פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים איך מצלמים תמונה כזאת, בלילה בלי פלאש?התמונה:www.dailydigitalphoto.com/cgi-bin/potd/potd.pl?day=9&month=7&year=2006
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים התמונה לא צולמה בלילה, אלא באור יום בתנאים של תאורה אחורית. כל מה שצריך זה למדוד אור על הרקע כדי להפוך את הנושא לצללית. אם עדיין יש בנושא פרטים שרוצים להעלים אפשר להוריד את הגאמה של התמונה או ליצור מסכה סביב הנושא ולהוריד בהירות/גאמה. הנה שני צילומים שלי מהתקופה האחרונה שבהם השתמשתי בטכניקה דומה:
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר תודה רבה, תמונות יפות מאוד.לא ממש הבנתי למה את מתכוון בתאורה אחורית, ואיך מודדים אור על הרקע.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים זה בגדול עניין של כמות האור שנכנסת למצלמה שלךבמה אתה מצלם ?מצלמה פשוטה ? אתה יכול לקבוע פרמטרים של חשיפה?תן קצת פרטים ננסה לעזור (:
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר יש לי כרגע מצלמה דגיטלית פשוטה אוטומטית (olympus c-220 zoom) לגמרי אבל אני מתכוון לקנות את פוג'י S9000
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אני מצטרף לשאלה שלו.יש לי פוג'י S9000 וניסיתי לצלם תמונות כאלו אבל הנושא (שאני רוצה שיהיה צללית) יוצא מואר.מה זאת אומרת למדוד אור על הרקע?? אתה מתכוון שאני אכוון את החשיפה לפי הרקע ואז הנושא לא יקבל מספיק אור וייצא צללית?מה אם גם הנושא מואר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.