פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים שאני רק התחלתי לקרוא את שר הטבעות וראיתי אתמול בצומת ספרים עוד המון ספרים עם פוטנציאל גודל שאאני אקרא אותם אז חבל להשמיד אותי ואת הספרים מחר :
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים לא מתביישים לעשות דבר כזה? לאן הגענו? בשביל מה נלחמנו ככ קשה (לי לא יצא להילחם קשה לצערי אבל הדור הקודם שלנו כן) ?איזה מן תבוסתנות אנחנו מציגים לעולם? אם מישהו היה מאיים בצורה כזאתי על ארה"ב באטום מעניין מה היה קורה להם...
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אמממ אני חושב שאני אסיים את פרק חיי (הדי קצר יש לומר) בפיצה משפחתית עם סלמי.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מחבר אמממ אני חושב שאני אסיים את פרק חיי (הדי קצר יש לומר) בפיצה משפחתית עם סלמי. מסכים,טוב יש לנו קצת זמן ונראה מה יקרה
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אני מסתכל על הצד החיובי, אם זה באמת נכון, אז בעוד פחות משעתיים העורך האידיוט של תפוז שאישר גם אתר וגם פורום כזה, יושמד גם הוא.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים רועי, אני מתחיל לאהוב את החשיבה שלך.נ.ב: אל תחשוב שאני רוצה שתוסיף אותי בחזרה. ;D
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים סןף סוף ישראל בלי ערסים! חלום שמתגשם הגיע לאפס וזה ממשיך http://img174.imageshack.us/img174/854/untitledzz1.jpg כלום לא קרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.