עבור לתוכן

מחר מדינת ישראל ''תושמד''

Featured Replies

פורסם

נראה לך שהוא יפציץ את ירושלים!!!! הרי מוחמד החנה פה את החמור שלו!!!!! :smile1:

וברצינות, אם תל אביב תופצץ, הקרינה כנראה תגיע לירושלים, אבל היה כתוב איפהשהו שהם מאמינים שהערבים ימותו מות שהידים ויגיעו לגן עדן והיהודים הציוניים הכובשים המרושעים ( :pissed: ) יגיעו לגיהנום.

• תגובות 50
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע למה, אבל אני מרגיש בטוח פה בירושלים (אולי זה בגלל אלפי הערבים שבסביבה?).

בכל מיקרה, את ירושלים הוא לא יפגיז, אבל את תל-אביב כן....

רגע, אם הוא אכן יפוצץ את תל-אביב באטום, אז זה יגיע לירושלים?

צריך לעשות ניסוי :cool2:

באילת הכי בטוח, אי אפשר לפגוע בנקודה הקטנה הזאת מבלי לפגוע במצרים וירדן.

פורסם

באילת הכי בטוח, אי אפשר לפגוע בנקודה הקטנה הזאת מבלי לפגוע במצרים וירדן.

או בקרית שמונה או קצרין בקיצור בכל חור שנמצא בקצה של העולם :smile1:

פורסם

חבורת מפג.... כל אחד פה דואג לעצמו עם גישה כזו לא תגיעו לשום מקום :screwy::kopfpatsch::pissed:

שיפגיזו את תל אביב תעשו לי טובה תרגיעו כבר מה לא מובן הוא שולח אטום ישלח אחד שיגמור את כל ישראל ככה שלא נוכל להגיב גם בשיגור אטום לאיראן

סליחה שאני מקלל אבל זה מה שאתם מפג... דואגים לתחת שלכם במקום לדאוג לכולם בא לי להקיא מרוב בושה שככה מדברים

איכככ יסטלנים :pissed:

עריכה: אוייי מה קרה אתם לא עונים תשמרו על התחת שלכם לכו כנסו למקלט מעכשיו :pissed:

פורסם

בנוגע ל"ישראל לא תוכל להגיב", היה סמוך ובטוח שלישראל זרועות צבאיות גם מחוץ לגבולות המדינה, בפרט בים.

פורסם

תגידו לי עם זה נכון

אבל דיברתי עם אבא שלי אתמול על הכל השמועה הזאת

והוא ישלח פצצת אטום - החמינ'אד וישראל תפוצץ את הטיל הגרעיני עוד באוויר

לא יהיה שום נישורת גרעית - בגלל שהפיצוץ צריך להיות מבוקר ולא פתאומי

פורסם

חבורת מפג.... כל אחד פה דואג לעצמו עם גישה כזו לא תגיעו לשום מקום :screwy::kopfpatsch::pissed:

שיפגיזו את תל אביב תעשו לי טובה תרגיעו כבר מה לא מובן הוא שולח אטום ישלח אחד שיגמור את כל ישראל ככה שלא נוכל להגיב גם בשיגור אטום לאיראן

סליחה שאני מקלל אבל זה מה שאתם מפג... דואגים לתחת שלכם במקום לדאוג לכולם בא לי להקיא מרוב בושה שככה מדברים

איכככ יסטלנים :pissed:

עריכה: אוייי מה קרה אתם לא עונים תשמרו על התחת שלכם לכו כנסו למקלט מעכשיו :pissed:

ושקראתי טוקבקים בזמן המלחמה של אנשים ששואלים "זה הגיע לחדרה?! אני גרה בנתניה! אמאלה!" זה גם עיצבן.

וכולנו יודעים שיותר מדי אנשים שגרו דרומה לחדרה דאגו בעיקר שמא החיזבאללה יירה טילים על ת"א, לכן זה גם היה האיום העיקרי של נאסרללה.

וחלאס, אנשים כנים. לכל אחד אכפת מהתחת שלו, תעריך את הכנות בנאדם 8)

פורסם

לפי ממה ששמעתי מדוד שלי שהוא דתי ברגעים כאלו צריכים לעזור אחד לשני ולא לשים שמן תינוקות על התחת ולדאוג לעצמי ישר ששמעתי את זה חשבתי על המשפחה על הארץ מי יקרה

פורסם

הטמטום הוא שאם איראן לא התכוונו לתקוף בזמן הקרוב עכשיו האתר הדבילי נותן להם תאריך מתי לעשות סיבוב הופעות בארץ.

פורסם

הטמטום הוא שאם איראן לא התכוונו לתקוף בזמן הקרוב עכשיו האתר הדבילי נותן להם תאריך מתי לעשות סיבוב הופעות בארץ.

זה מה שאמרתי מההתילה הומור שחור של בן אדם מסכן שרוצה לעשות היסטריה ברשת

פורסם

נו מה קורה יהיו זיקוקים היום או לא?

פורסם

חם מדי, דחו את זה עד להודעה חדשה.

פורסם

טוב יש אזעקת נפילה פה, נדבר בעולם הבא.

פורסם

חברים,אני מבקש,לא להגיב יותר.אנחנו מתים,שכחתם?

מנהל-תנעל בבקשה :silly:

פורסם

נ.ב: אם אתם רואים אותי עדיין מחובר, זה לא אומר שאני בחיים (אני מתחיל לגדל איברים מהקרינה הגרעינית תוך כדי נפילת גפיים) - פשוט יש על המעבד שלי XP120 עם Thermoflow 120MM אז הוא לא ישרף בחיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים