עבור לתוכן

מחר מדינת ישראל ''תושמד''

Featured Replies

פורסם

יכול להיות שמי שכתב את זה פשוט תקע פוק אז בשבילו זה.... :anim-jjd:

• תגובות 50
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אמרו לי שכל זה בכלל בדיחה של יגאל שילון

פורסם

מה לא מובן פה כל זה הומור שחור חח אני ילד בן 12 וחצי קולט שזה הומור שחור אתם לא קלטתם חחח :kopfpatsch:

פורסם

זה לא הומור שחור ::)

זאת תחזית עם אפשרות להתחרש באמת, אתה מדבר פה על מוסלמים קיצוניים, תאריך נדיר ביותר, הצהרות מאיראן בזמן האחרון שהיא רוצה להשמיד את ישראל ואי ידיעה בוודאות אם לאיראנים יש אטום או לא (אולי הם קנו ממישהו? כמו פקיסטן למשל?).

Never say never ;)

פורסם

כן , ובשנת 2000 היה אמור להיות "באג 2000"

פורסם

טוב ונגיד זה יקרה וזה לא הם גם יושמדו מדינות אחרות ישמידו אותה כי הם מאיימים על כל מזרח התיכון ככה שאיראן לא תרצה להיות בפרשה שכזו יש ה' ששומר עלינו בקרוב מאוד האיום הזה כבר לא יהיה האו"ם יתעצבן על איראן עד כדיי כך שיהיה מלחמה ואם אנחנו נספוג פצצות מיימן בדרך לאיראן ישראל כל כך מחכה לזה לשגר כמות ענקית של טילים סבלנו מספיק אחרי איראן סוריה אחרי סוריה ערב הסעודית לישראל יש רשימה ענקית לחיסולים לא נמות על ידי אטום עברנו דברים קשים יותר וגם יש אפשרות ליירט אטום מדינת ישראל מוכנה לאיום הזה אם הוא יקרה ואם הוא לא ישראל לא לוקחת סיכונים הטילים שלנו כבר מוכנים על המטרה שהיא איראן ולפורר את האחמדינג'ד משו כזה שם מסובך אין מה לעשות זה מה שקורה ששמים בממשלת איראן אנשים שעברו מו"מ

פורסם

ומה קורה אם מיירטים אטום?כולנו נהנה מגשם רדיואקטיבי לא?טוב אולי תהיה איזה מוטציה שתתקן את הערסים

פורסם

כן , ובשנת 2000 היה אמור להיות "באג 2000"

שזה תלוי בהחלטות של בני-אדם זה שונה.

פורסם

ומה קורה אם מיירטים אטום?כולנו נהנה מגשם רדיואקטיבי לא?טוב אולי תהיה איזה מוטציה שתתקן את הערסים

נראה מה יהיה איראן לא תעשה כלום כי מצרים ירדן סוריה לבנון יפגעו ככה שאם הם יפגעו יהיה מלחמה בין מדינות ערב

פורסם

הבל הבלים, שטות מוחלטת.

מועד ה"אל איסראא ו(א)ל מיעראאג'" חל היום/אתמול (ה21 לאוגוסט, יום שני), אצל הסונים בוודאות, ולא זכור לי שישנם הבדלי תארוך בין הסונים לבין השיעים.

השטות הזו פורסמה גם בwalla, שם נאמר שהיסטוריון אמריקאי, זניח, טוען שאיראן הולכת להפציץ את ישראל באטום במועד הזה, שהוא גם מועד קדוש למוסלמים וגם סוף האולטימטום שמועצת הביטחון הציבה לאיראן. הוא מנמק בכך שהאיסלאם קורא להשמיד את כל הכופרים, במיוחד את הציונים, ושסביר יותר שאיראן תבחר בישראל כמטרה המערבית מאשר ארה''ב שהיא חזקה יותר.

