמן שהם מוכרים מחשב- תוכלו לראות את התוכנה 3D MARK רצה, והFBS על הפנים בשביל מחשב שהם מוכרים ב9000 שח. בחצי מחיר אפשר לקנות מחשב שהוא תותח במשחקים.
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים מהיום זה אפשרי מעבד AMD ללוח פנטיום 4נו מה אתם מתפלאים, תמיד אמרו ש"המוח היהיודי ממציא לנו פטנטים"...נ.בעוד מעט הם יגידו שזה בכלל מקינטוש! ;D
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים אבל מה הם חושבים המחשב צריך לעבוד לא ניראה לי שמוכר הפלאפל מהפינה עשה הסבה והתחיל למכור מחשבים ואם זה לא הוא אז זה בטח הכורדי מהבסטה בשוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.