פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים None!2 סידרות חראותעם שחקנים שלא יודעים לשחקבקיצור ישראל לא יודעת להפיק סידרות איכותי (חוץ מכמה אחדות )
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים None! 2 סידרות חראות עם שחקנים שלא יודעים לשחק בקיצור ישראל לא יודעת להפיק סידרות איכותי (חוץ מכמה אחדות ) פיך מפיק מרגליות..... תומך בדבריך ב-100%
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים None!2 סידרות חראותעם שחקנים שלא יודעים לשחקבקיצור ישראל לא יודעת להפיק סידרות איכותי (חוץ מכמה אחדות )ממממממסכים.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים None!2 סידרות חראותעם שחקנים שלא יודעים לשחקבקיצור ישראל לא יודעת להפיק סידרות איכותי (חוץ מכמה אחדות )אני לא מאמין שאנשים פה רואים את הסדרות האלותעשו סקר ברמה כדוגמת :PRISON BREAK VS LOST
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים יותר כמו לשאול דילדו או ויברטור... אתם צריכים או למצוא חיים או לצאת מהארון. לא ראיתי פרק אחד של זה, ואני יודע שזה זבל למתבגרות(כמו לפותח הת'רד) :bash:
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים None! 2 סידרות חראות עם שחקנים שלא יודעים לשחק בקיצור ישראל לא יודעת להפיק סידרות איכותי (חוץ מכמה אחדות ) יותר כמו לשאול דילדו או ויברטור... אתם צריכים או למצוא חיים או לצאת מהארון. לא ראיתי פרק אחד של זה' date=' ואני יודע שזה זבל למתבגרות(כמו לפותח הת'רד) :bash: [/quote'] [ltr] Ghayer than Ghay! [/ltr]
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים וואלה שהחים משעממים אתה ניגרר אני רואה השיר שלנו אני מודה אתם יכולים לקחת אותי לכלא אני מסכים אני לא יודע למה אבל הסידרה ה 2 של השיר שלנו קצת ממכרת 3 לא מעניין 1(חוץ מ כמה דברים ל"מבוגרים") אדייוטי יותר מהכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.