אני אתעלם מאי-הדיוקים בדבריו ואתייחס לנקודה החשובה ביותר שאני מתפלא איך אנשים נוטים להתעלם ממנה שוב ושוב,

אם איראן, או כל מדינה אחרת שאינה ארה''ב, משתמשת בנשק אטומי, היא מטילה על עצמה גזר-דין מוות. לא מדובר כאן בגוף טרור שאינו קשור רשמית למדינה כלשהי, מדובר במדינה ריבונית המוכרת באו''ם, אם איראן מטילה אטום היא נותנת לגיטמציה לתגובה דומה, וישראל, שלא לדבר על ארה''ב, יכולה לשגר מאות טילים בליסטיים גרעיניים אל-עבר איראן. האיראנים לא הולכים להתאבד, עצם העובדה שהם פנאטיים דתיים אינה אומרת שהם חסרי כל היגיון והבנה בסיסית. ולא אכפת לי אלו הצהרות אחמדניג'אד משחרר, הוא עדיין מודע היטב לעצמו, למעשיו, ולהשלכותיהן. איראן לא מפגרת מספיק בשביל לעשות משהו שכזה.

למרות שכמובן שאיראן לא איימה על ישראל שהיא תפציץ אותה באטום ב22 לחודש כי זה חג קדוש ומועט פקיעת האולטימטום, מדובר בסך-הכל בשמועה.

הדבר דומה לכך שאני אכריז בזה הרגע שאני הולך להפגיז את הקרמלין במלפפונים חמוצים, אתר צהובון רוסי יפרסם את הידיעה, ונערים רוסים משועממים יעשו לזה הייפ ברשת.

עריכה:

בעצם, גם רוסיה בנוסף לארה''ב.

פורסם

.

הדבר דומה לכך שאני אכריז בזה הרגע שאני הולך להפגיז את הקרמלין במלפפונים חמוצים, אתר צהובון רוסי יפרסם את הידיעה, ונערים רוסים משועממים יעשו לזה הייפ ברשת.

תוסיף וודקה ותהיה נערץ על ידי כל העם חחח :xyxthumbs:

פורסם

היום, אם עדיין לא התעדכנתם, יגיע סוף העולם. כך קובע אתר האינטרנט של "הארץ", שנהנה מתדמית שקולה ושמרנית, אך לא מותיר לקוראיו מקום לניואנסים. אם המסר לא היה מספיק ברור, לכותרת הוצמדה תמונה של פטריה גרעינית. אם יש כאן אירוניה, הרי שהיא לא במקום, בייחוד לא בדף הראשי של אתר חדשות.

אם בהארץ נפלה שלהבת, מה יאמרו אזובי הרשת כמו "דבקה "? במקרה הזה, אפילו אלה לא מצליחים להיות היסטריים יותר מהאתר לעיתון לאנשים חושבים. "וואלה", שלו הסכם לשיתוף תכנים עם "הארץ", אף הוא לא פספס את ההזדמנות להכריז על ההשמדה המוחלטת הצפויה מחר.

הומור מקברי

הגדיל לעשות אתר "תפוז", שהקים אתר מיוחד לארמגדון התורן. "השמועה הכי טרייה היא שב-22 סוף העולם ב"הארץ"

באוגוסט איראן תתקוף את ישראל עם פצצת אטום. בואו להתכונן", נכתב שם.

באתר יש שעון שסופר לאחור, איך לא, ויש גם טיפים בנוסח "להיכן הכי כדאי לנסוע כשבורחים", "מתכונים מומלצים לסעודה האחרונה", פורום שמאפשר לכם לומר את המילים האחרונות שלכם, "סרטים שחייבים לראות לפני הפצצה", "את מי תרצו לפגוש לפני המוות?", ואפשר גם להציע מטרות בישראל שלא תתנגדו אם יופצצו. הומור מקברי שכזה.

מה מיוחד בתאריך?

מה כל כך מיוחד ב-22 באוגוסט? מסתבר שיום זה מקביל בלוח השנה האיסלאמי ל-27 בחודש רג'ב, היום בו התקיימה טיסת הלילה של הנביא מוחמד על סוסו האגדי בוראק. תחילה למסגד המרוחק, המזוהה עם ירושלים, ומשם המריא לגן עדן. מחר גם אמורה איראן למסור את תגובתה למועצת הביטחון של האו"ם בעניין פיתוח תוכנית הנשק הגרעיני שלה.

הקלף החזק ביותר של רואי השחורות הוא חוקר האיסלאם, ברנדרד לואיס. לדעתו , מנהיגי איראן שבויים בתפישה אפוקליפטית, ולא יחששו משימוש בנשק לא קונוונציונלי נגד ישראל בתאריך הסימבולי מבחינתם.

למרות ידענותו של לואיס, שנחשב לאורים והתומים של המזרחנים, חששו אינו אלא השערה שראוי

לסייגה. הוא אינו יודע כי איראן אמנם מתכוונת לעשות שימוש בנשק גרעיני מחר, ואף אם לא תהסס לעשות כן, הוא אינו יודע אם היא יכולה.

כלי התקשורת הביאו את דבריו ללא הסתייגות ולא ניסו לאמת או להפריך אותם באמצעות הערכות מודעיניות, שרובן גורסות כי איראן עדיין לא פיתחה יכולת גרעינית מעשית.

הם גילו את מה שפוליטיקאים מסוימים כבר יודעים: מניפולציות המפעילות פחד קיומי הן האפקטיביות ביותר, ואם ביכולתן להניע אנשים לבחור למועמד מסוים, הן בוודאי יעילות בהנעתם להקליק ולהגדיל הכנסות מפרסום. ואם סוף העולם לא יגיע היום, למרות "ההבטחה", לא נורא. לגולשים יש,

סוף העולם גם ב"תפוז". לגולשים יש זיכרון קצר

הרי, זיכרון קצר.

כדאי לברוח?

אז כדאי לארוז את הפקלאות ולהתחיל לרוץ מעכשיו? רועי נחמיאס, הכתב לענייני ערבים של ynet, מציין כי האיראנים בחרו דווקא במועד של ה-22 באוגוסט כדי למסור את תשובתם למועצת הביטחון על אף שיכלו לדחותה עד ה-31 באוגוסט, ככל הנראה בגלל הסמליות הדתית של התאריך.

"אין ספק כי הרטוריקה האיראנית מתלהמת במיוחד בימים האחרונים, והתרגיל הצבאי הנערך השבוע תורם לכך. סביר להניח כי הם בחרו בתאריך של ה-22 באוגוסט כי פניהם לעימות בנושא הגרעין והם לא מתכוונים להגיע להסדר, אך אין זה אומר בהכרח כי הם מתכוונים להשליך פצצת אטום".

פורסם

נראה לי שנעבור את היום שלמים ובריאים ( לפחות מבחינה גרעינית... דיברו על זה שהיום יהיה היום החם ביותר בקיץ ואולי חברץ החשמל לא תספק אותנו.... :-\ ).

אני מקווה שביום מן הימים, נקרא לתקופה הזאת המלחמה הקרה השניה.

פורסם

היום, אם עדיין לא התעדכנתם, יגיע סוף העולם. כך קובע אתר האינטרנט של "הארץ", שנהנה מתדמית שקולה ושמרנית, אך לא מותיר לקוראיו מקום לניואנסים. אם המסר לא היה מספיק ברור, לכותרת הוצמדה תמונה של פטריה גרעינית. אם יש כאן אירוניה, הרי שהיא לא במקום, בייחוד לא בדף הראשי של אתר חדשות.

אם בהארץ נפלה שלהבת, מה יאמרו אזובי הרשת כמו "דבקה "? במקרה הזה, אפילו אלה לא מצליחים להיות היסטריים יותר מהאתר לעיתון לאנשים חושבים. "וואלה", שלו הסכם לשיתוף תכנים עם "הארץ", אף הוא לא פספס את ההזדמנות להכריז על ההשמדה המוחלטת הצפויה מחר.

הומור מקברי

הגדיל לעשות אתר "תפוז", שהקים אתר מיוחד לארמגדון התורן. "השמועה הכי טרייה היא שב-22 סוף העולם ב"הארץ"

באוגוסט איראן תתקוף את ישראל עם פצצת אטום. בואו להתכונן", נכתב שם.

באתר יש שעון שסופר לאחור, איך לא, ויש גם טיפים בנוסח "להיכן הכי כדאי לנסוע כשבורחים", "מתכונים מומלצים לסעודה האחרונה", פורום שמאפשר לכם לומר את המילים האחרונות שלכם, "סרטים שחייבים לראות לפני הפצצה", "את מי תרצו לפגוש לפני המוות?", ואפשר גם להציע מטרות בישראל שלא תתנגדו אם יופצצו. הומור מקברי שכזה.

מה מיוחד בתאריך?

מה כל כך מיוחד ב-22 באוגוסט? מסתבר שיום זה מקביל בלוח השנה האיסלאמי ל-27 בחודש רג'ב, היום בו התקיימה טיסת הלילה של הנביא מוחמד על סוסו האגדי בוראק. תחילה למסגד המרוחק, המזוהה עם ירושלים, ומשם המריא לגן עדן. מחר גם אמורה איראן למסור את תגובתה למועצת הביטחון של האו"ם בעניין פיתוח תוכנית הנשק הגרעיני שלה.

הקלף החזק ביותר של רואי השחורות הוא חוקר האיסלאם, ברנדרד לואיס. לדעתו , מנהיגי איראן שבויים בתפישה אפוקליפטית, ולא יחששו משימוש בנשק לא קונוונציונלי נגד ישראל בתאריך הסימבולי מבחינתם.

למרות ידענותו של לואיס, שנחשב לאורים והתומים של המזרחנים, חששו אינו אלא השערה שראוי

לסייגה. הוא אינו יודע כי איראן אמנם מתכוונת לעשות שימוש בנשק גרעיני מחר, ואף אם לא תהסס לעשות כן, הוא אינו יודע אם היא יכולה.

כלי התקשורת הביאו את דבריו ללא הסתייגות ולא ניסו לאמת או להפריך אותם באמצעות הערכות מודעיניות, שרובן גורסות כי איראן עדיין לא פיתחה יכולת גרעינית מעשית.

הם גילו את מה שפוליטיקאים מסוימים כבר יודעים: מניפולציות המפעילות פחד קיומי הן האפקטיביות ביותר, ואם ביכולתן להניע אנשים לבחור למועמד מסוים, הן בוודאי יעילות בהנעתם להקליק ולהגדיל הכנסות מפרסום. ואם סוף העולם לא יגיע היום, למרות "ההבטחה", לא נורא. לגולשים יש,

סוף העולם גם ב"תפוז". לגולשים יש זיכרון קצר

הרי, זיכרון קצר.

כדאי לברוח?

אז כדאי לארוז את הפקלאות ולהתחיל לרוץ מעכשיו? רועי נחמיאס, הכתב לענייני ערבים של ynet, מציין כי האיראנים בחרו דווקא במועד של ה-22 באוגוסט כדי למסור את תשובתם למועצת הביטחון על אף שיכלו לדחותה עד ה-31 באוגוסט, ככל הנראה בגלל הסמליות הדתית של התאריך.

"אין ספק כי הרטוריקה האיראנית מתלהמת במיוחד בימים האחרונים, והתרגיל הצבאי הנערך השבוע תורם לכך. סביר להניח כי הם בחרו בתאריך של ה-22 באוגוסט כי פניהם לעימות בנושא הגרעין והם לא מתכוונים להגיע להסדר, אך אין זה אומר בהכרח כי הם מתכוונים להשליך פצצת אטום".

יופי ממש מקורי לקחת מYNET כתבה

אני רק מקווה שהוא יפיל תפצצה על תל אביב על סניף של שלום עכשיו ולא על ירושלים

כי בתל אביב יש יותר שמאלנים

פורסם

לא יודע למה, אבל אני מרגיש בטוח פה בירושלים (אולי זה בגלל אלפי הערבים שבסביבה?).

בכל מיקרה, את ירושלים הוא לא יפגיז, אבל את תל-אביב כן....

רגע, אם הוא אכן יפוצץ את תל-אביב באטום, אז זה יגיע לירושלים?

צריך לעשות ניסוי :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים